Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

pampers

Pampers Sensitive ( Ανταλλακτικό ) 56τμχ
Τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive φροντίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας με τον πιο απαλό τρόπο. Με τη μοναδική Απαλή Ανάγλυφη Υφή, είναι 15% πιο πυκνά από τα μωρομάντηλα Pampers Fresh Clean. Η εξισορροπημένη τους σύνθεση αφήνει στην επιδερμίδα καλύτερη αίσθηση καθαριότητας, βοηθώντας ταυτόχρονα στην διατήρηση του φυσικού pH . Επιπλέον, έχουν ένα εύχρηστο άνοιγμα-καπάκι , για εύκολη χρήση αλλά και για να αποφεύγεται να στεγνώνουν τα μωρομάντηλα. Μην φοβάστε πια την ακαταστασία, με τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive. Δερματολογικά αποδεδειγμένη απαλότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα Μοναδική υφή Pampers Soft Grip Texture™ 15% πιο πυκνά από τα Fresh Clean Κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα Βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH της επιδερμίδας Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας ή/και πνιγμού, κρατείστε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από μωρά και παιδιά.
1,45 
Pampers Pro Care Premium Protection No1 (2-5kg) 38τμχ
Πάνες Pampers Pro Care Premium Protection No 1 (2-5Kg) με κλινικά αποδεδειγμένη ήπια σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα. Τα εξανθήματα που εμφανίζονται από την πάνα, είναι από τις πιο συχνές παθήσεις του δέρματος στα νεογέννητα. Προκαλούνται από την παρατεταμένη επαφή της υγρασίας με το δέρμα του μωρού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και ανησυχία στο μωρό σας. Οι πάνες Pampers ProCare Premium Protection έχουν σχεδιαστεί ειδικά, έτσι ώστε να συμβάλλουν στη διατήρηση της στεγνότητας του δέρματος των μωρών στην περιοχή της πάνας, καθώς περιέχουν 50% επεπλέον συστατικά φροντίδας του δέρματός, συγκριτικά με τις Πάνες Pampers Premium Care Η Absorb-Away Layer της Pampers έχει την ιδιότητα να απορροφά γρήγορα την υγρασία, δημιουργόντας μια προστατευτική επίστρωση μεταξύ του ευαίσθητου δέρματος του νεογέννητου σας και της υγρασίας και να διατηρεί έτσι το δέρμα του μωρού σας στεγνό και καθαρό. Πάνες με κλινικά αποδεδειγμένη ήπια σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα. Με 50% επιπλέον συστατικά περιποίησης του δέρματος (συγκριτικά με τις πάνες Pampers Premium Care). Η επίστρωση Absorb-Away Layer απορροφά την υγρασία και βοηθά το ευαίσθητο δέρμα του νεογέννητού σας να διατηρείται στεγνό. Οι πάνες Pampers Procare Premium Protection αποτελούνται από υλικά απαλά σαν το μετάξι* (*το προϊόν δεν περιέχει μετάξι). Σχεδιασμένη για να προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή του ομφαλού του νεογέννητού σας χάρη στο σχήμα της (διατίθεται σε μεγέθη 0, 1, 2, 3). Με δείκτη υγρασίας που δείχνει πότε μπορεί να χρειάζεται αλλαγή η πάνα του μωρού σας.
8,40 
Pampers Baby Dry Midi Plus No 3+ 6-10kg 47 τεμ
Βρεφικές πάνες Pampers Baby Dry Midi Plus No 3+  για μωράκια 6-10kg με επαναστατική τεχνολογία, με τρία απορροφητικά κανάλια , που βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και την απομακρύνει και έτσι υπάρχει λιγότερος υγρός όγκος το πρωί. 3 απορροφητικά κανάλια : Βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας σε σχέση με μη επώνυμες πάνες Απορροφητικά Micropearls : Το εσωτερικό στρώμα απορρόφησης με micropearls, απορροφά και κλειδώνει την υγρασία για εώς και 12 ώρες στεγνότητας Στρώμα Απορρόφησης : Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνει άμεσα την υγρασία Απαλή σαν βαμβάκι : Το άνω στρώμα απορρόφησης διατηρεί την επιδερμίδα του μωρού σας στεγνή και απαλή κατά τη διάρκεια της νύχτας Υλικά που αναπνέουν : Eπιτρέπουν στον αέρα να κινείται Ελαστικά πλαινά : Για άνεση και προστασία από τις διαρροές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας
10,34