Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Nutriben

Nutriben 3 Γάλα σε Σκόνη για Βρέφη 12 μηνών & άνω 400 gr
Γάλα σε σκόνη Nutriben 3 , για βρέφη 12 μηνών & άνω. Το Nutriben 3 αποτελεί την καλύτερη επιλογή πρίν το αγελαδινό γάλα ως συνέχεια του Nutriben 2 ή άλλου γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας. Οι ειδικοί στη βρεφική διατροφή (ESPGHAN) συνιστούν την εισαγωγή του αγελαδινού γάλακτος στην παιδική διατροφή μετά το 3ο έτος της ηλικίας . Το Nutriben 3 έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να καλύπτει, ως μέρος μιας διαφοροποιημένης δίαιτας, τις διατροφικές και ενεργειακές ανάγκες των παιδιών σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής τους. Το Nutriben 3 έχει τα εξής πλεονεκτήματα λόγω της σύνθεσής του: Είναι η καλύτερη επιλογή πριν το αγελαδινό γάλα, διότι περιέχει 25% λιγότερη πρωτεΐνη. Το Nutriben 3 είναι εμπλουτισμένο σε ασβέστιο και βιταμίνες Περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες απαραίτητων λιπαρών οξέων και 20 φορές περισσότερο σίδηρο από το αγελαδινό γάλα.
9,25 
Nutriben AR Αντι-Αναγωγικό Γάλα για Βρέφη 400 gr
Αντι-αναγωγικό γάλα Nutriben AR για βρέφη, για την αντιμετώπιση της γαστροεισοφαγικής παλινδρόμησης. Αντιαναγωγικό γάλα Nutriben με προβιοτικές ίνες, γαλακτοολιγοσακχαρίτες, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου και νουκλεοτίδια.
16,89 
Nutriben AT Γάλα Χωρίς Λακτόζη 400 gr
Nutriben AT γάλα χωρίς λακτόζη , για βρέφη με αλλεργία στο γάλα αγελάδας και / ή δυσανεξία στην λακτόζη, 400 gr. Το Nutribén ΑΤ συστήνεται για την αντιμετώπιση: αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος ατοπικής δερματίτιδας συγγενούς έλλειψης λακτάσης διάρροιας από οξεία γαστρεντερίτιδα
20,14 
Nutriben Γάλα 1 400gr
Το βρεφικό γάλα Nutriben 1 περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των βρεφών: Λίπη 100% φυτικής προέλευσης Αναλογία πρωτεϊνών ορού/καζεΐνης:60/40 όπως στο μητρικό γάλα Υδατανθρακικό προφίλ με 90% λακτόζη και 10% μαλτοδεξτρίνη Νουκλεοτίδια τα οποία ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και βοηθούν το μεταβολισμό των λιποπρωτεϊνών και των LCPUFAs LCPUFAs (AA και DHA) τα οποία αποτελούν συστατικά του μητρικού γάλακτος, βοηθούν την ανάπτυξη του ΚΝΣ και της όρασης, ενώ ρυθμίζουν επίσης την ανοσολογική απάντηση του οργανισμού Πρεβιοτικές ίνες (GOS) οι οποίες αποτελούν συστατικά του μητρικού γάλακτος, ρυθμίζουν την εντερική χλωρίδα, βοηθούν την εντερική διαμετακόμιση, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και ρυθμίζουν τα επίπεδα γλυκόζης, λιπιδίων και χοληστερόλης στον οργανισμό.
11,84