Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Nutricia

Almiron 1 Pepti Allergy Care Γάλα 450 gr
Almiron Pepti 1 της NUTRICIA είναι Ειδικό γάλα για βρέφη από 0-6 μηνών με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος . To Almiron Pepti 1 ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.   Συστήνεται επίσης για τη διατροφική αντιμετώπιση των έντονων κολικών που οφείλονται σε δυσανεξία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. To Almiron Pepti 1 είναι ειδικό γάλα για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση έως τον 6ο μήνα ως αποκλειστική τροφή. Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Η Nutricia προτείνει το γάλα Almiron Pepti 1 που περιέχει: το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) νουκλεοτίδια εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος για άριστη ανοχή και γεύση χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ειδικά γάλατα. Το Almiron Pepti 1 χορηγείται μόνο κατόπιν υπόδειξης του παιδιάτρου. To Almiron Pepti 1 μπορεί να καταναλωθεί σε συνδυασμό με την βρεφική κρέμα Nutricia Allergy Care , την ιδανική επιλογή για βρέφη με διαγνωσμένη αλλεργία. Συσκευασία: Το Almiron Pepti Allergy Care 1 διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία των 450γρ.
24,91 
Almiron 2 Pepti Allergy Care Γάλα 450gr
Nutricia Almiron Pepti 2 Υποαλλεργικό Γάλα Δεύτερης Βρεφικής Ηλικίας 6-12 Μηνών 450 gr. To Almiron Pepti 2 ενδείκνυται για τη διαιτητική αντιμετώπιση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος για βρέφη από 6-12 μηνών. To Nutricia - Almiron 2 Pepti Allergy Care Γάλα 450gr είναι γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας και ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος αλλά και των έντονων κολικών που οφείλονται σε δυσανεξία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Περιέχει ειδικά επεξεργασμένη πρωτεΐνη (εκτενώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος) η οποία είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.  To Almiron Pepti 2 μπορεί να καταναλωθεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα αλλά και για την παρασκευή των γευμάτων του μωρού σας. Να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική όταν επιλέγετε τροφές ώστε να μην περιέχουν πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος.
22,95 
Almiron H.A 1 Milk Γάλα 400gr
Το γάλα Almiron H.A 1 είναι υποαλλεργικό γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη από 0-6 μηνών. Είναι με βάση μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του βρέφους από την ημέρα της γέννησης έως τον 6ο μήνα. Tα Almiron HA 1 & 2 είναι υποαλλεργικά γάλατα για βρέφη, με βάση μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Ενδείκνυνται για την  πρόληψη της αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος σε βρέφη που παρουσιάζουν κίνδυνο εμφάνισης της αλλεργίας αυτής ή έχουν οικογενειακό ιστορικό αλλεργίας  αντιμετώπιση των κολικών μέσω της υδρολυμένης πρωτεΐνης και της χαμηλής περιεκτικότητας σε λακτόζη. Το Almrion HA 1 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του βρέφους από την ημέρα της γέννησης έως τον 6ο μήνα.
16,42 
Nutricia Almiron 1 400gr
Το Nutricia Almiron 1 είναι γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας για υγιή, τελειόμηνα βρέφη από 0-6 μηνών . Χορηγείται ως αποκλειστική τροφή εφόσον ο μητρικός θηλασμός είναι αδύνατος ή σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή δεν επαρκεί, η Nutricia σας προσφέρει το Almiron 1. Το Almiron 1 είναι γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας για υγιή, τελειόμηνα βρέφη από 0-6 μηνών. Σε μια τόσο σημαντική περίοδο, όπως είναι το πρώτο εξάμηνο της ζωής, κατά την οποία το μωρό τρέφεται αποκλειστικά με γάλα, το Almiron 1 καλύπτει τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες του. Το Almiron 1 περιέχει το Pronutra, ένα μίγμα συστατικών: το πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1, σε ποσότητα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα βρεφικά γάλατα (2006/141/ΕΚ) πολυακόρεστα λιπαρά οξέα LCPs AA/DHA Περιέχει επίσης νουκλεοτίδια.
10,22 
Nutricia Almiron 2 400gr
Το Nutricia Almiron 2 είναι γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη από 6 μηνών . Η σύνθεση του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες του δεύτερου εξαμήνου της ζωής του βρέφους οι οποίες διαφέρουν από αυτές των πέντε πρώτων μηνών. Για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής είναι καθοριστικά για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίζετε να προστατεύετε το μωρό σας, μετά το μητρικό γάλα, με ένα βρεφικό γάλα που ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τo Almiron 2 περιέχει το Pronutra+, ένα μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων συστατικών: το κατοχυρωμένο πρεβιοτικό μίγμα scGOS/lcFOS σε αναλογία 9:1 (το μοναδικό εγκεκριμένο από την Ε.Ε.) πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) & νουκλεοτίδια βιταμίνες A, C & D
8,94 
Nutricia Almiron 2 Γάλα 800gr Easypack
Γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας Almiron 800gr Easypack από τη Nutricia για υγιή βρέφη από 6 μηνών. Η σύνθεση του είναι ειδικά μελετημένη ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες του δεύτερου εξαμήνου της ζωής του βρέφους οι οποίες διαφέρουν από αυτές των πέντε πρώτων μηνών. Δοσολογία : Η συχνότητα και η ποσότητα των γευμάτων του βρέφους εξαρτώνται από την ηλικία του και το βάρος του. Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας πριν το μωρό σας ξεκινήσει διατροφή με ξένο γάλα.
17,23 
Nutricia Almiron 3 EaZypack 800gr
Το  Nutricia Almiron 3 είναι γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για υγιή βρέφη από 10 μηνών.  Το Almiron 3 της Nutricia με Pronutra+ συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημ α, ώστε να νιώθετε σίγουρη ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας. Η σύνθεσή του είναι μελετημένη ώστε να αποτελεί μια πλήρη, θρεπτική και ισορροπημένη πρόταση ανταποκρινόμενη στις διαφοροποιημένες πλέον διατροφικές ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικίας.
17,19 
Nutricia Almiron AR 1 400gr
Το Almiron AR 1 είναι αντιαναγωγικό γάλα και συνιστάται στις περιπτώσεις όπου το στομαχάκι του μωρού είναι δύσκολο να κρατήσει το γάλα κατά τη διάρκεια του ταΐσματος και έτσι κάνει αναγωγές ή βγάζει γουλίτσες. Αυτό συμβαίνει καθώς το πεπτικό σύστημα του μωρού δεν έχει ωριμάσει πλήρως. Το Almiron AR είναι ειδικό γάλα για να καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση . Το Almiron AR θα βοηθήσει στην ανακούφιση από το παραπάνω σύμπτωμα. Η σύνθεση του Almiron AR περιέχει χαρουπάλευρο το οποίο το καθιστά πιο πηχτό, ώστε να κρατιέται το γάλα μέσα στο στομαχάκι του μωρού. Το Almiron AR μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αλλαγή στις κενώσεις του μωρού σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η Nutricia προτείνει το γάλα Almiron AR που είναι εμπλουτισμένο με το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1, και ενδυναμώνει εσωτερικά το μωρό σας. Οι ολιγοσακχαρίτες είναι φυσικές ίνες που υπάρχουν και στο μητρικό γάλα και που αποτελούν τροφή για τα ωφέλιμα βακτηρίδια στο έντερο του μωρού σας. Το Almiron AR περιέχει επίσης: νουκλεοτίδια που βοηθούν στη δόμηση των κύτταρων του σώματος και υπάρχουν και στο μητρικό γάλα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) στις ποσότητες που συστήνονται από τους κορυφαίους επιστήμονες στη βρεφική και νηπιακή διατροφή και που βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη του εγκέφαλου και τη βελτίωση της οπτικής οξύτητας χαρουπάλευρο που καθιστά το γάλα πιο πηχτό χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος για να αυξάνεται ο ρυθμός των κενώσεων πρωτεΐνη με αυξημένη αναλογία καζεΐνης για να γίνει η πέψη πιο αργά Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ειδικά γάλατα.
15,94 
Nutricia Almiron Comfort 400gr
Το Nutricia Almiron Comfort ενδείκνυται για τη διαιτητική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας ή της δυσκοιλιότητας που συνοδεύεται από κολικούς λόγω του ειδικού μίγματος λιπαρών οξέων (Β-παλμιτικό οξύ) που περιέχει, με αποτέλεσμα οι κενώσεις του μωρού να είναι περισσότερο μαλακές συμβάλλοντας στην ανακούφισή του. Το Almiron Comfort είναι ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση σε συνδυασμό με το μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή. Μετά τον 6ο μήνα μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός μεικτού διαιτολογίου. Το Almiron Comfort είναι τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς σύμφωνα με την Οδηγία 1999/21/EΚ (FSMP). Το Almiron Comfort θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατόπιν ιατρικής συμβουλής και υπό ιατρική παρακολούθηση.
15,74 
Nutricia Almiron Growing Up 1+ 800gr
Γάλα Almiron Growing Up 1+ ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις ανάγκες μιας διαφοροποιημένης και ισορροπημένης διατροφής των παιδιών ηλικίας 1-2 ετών , καθώς κατά τη συγκεκριμένη περίοδο παρουσιάζουν αυξημένη σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Το Almiron Growing Up της Nutricia με Pronutra+ συμβάλλει φυσικά σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα , ώστε να νιώθετε σίγουρη ότι προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο μωρό σας.
14,85 
Nutricia Almiron Pepti MCT 450gr
Ειδικό γάλα για βρέφη Nutricia Almiron Pepti MCT με διαγνωσμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος και δυσαπορρόφηση. To Almiron Pepti MCT είναι ειδικά μελετημένο για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του βρέφους από τη γέννησή σε συνδυασμό με μητρικό γάλα ή ως αποκλειστική διατροφή. Μετά τον 6ο μήνα το διαιτολόγιο του βρέφους θα πρέπει να συμπληρωθεί και με άλλες τροφές. To Almiron Pepti MCT ενδείκνυται για τη διαιτητική αντιμετώπιση: διαγνωσμένης αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος δυσανεξίας στη λακτόζη (λόγω παρατεταμένης διάρροιας) δυσαππορρόφησης του λίπους έντονων κολικών  
26,52 
Nutricia Biskotti Κακάο 180gr
Βρεφικά μπισκότα Nutricia Biskotti με μοναδική γέυση κακάο : είναι πλούσια σε δημητριακά είναι εμπλουτισμένα με 4 βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο Είναι πηγή φυτικών ινών βοηθούν το μωρό κατά το στάδιο της οδοντοφυΐας προσφέροντας μια ευχάριστη ανακούφιση στα πονεμένα ούλα είναι παρασκευασμένα ειδικά για τις αυξημένες ανάγκες της νηπιακής ηλικίας είναι κατάλληλα για σωστό κράτημα από το παιδικό χεράκι διαλύονται γρήγορα στο στόμα
2,16