Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Novartis

Otrisalin Ευκαμπτα  Ανταλλακτικά για την Συσκευή Ρινικής Απόφραξης μιάς Χρήσης 10τεμ
To Otrisalin είναι Δέκα εύκαμπτα ανταλλακτικά μιας χρήσης με απορροφητικό φίλτρο.   Δέκα εύκαμπτα ανταλλακτικά μιας χρήσης με απορροφητικό φίλτρο.
3,65 
Otrisalin Εύκαμπτα Ανταλλακτικά μιας Χρήσης 20τεμ
Otrisalin Ευκαμπτα Ανταλλακτικά για την Συσκευή Ρινικής Απόφραξης μιάς Χρήσης To Otrisalin είναι κατάλληλα  για την συσκευή ρινικής απόφραξης μιάς χρήσης. Otrisalin 20 ανταλλακτικά για την συσκευή ρινικής απόφραξης μιάς χρήσης.
5,75 
Otrisalin Πλαστικές Αμπούλες μιας Χρήσης 18x5ml
Πλαστικές αμπούλες φυσιολογικού ορού Otrisalin  με ισότονο αλατούχο διάλυμα προσαρμοσμένο στην κατάλληλη πυκνότητα άλατος (0.74% χλωριούχο νάτριο) για την πρόληψη του ερεθισμού της μύτης αλλά και την ενυδάτωσή της. Αποκαθιστά την υγρασία στις ξηρές ή με κρούστα ρινικές βλεννογόνους. Παρέχει έναν ήπιο τρόπο στην αραίωση των πηκτών ρινικών εκκρίσεων και βοηθά στην απομάκρυνση τους από την μύτη. Περιέχει συστατικό με ενυδατικές ιδιότητες.
2,36 
Otrisalin Συσκευή Ρινικής Απόφραξης
Το Otrisalin είναι Συσκευή ρινικής απόφραξης με δύο εύκαμπτα ανταλλακτικά μιας χρήσης. Συσκευή ρινικής απόφραξης με δύο εύκαμπτα ανταλλακτικά μιας χρήσης.
5,62 
Otrisalin Φυσιολογικό Διάλυμα για τον Καθαρισμό της Μύτης Αμπούλες 30x5ml
Το Otrisalin Amp. Monodose είναι Φυσιολογικό διάλυμα για τον καθαρισμό της μύτης. Πλαστικές αμπούλες μίας χρήσης. Φυσιολογικό διάλυμα για τον καθαρισμό της μύτης. Πλαστικές αμπούλες μίας χρήσης 5ml.
4,00