Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Naturalia

Naturalia Be-Life Bifibiol Vital Συμπλήρωμα Προβιοτικών 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα προβιοτικών Naturalia Be-Life Bifibiol Vital. Ειδική φόρμουλα για άτομα άνω των 50 ετών. Το συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά της Be-Life για μεγαλύτερες ηλικίες αναζωογονεί και ισορροπεί την εντερική διέλευση χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του που περιέχει 10 δισεκατομμύρια γαλακτικά ένζυμα.   Πλούσιο σε προβιοτικά βοηθά αποτελεσματικά στο Αδυνάτισμα και στην πέψη. Διευκολύνει την εντερική δραστηριότητα. Διατηρεί/ρυθμίζει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Διεγείρει τους μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού.
13,50 
Naturalia Magnesium + Multivitamin 2 x 20 αναβράζοντα δισκία
Naturalia Πακέτο Προσφοράς  Συμπλήρωμα Διατροφής Vitamin Force Magnesium & Multivitamin +Mineral 2x20 αναβράζοντα δισκία 1+1 Δώρο Naturalia Vitamin Force Συμπλήρωμα Διατροφής Magnesium 20 αναβράζοντα δισκία Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο. Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση λεμόνι. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος. Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. Multivitamin +Mineral 20 αναβράζοντα δισκία Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C.  Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση πορτοκάλι. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. 
4,69 
Naturalia Multivitamin +Mineral 2x 20 αναβράζοντα δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C Naturalia Multivitamin + Mineral  σε συσκευασία 2x20 αναβράζοντα δισκία . Με γλυκαντικές ουσίες. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος . Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης.  Oφέλη: Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) • Η θειαμίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό των υδατανθράκων. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς. Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) • Η ριβοφλαβίνη εμπλέκεται στα συνένζυμα που είναι απαραίτητα για τη μετατροπή των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων σε ενέργεια. Βοηθά στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος. Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) • Η νιασίνη βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της μνήμης. Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ) • To παντοθενικό οξύ εμπλέκεται στη λειτουργία των επινεφριδίων και το σχηματισμό αντισωμάτων. Είναι ευρέως γνωστό και ως «αντι-στρες». Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση πόνων στις αρθρώσεις. Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη) • Συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης που σχετίζεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Bιταμίνη Β7 (Βιοτίνη) • Συμμετέχει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Βιταμίνη Β9 (Φυλλικό οξύ) • Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τη σύνθεση του DNA και την κυτταρική διαίρεση. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, στη φυσιολογική αιμοποίηση, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. βιταμίνη Β12 • Η βιταμίνη Β12 απαιτείται για τη σύνθεση του DNA και επομένως για την παραγωγή κυττάρων ιδιαιτέρως των ερυθροκυττάρων. Η έλλειψη της βιταμίνης Β12 οδηγεί αναπόφευκτα σε κακοήθη αναιμία. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
5,31 
Naturalia Vitamin C 1000mg + Multivitamin 2x 20 αναβράζοντα δισκία
Naturalia Πακέτο Προσφοράς  Συμπλήρωμα Διατροφής  Vitamin C 1000mg + Multivitamin 2x 20 αναβράζοντα δισκία 1+1 Δώρο Multivitamin +Mineral 20 αναβράζοντα δισκία Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C. Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση πορτοκάλι.  Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.  Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Vitamin C 1000mg 20 αναβράζοντα δισκία Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C. Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση πορτοκάλι. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. 
4,69 
Naturalia Vitamin Force + Multivitamin Force 2x 20 αναβράζοντα δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Naturalia Vitamin Force (Iron + Vitamin C) + Multivitamin Force σε συσκευασία 2x 20 αναβράζοντα δισκία  Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη)  Η θειαμίνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό των υδατανθράκων. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς. Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη)  Η ριβοφλαβίνη εμπλέκεται στα συνένζυμα που είναι απαραίτητα για τη μετατροπή των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων σε ενέργεια. Βοηθά στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος. Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη)  Η νιασίνη βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της μνήμης. Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ)  To παντοθενικό οξύ εμπλέκεται στη λειτουργία των επινεφριδίων και το σχηματισμό αντισωμάτων. Είναι ευρέως γνωστό και ως «αντιστρες». Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση πόνων στις αρθρώσεις. Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη)  Συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης που σχετίζεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Bιταμίνη Β7 (Βιοτίνη)  Συμμετέχει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Βιταμίνη Β9 (Φυλλικό οξύ)  Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τη σύνθεση του DNA και την κυτταρική διαίρεση. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, στη φυσιολογική αιμοποίηση, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. βιταμίνη Β12 Η βιταμίνη Β12 Απαιτείται για τη σύνθεση του DNA και επομένως για την παραγωγή κυττάρων ιδιαιτέρως των ερυθροκυττάρων. Η έλλειψη της βιταμίνης Β12 οδηγεί αναπόφευκτα σε κακοήθη αναιμία. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
4,69 
Naturalia Vitamin Force Magnesium 2 x 15 αναβράζοντα δισκία
Συμπλήρωμα διατροφής Naturalia Vitamin Force Magnesium 2 x 15 αναβράζοντα δισκία για ζωντάνια και ενέργεια . Συμβάλλει στην υγεία μυών και νευρικού συστήματος. Συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο με γλυκαντικές ουσίες και γεύση λεμόνι. Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωικά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.
4,69 
Naturalia Vitamin Force Α to Z with Lutein +Q10 30 δισκία
Naturalia Vitamin Force Α to Z with Lutein +Q10 . Τo συνένζυμο Q10 διεγείρει τον μεταβολισμό και παίζει αποφασιστικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Η λουτεΐνη έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση , και είναι απαραίτητη για την υγεία των ματιών, καθώς δρα σαν φίλτρο που απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία. Μειώνει τις επιπτώσεις της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και του καταρράκτη.
7,80 
Naturalia Zinc & Vit C + Multivitamin + Mineral 2 x 20 αναβράζοντα δισκία
Naturalia Πακέτο Προσφοράς  Συμπλήρωμα Διατροφής Zinc & Vit C + Multivitamin + Mineral 2x20 αναβράζοντα δισκία 1+1 Δώρο Συμπλήρωμα διατροφής με ψευδάργυρο και βιταμίνη C 20 αναβράζοντα δισκία Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση λεμόνι. Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης.  Multivitamin +Mineral 20 αναβράζοντα δισκία Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Με γλυκαντικές ουσίες και γεύση πορτοκάλι.  Χωρίς: γλουτένη, λακτόζη, ζωϊκά συστατικά, προσθήκη ζάχαρης. 
5,90