Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Paranix

Paranix Prevent Spray Lotion για Ψείρες
Το Paranix Prevent Spray Lotion Για Ψείρες είναι Χωρίς εντομοκτόνα. Περιποιείται και παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση των φθειρών στο τριχωτό της κεφαλής. Χωρίς εντομοκτόνα. Περιποιείται και παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση των φθειρών στο τριχωτό της κεφαλής. Ψεκαζόμενη λοσιόν. Χωρίς προωθητικά αέρια. Οδηγίες χρήσης: 1) Ψεκάστε το προϊόν σε στεγνά μαλλιά το πρωϊ, έτσι ώστε να καλυφθεί ομοιόμορφα ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής. Επαναλάβετε στα κρυφά σημεία όπως στην περιοχή του αυχένα και στην περιοχή πίσω από τα αυτιά. 2) Αφήστε το προϊόν να δράσει. Μη λούζετε να μαλλιά. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Χρησιμοποιείστε το Paranix Prevent: Κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων περιόδων του έτους, ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ευνοεί την εμφάνιση φθειρών. Μετά από μία αντιφθειρική αγωγή, σαν μέτρο πρόληψης της επανεμφάνισής τους.
7,03 
Paranix Shampoo 200ml + Χτένα
Paranix Shampoo 200ml + Χτένα Σαμπουάν που δρα κατά των ψειρών του τριχωτού της κεφαλής. Σκοτώνει ψείρες και κόνιδες με μηχανικό τρόπο, δια της ασφυξίας και της αφυδατώσεως. Έχει ελεγχθεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ότι εξολοθρεύει το 100% των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής . Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδική χτένα για την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και των κονίδων. Χρησιμοποιείστε επαρκή ποσότητα προϊόντος και χτενίστε επιμελώς τα μαλλιά ώστε να απομακρύνετε όλα τα αυγά. Συστατικά & Οφέλη Έλαιο ylang-ylang: ανακουφίζει από τον ερεθισμό που προκαλείται από το ξύσιμο Χωρίς εντομοκτόνα Με ευχάριστο άρωμα
10,18 
Paranix Spray 100ml + Χτένα
Paranix Spray 100ml + Χτένα Αγωγή κατά των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αυγών τους σε μορφή spray. Προκαλεί ασφυξία και αφυδάτωση στις ψείρες και τα αυγά τους. Είναι άοσμο και ψεκάζεται εύκολα. Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά αφού χτενίσετε με την ειδική χτένα που περιέχεται στη συσκευασία. Κάντε απαλό μασάζ και αφήστε να δράσει το προιόν για 15 λεπτά. Λουστείτε επιμελώς και ξεβγάλετε με νερό. Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά χτενίστε πάλι με την ειδική χτένα για να απομακρύνετε τις φθείρες και τα αυγά τους. 
10,18