Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Olvos

Cebion Vitamin C 20 Αναβράζοντα Δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Cebion Vitamin C, με Βιταμίνη C. Συμπληρώνει τις καθημερινές ανάγκες αλλά και τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού σε βιταμίνη C. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά των περιβαλλοντικών επιθέσεων, όπως οι ιώσεις και τα κρυολογήματα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και το stress. Το Cebion, είναι καθαρή βιταμίνη C , σε μορφή αναβραζόντων δισκίων με υπέροχη γεύση πορτοκαλιού. Η βιταμίνη C, Cebion είναι συμπλήρωμα διατροφής που προμηθεύει τον οργανισμό με επαρκή και καλής ποιότητας βιταμίνη C. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό, ενώ χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Η βιταμίνη C  Cebion είναι απαραίτητη στους καπνιστές, στους αθλητές και γενικά σε όλους όσους, εξαιτίας της έντονης καθημερινότητας, δεν παίρνουν την επαρκή ποσότητα βιταμίνης C μέσω της διατροφής και πρέπει να συμπληρώνουν την ημερήσια δόση με ένα σκεύασμα καθαρής βιταμίνης C, όπως το Cebion.
5,83 
Flamigel Gel 50gr
Ειδική γέλη για την θεραπεία πληγών από επιφανειακά εγκαύματα & μικρά τραύματα (πχ εκδορές, καψίματα κλπ). Τοπική χρήση.
6,04 
Olvos Science Cretan IAMA 14 Μαλακές Κάψουλες
Το Olvos Science Cretan IAMA περιέχει αιθέρια έλαια τριών αρωματικών βοτάνων. Θυμάρι (Coridothymus Capitatus), φασκόμηλο (Salvia Fruticosa) και δίκταμο  (Origanum Dictamnus), σε συγκεκριμένες αναλογίες, μαζί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού. Το Cretan IAMA Olvos Science αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρία Olvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρίας Galenica.                                                                          ΛΗΞΗ 6-2018       
7,00