Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Novalac

Novalac 3 από 12 Μηνών 400gr
Το Novalac 3 είναι ένα θρεπτικό ρόφημα ανάπτυξης χωρίς ζάχαρη για παιδιά άνω των 12 μηνών. Περιέχει κατάλληλες ποσότητες 24 βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως Ca++ και Fe+++ (25 φορές περισσότερο σίδηρο από το ημιάπαχο αγελαδινό γάλα).
9,13 
Novalac AR aπό τη Γέννηση 400gr
Γάλα σε σκόνη για βρέφη Novalac AR . Μειώνει τον αριθμό των αναγωγών και την έκθεση στο γαστρικό υγρό. Με λιπαρές ουσίες πλούσιες σε MCTs και με το κατάλληλο ιξώδες προάγουν την ταχεία γαστρική κένωση και τη σωστή εντερική λειτουργία.
13,75 
Novalac Bio 1 400gr
Βιολογικό gάλα σε σκόνη 1ης βρεφικής ηλικίας  Novalac Bio 1  για την καθημερινή διατροφή από τη γέννηση έως τον 6ο μήνα Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs) Υψηλές συγκεντρώσεις σε: - α-λινολενικό οξύ (Ω3) - λινελαϊκό οξύ (Ω6) Εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & ιχνοστοιχεία
9,56 
Novalac Bio 2 400gr
Βιολογικό γάλα σε σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας  Novalac Bio 2, για την καθημερινή διατροφή από τον 6ο μήνα έως τον 12ο μήνα Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs) Υψηλές συγκεντρώσεις σε: - α-λινολενικό οξύ (Ω3) - λινελαϊκό οξύ (Ω6) Εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & ιχνοστοιχεία
9,15 
Novalac Bio 3 400gr
Novalac Bio 3 , βιολογικό ρόφημα γάλακτος σε σκόνη για μικρά παιδιά. Κατάλληλο για την καθημερινή διατροφή για παιδιά από 1 έως 3 ετών Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs) Υψηλές συγκεντρώσεις σε: - α-λινολενικό οξύ (Ω3) - λινελαϊκό οξύ (Ω6) Εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες & ιχνοστοιχεία
9,36 
Novalac Γάλα 2 400gr Έκπτωση 13%
Εξασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη των βρεφών. Με μαλτοδεξτρίνες καλαμποκιού που αποτελούν πηγή ενέργειας και ολιγοσακχαρίτες που προάγουν την απορρόφηση ασβεστίου από το έντερο και βοηθούν στην ανάπτυξη του Lactobacillus bifidus ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού. Υψηλή Διαιτητική Αξία Ενδεικτικός πίνακας διατροφής Ηλικία (μήνες) >6 Βάρος (kg) >7.5 Γεύματα ανά ημέρα 3* Μεζούρες ανά γεύμα 7 Βρασμένο νερό (ml) 210 *Ως μέρος διαφοροποιημένης δίαιτας Οδηγίες προετοιμασίας Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε ένα μπιμπερό. Κάθε μπιμπερό πρέπει να είναι προετοιμάζεται χωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα μέτρησης που περιλαμβάνεται. Το βρεφικό γάλα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε μία ώρα από την παρασκευή του. Πλένετε το μπιμπερό, τη θηλή καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε και τα αποστειρώνετε σε βραστό νερό. Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει στους 40 ° C ή ζεσταίνετε καθαρό φρέσκο μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα έως 40 °C Γεμίζετε με την απαιτούμενη ποσότητα νερού το μπιμπερό. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης μέσα στο μπιμπερό χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη μεζούρα. Πάντα να χρησιμοποιείτε μία κοφτή μεζούρα ανά 30 ml νερού. Ασφαλίζετε το καπάκι του μπιμπερό και ανακινείτε καλά μέχρι η σκόνη να διαλυθεί τελείως. Το αφήνετε να κρυώσει σε χλιαρή θερμοκρασία (37 °C). Ελέγχετε τη θερμοκρασία στον καρπό σας πριν από τη διατροφή. Όσο γάλα περισσέψει μετά το τάισμα θα πρέπει να πετιέται αμέσως. Οδηγίες αποθήκευσης Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως. Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα. Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κάτω μέρος του κουτιού. Μην προετοιμάζετε το μπιμπερό εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.
9,36  10,70 
Novalac Γάλα AC 400gr
Βρεφικό γάλα Novalac AC  κατάλληλο από τη γέννηση. Αποτελεσματική αντιμετώπιση των κολικών και των μετεωρισμών Αποτρέπει κοιλιακή διάταση, πόνο, φούσκωμα και μετεωρισμούς που προκαλούνται από υπερβολική παραγωγή αερίων.
13,70 
Novalac Γάλα AR Digest 400gr
Το βρεφικό γάλα Novalac AR Digest μειώνει τον αριθμό των σοβαρών αναγωγών και προωθεί τη γαστρικής κένωση . Ο πηκτικός παράγοντας είναι χαρούπι και ειδικά επεξεργασμένο άμυλο πατάτας (100% αμυλοπηκτίνη). Τα MCT's αποτελούν το 14% του συνόλου των λιπαρών οξέων. Αποτελεί την ιδανική λύση για τις σοβαρές αναγωγές
16,24 
Novalac Γάλα HA 400gr
Βρεφικό γάλα Novalac HA από τη γέννηση. Προλαμβάνει την εκδήλωση των αλλεργιών. Μειώνει το αντιγονικό φορτίο από την πρόσληψη τροφής και έχει καλή γεύση. Δεν περιέχει καζεΐνη ενώ οι πρωτεΐνες ορού έχουν υποστεί μερική υδρόλυση.
13,83 
Novalac Γάλα IT 1 400gr
Γάλα σκόνη Novalac IT 1 από τη γέννηση, κατάλληλο για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Αποτελεί την μοναδική και ιδανικότερη λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας . Μοναδική πηγή υδατανθράκων αποτελεί η λακτόζη, όπου: δρώντας ως πρεβιοτικό προάγει την ανάπτυξη τns ωφέλιμης χλωρίδας του εντέρου μαζί με το λίγο αυξημένο Mg, αυξάνει την οσμωτικότητα στο παχύ έντερο με αποτέλεσμα τη λίπανση των κοπράνων και του εντέρου.
13,50 
Novalac Γάλα IT 2 400gr
Novalac IT 2 , βρεφικό γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας από τον 6ο μήνα. Μαλακώνει και ρυθμίζει τις κενώσεις με μοναδική πηγή υδατανθράκων τη λακτόζη. Αποτελεσματική αντιμετώπιση της Δυσκοιλιότητας Η αναλογία καζεΐνης/ορού γάλακτος είναι 40/60 όπως και στο μητρικό γάλα. Ο λόγος Ca/P είναι προσαρμοσμένος ώστε να πλησιάζει αυτόν του μητρικού γάλακτος και να διευκολύνει περαιτέρω τις βρεφικές κενώσεις.
13,50 
Novalac Γάλα Premium 1 400gr
Το Novalac Premium 1 είναι ένα γάλα πρώτης βρεφικής ηλικία ς κατάλληλο για τη διατροφή των τελειόμηνων βρεφών από τη γέννησή τους και μετά.
12,92