Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

nestle

Nestle Meritene Σοκολάτα 270gr
Συμπλήρωμα διατροφής Nestle Meritene   με γεύση σοκολάτα, όφημα ειδικά σχεδιασμένο για τις   διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας   για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς περιέχει: Υψηλής Ποιότητας Πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα, οι οποίες συμβάλλουν στην Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας 19 Βιταμίνες (μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη Μείωση του Αισθήματος Κόπωσης. To Nestle Meritene   συμπληρώνει ιδανικά το καθημερινό διατροφολόγιο των ενηλίκων   μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο για να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα από Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.
12,89 
Nestle Meritene Βανίλια 270gr
Σ υμπλήρωμα διατροφής Nestle Meritene με γεύση βανίλια, όφημα ειδικά σχεδιασμένο για τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς περιέχει: Υψηλής Ποιότητας Πρωτεΐνες από αποβουτυρωμένο γάλα, οι οποίες συμβάλλουν στην Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας 19 Βιταμίνες (μεταξύ των οποίων Β2, Β6, Β12) & Ανόργανα Συστατικά που συντελούν στη Μείωση του Αισθήματος Κόπωσης. To Nestle Meritene συμπληρώνει ιδανικά το καθημερινό διατροφολόγιο των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι: δεν λαμβάνουν αρκετή και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στο καθημερινό τους διαιτολόγιο για να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα νιώθουν αίσθημα κόπωσης και χρειάζονται τόνωση στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα από Βιταμίνες & Ανόργανα Συστατικά επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και ενεργοί, διατηρώντας καλή ποιότητα ζωής.
12,89 
Nestle Γάλα Nan C.R. 500gr
Γάλα Nestle Nan C.R. για βρέφη με ήπια συμπτώματα δυσκοιλιότητας . Κατάλληλο από τη γέννηση, για τη διαιτητική αγωγή της δυσκοιλιότητας σε βρέφη. Περείχει μοναδικό μίγμα 4 ενεργών συστατικών που βοηθά σημαντικά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της ήπιας δυσκοιλιότητας, όπως βραδεία δίοδο των κενώσεων, ενεργώντας κατά μήκος του πεπτικού συστήματος του μώρου. Κατάλληλο για αποκλειστική διατροφή ως τον 6ο μήνα. Παρέχει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή φυσική και πνευματική ανάπτυξη. Διαιτητικές ίνες που φαίνεται ότι βελτιώνουν την υφή των κενώσεων. OPTIPRO H.A μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη που διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης. Καλλιέργειες L.Reuteri που βελτιώνουν τη συχνότητα και σκληρότητα των κενώσεων. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μαλακότερη υφή των κενώσεων. Αντενδείξεις: Δεν προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις αλλεργίας (ή υποψίας αλλεργίας) στην πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος. Επίσης δεν προορίζεται για παρεντερική χρήση.
20,71 
Nestle Γάλα Nan Sensitive 500gr
Το βρεφικό γάλα Nestle Nan Sensitive  σας βοηθάει να σντιμετωπίστε αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα προβλήματα πέψης που παρουσιάζει το μωρό σας. Είναι σχεδιασμένο για τη διατροφική διαχείριση των βρεφών ηλικίας 0-12 μηνών με συμπτώματα δυσανεξίας στη λακτόζη . Δεν προκαλεί προβλήματα στην πέψη χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λακτόζη Δεν προκαλεί διάρροια Το Nestle Nan Sensitive για δυσανεξία στη λακτόζη για μωρά δεν είναι κατάλληλο για γενική χρήση και πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για βρέφη με γαλακτοζαιμία.
17,91 
Nativa 1 Γάλα  400gr
11,05 
Νan Η.Α Γάλα  1
15,24