Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Nestle

Nativa 2 Γάλα 6 -12 Μηνών Συσκευασία 400 γρ
  Το Nativa 2  είναι Γάλα 2 ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη εμπλουτισμένο με το προβιοτικό στέλεχος L.Comfortis ενισχυμένο με σίδηρο  - ευννοεί τη επικράτηση φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και εξασφαλίζει φυσιολογική ανάπτυξη στη 2 η βρεφική ηλικία
9,12 
Nestle Alfare Γάλα Νεο 400gr
Το γάλα Alfare της  Nestle είναι για την Αντιμετώπιση της τροφικής δυσανεξίας σε βρέφη από τη γέννησή τους. Υποαλλεργικό γάλα σε σκόνη ημιστοιχειακής σύνθεσης. Νέα πεπτίδική τεχνολογία & βελτιωμένη γέυση. Με λιπίδια μέσης αλύσου. Ελεύθερο λακτόζης και σουκρόζης. Τροφή για ειδικόυς ιατρικούς σκοπούς.
29,20 
Nestle Meritene Coffee 270gr
Συμπλήρωμα διατροφής Nestle Meritene   με γεύση coffee, όφημα ειδικά σχεδιασμένο για τις   διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας   για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς περιέχει: Υψηλής Ποιότητας Πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα, οι οποίες συμβάλλουν στην Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας 19 Βιταμίνες (μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη Μείωση του Αισθήματος Κόπωσης. To Nestle Meritene   συμπληρώνει ιδανικά το καθημερινό διατροφολόγιο των ενηλίκων   μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο για να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα από Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.
10,71 
Nestle Meritene Vitachoco Dark 150gr Σοκολάτα
To Nestle Meritene Δύναμη & Τόνωση Vitachoco Dark Σοκολάτα, είναι ένα ρόφημα που περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα οι οποίες συμβάλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας μαζί με 19 Βιταμίνες ( μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη μείωση του αισθήματος κόπωσης . Aπευθύνεται σε γυναίκες και άντρες μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: Δεν λαμβάνουν επαρκείς και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες στο καθημερινό τους διαιτολόγιο με αποτέλεσμα να μην αναπληρώνεται η απώλεια της μυϊκής τους μάζας. Νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά για τόνωση. Eπιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί διατηρώντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες αλλά και μία καλή ποιότητα ζωής.
10,71 
Nestle Meritene Βανίλια 270gr
Σ υμπλήρωμα διατροφής Nestle Meritene με γεύση βανίλια, όφημα ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς περιέχει: Υψηλής Ποιότητας Πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα, οι οποίες συμβάλλουν στην Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας 19 Βιταμίνες (μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη Μείωση του Αισθήματος Κόπωσης. To Nestle Meritene συμπληρώνει ιδανικά το καθημερινό διατροφολόγιο των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο για να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα από Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.
10,71 
Nestle Meritene Σοκολάτα 270gr
Συμπλήρωμα διατροφής Nestle Meritene   με γεύση σοκολάτα, όφημα ειδικά σχεδιασμένο για τις   διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας   για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς περιέχει: Υψηλής Ποιότητας Πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα, οι οποίες συμβάλλουν στην Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας 19 Βιταμίνες (μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη Μείωση του Αισθήματος Κόπωσης. To Nestle Meritene   συμπληρώνει ιδανικά το καθημερινό διατροφολόγιο των ενηλίκων   μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο για να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα από Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.
10,71 
Nestle Nativa 1 Γάλα  400gr
Γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας  σε σκόνη Nestle Nativa 1 , για μωρά 0 - 6 Μηνών Περιέχει λακτόζη ως αποκλειστική πηγή υδατανθράκων.
11,05 
Nestle Sinlac Bifidus Κρέμα 500gr
Η κρέμα Sinlac Bifidus της Nestle έίναι Παιδική κρέμα. Χωρίς γάλα, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια, χωρίς λακτόζη.
10,72 
Nestle Γάλα Nan C.R. 500gr
Γάλα Nestle Nan C.R. για βρέφη με ήπια συμπτώματα δυσκοιλιότητας . Κατάλληλο από τη γέννηση, για τη διαιτητική αγωγή της δυσκοιλιότητας σε βρέφη. Περείχει μοναδικό μίγμα 4 ενεργών συστατικών που βοηθά σημαντικά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της ήπιας δυσκοιλιότητας, όπως βραδεία δίοδο των κενώσεων, ενεργώντας κατά μήκος του πεπτικού συστήματος του μώρου. Κατάλληλο για αποκλειστική διατροφή ως τον 6ο μήνα. Παρέχει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή φυσική και πνευματική ανάπτυξη. Διαιτητικές ίνες που φαίνεται ότι βελτιώνουν την υφή των κενώσεων. OPTIPRO H.A μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη που διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης. Καλλιέργειες L.Reuteri που βελτιώνουν τη συχνότητα και σκληρότητα των κενώσεων. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μαλακότερη υφή των κενώσεων. Αντενδείξεις: Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις αλλεργίας (ή υποψίας αλλεργίας) στην πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος. Επίσης δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.
20,71 
Nestle Γάλα Nan HA 2 400gr
Nestle Γάλα Nan HA 2, αντιαλλεργικό γάλα για βρέφη από 6 μηνών & πάνω, μειώνει τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος κατά την κρίσιμη περίοδο του απογαλακτισμού. Οι αλλεργίες μπορούν να προληφθούν μέσω της σωστής διατροφής των βρεφών αλλά και της αποφυγής περιβαλλοντικών παραγόντων που τις προκαλούν. Ορισμένες πρωτεΐνες που υπάρχουν στα τρόφιμα μπορεί να λειτουργήσουν ως πιθανά αλλεργιογόνα. Στα βρέφη, η πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος αποτελεί συνηθισμένο παράγοντα ανάπτυξης αλλεργίας. Τα μωρά που δε θηλάζουν αποκλειστικά και τρέφονται με κοινό βρεφικό γάλα, εκτίθενται σε μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης αγελαδινού γάλακτος. Έτσι, αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργίας στο παιδί. Ο θηλασμός αποτελεί το σημαντικότερο μέτρο πρόληψης κατά των αλλεργιών. Τα μωρά που θηλάζουν έχουν, κατά μέσο όρο, λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες, σε σύγκριση με τα μωρά που τρέφονται με κοινό βρεφικό γάλα, το οποίο περιέχει άθικτη πρωτεΐνη αγελαδινού γάλακτος. Για τα μωρά που δε θηλάζουν αποκλειστικά, οι ερευνητές και οι παιδίατροι έχουν αναπτύξει μια διαδικασία που διασπά την πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες ανάπτυξης αλλεργίας 4-6. Οι πρωτεΐνες που προκύπτουν από αυτήν τη διαδικασία αναφέρονται ως υποαλλεργικές πρωτεΐνες και τα βρεφικά γάλατα που έχουν υποστεί αυτή την επεξεργασία ονομάζονται υποαλλεργικά ή ΗΑ (HypoAllergenic).
14,27 
Nestle Γάλα Nan Sensitive 500gr
Το βρεφικό γάλα Nestle Nan Sensitive  σας βοηθάει να σντιμετωπίστε αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα προβλήματα πέψης που παρουσιάζει το μωρό σας. Είναι σχεδιασμένο για τη διατροφική διαχείριση των βρεφών ηλικίας 0-12 μηνών με συμπτώματα δυσανεξίας στη λακτόζη . Δεν προκαλεί προβλήματα στην πέψη χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λακτόζη Δεν προκαλεί διάρροια Το Nestle Nan Sensitive για δυσανεξία στη λακτόζη για μωρά δεν είναι κατάλληλο για γενική χρήση και πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για βρέφη με γαλακτοζαιμία.
17,91 
Nestle Νan Η.Α Γάλα  1 400 gr
Το Nestle Νan Η.Α είναι βρεφικό υποαλλεργικό γάλα (0-6 μήνες). υποαλλεργικό γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας από τη γέννηση.  Premium υποαλλεργικό γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας από τη γέννηση για μωρά με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά τη γέννηση είτε ως αποκλειστική τροφή, αν δεν θηλάζετε, είτε σε συνδυασμό με το θηλασμό ή με άλλο υποαλλεργικό βρεφικό γάλα. Εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την εξασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης του μωρού σας.
15,24