Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Ocusoft

Ocusoft Eyelid Cleanser Pads 30τμχ
Ocusoft Eyelid Cleanser Pads , Εμποτισμένα πανάκια καθαρισμού βλεφάρων, ιδανικά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με μέτριες-σοβαρές παθήσεις των βλεφάρων. Καταπραΰνει και ενυδατώνει Αποστειρώνει Έξτρα ισχυρή φόρμουλα που παρατείνει την επαφή για το μέγιστο αποτέλεσμα
14,81 
Ocusoft Eyelid Foaming Cleancer 50ml
Ocusoft Eyelid Foaming Cleancer, ήπιο καθαριστικό βλεφάρων . Ανακουφίζει αποτελεσματικά από το ερεθισμό, αφαιρώντας την λιπαρότητα και τους μολυσματικούς παράγοντες. Συνιστάται για άτομα που έχουν ξηροφθαλμία, βλεφαρίτιδα, είναι πάσχοντες ή εκείνων που προετοιμάζονται για τη χειρουργική επέμβαση Προωθεί την άνεση του φακού επαφής και εξαλείφει τα υπολείμματα που προκαλούν ερεθισμό.
14,81 
Ocusoft Retaine Liposome Spray 15ml
Ocusoft Retaine Liposome spray λιποσωμάτων ενυδατώνει με ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που περιέχουν βιταμίνες A, C, E. Παράλληλα προστατεύει από την απώλεια υγρασίας χρησιμοποιώντας τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα λιποσώματα ώστε να παραμένουν το νερό και τα λιπίδια. Για χρήση ως λιπαντικό σε μη ειδικούς ερεθισμούς των βλεφάρων και στην περιοχή των ματιών. Δροσίζει και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.
16,98