Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Moya Matcha

Moya Matcha Daily Πράσινο Τσάι 100g
Tο   Πράσινο Τσάι Moya Matcha Daily  - συσκευασία 100gr -  είναι μια υψηλής ποιότητας ποικιλία πράσινου τσαγιού που συναντάται μόνο στην Ιαπωνία. Το Matcha (που το όνομά του σημαίνει "τσάϊ σε σκόνη") αποτελεί σημαντικό   παραδοσιακό ρόφημα   στην Ιαπωνία, όπου και καλλιεργείται. Ευεργετικές Ιδιότητες του Matcha: Το Matcha είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια πλούσια πηγή κατεχινών, EGCG Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Βοηθάει να κάψετε υπερβολικές θερμίδες. Αποτελεί την τέλεια αποτοξίνωση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Το τσάι Matcha είναι αλεσμένα, καλλιεργημένα φύλλα τσαγιού, τα οποία καπνίζονται στην σκιά. Η προετοιμασία για την παρασκευή matcha ξεκινάει βδομάδες πριν από τη συγκομιδή τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού καλύπτονται για να αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η διαδικασία σκίασης σκουραίνει τα φύλλα και προκαλεί αλλαγές στη χημική σύνθεση των φύλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στο σχηματισμό των αμινοξέων και σε υψηλότερα επίπεδα καφεΐνης απ’ ό,τι σε άλλα τσάγια. Αυτά τα φύλλα στη συνέχεια ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. «Το matcha είναι η απόλυτη πνευματική και ιατρική θεραπεία και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή πιο πλήρη και ολοκληρωμένη», σύμφωνα με τους Ιάπωνες σοφούς. Η παραγωγή του ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή και το απολάμβαναν αρχικά μόνο οι βασιλείς και οι πολεμιστές Σαμουράι. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται ευρέως και σε παγωτά, γλυκά αλλά και φαγητά. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Matcha και του συνηθισμένου πράσινου τσαγιού; Όταν πίνουμε matcha, καταναλώνουμε ολόκληρα φύλλα του πράσινου τσαγιού Tencha και με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον οργανισμό όλες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει το τσάι (αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά). Στην περίπτωση κανονικής παρασκευής τσαγιού, μόνο το 10-20% αυτών των συστατικών απορροφάται από το σώμα (ανάλογα με τον τύπο του τσαγιού), επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν διαλύονται. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ matcha και όλων των άλλων ειδών τσαγιού.
28,80 
Moya Matcha Daily Πράσινο Τσάι 30g
Tο Πράσινο Τσάι Moya Matcha Daily είναι μια υψηλής ποιότητας ποικιλία πράσινου τσαγιού που συναντάται μόνο στην Ιαπωνία. Το Matcha (που το όνομά του σημαίνει "τσάϊ σε σκόνη") αποτελεί σημαντικό παραδοσιακό ρόφημα στην Ιαπωνία, όπου και καλλιεργείται. Ευεργετικές Ιδιότητες του Matcha: Το Matcha είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια πλούσια πηγή κατεχινών, EGCG Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Βοηθάει να κάψετε υπερβολικές θερμίδες. Αποτελεί την τέλεια αποτοξίνωση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Το τσάι Matcha είναι αλεσμένα, καλλιεργημένα φύλλα τσαγιού, τα οποία καπνίζονται στην σκιά. Η προετοιμασία για την παρασκευή matcha ξεκινάει βδομάδες πριν από τη συγκομιδή τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού καλύπτονται για να αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η διαδικασία σκίασης σκουραίνει τα φύλλα και προκαλεί αλλαγές στη χημική σύνθεση των φύλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στο σχηματισμό των αμινοξέων και σε υψηλότερα επίπεδα καφεΐνης απ’ ό,τι σε άλλα τσάγια. Αυτά τα φύλλα στη συνέχεια ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. «Το matcha είναι η απόλυτη πνευματική και ιατρική θεραπεία και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή πιο πλήρη και ολοκληρωμένη», σύμφωνα με τους Ιάπωνες σοφούς. Η παραγωγή του ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή και το απολάμβαναν αρχικά μόνο οι βασιλείς και οι πολεμιστές Σαμουράι. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται ευρέως και σε παγωτά, γλυκά αλλά και φαγητά. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Matcha και του συνηθισμένου πράσινου τσαγιού; Όταν πίνουμε matcha, καταναλώνουμε ολόκληρα φύλλα του πράσινου τσαγιού Tencha και με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον οργανισμό όλες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει το τσάι (αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά). Στην περίπτωση κανονικής παρασκευής τσαγιού, μόνο το 10-20% αυτών των συστατικών απορροφάται από το σώμα (ανάλογα με τον τύπο του τσαγιού), επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν διαλύονται. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ matcha και όλων των άλλων ειδών τσαγιού.
12,98 
Moya Matcha Daily Πράσινο Τσάι 50g
Tο   Πράσινο Τσάι Moya Matcha Daily  - συσκευασία 50gr -  είναι μια υψηλής ποιότητας ποικιλία πράσινου τσαγιού που συναντάται μόνο στην Ιαπωνία. Το Matcha (που το όνομά του σημαίνει "τσάϊ σε σκόνη") αποτελεί σημαντικό   παραδοσιακό ρόφημα   στην Ιαπωνία, όπου και καλλιεργείται. Ευεργετικές Ιδιότητες του Matcha: Το Matcha είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια πλούσια πηγή κατεχινών, EGCG Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Βοηθάει να κάψετε υπερβολικές θερμίδες. Αποτελεί την τέλεια αποτοξίνωση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Το τσάι Matcha είναι αλεσμένα, καλλιεργημένα φύλλα τσαγιού, τα οποία καπνίζονται στην σκιά. Η προετοιμασία για την παρασκευή matcha ξεκινάει βδομάδες πριν από τη συγκομιδή τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού καλύπτονται για να αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η διαδικασία σκίασης σκουραίνει τα φύλλα και προκαλεί αλλαγές στη χημική σύνθεση των φύλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στο σχηματισμό των αμινοξέων και σε υψηλότερα επίπεδα καφεΐνης απ’ ό,τι σε άλλα τσάγια. Αυτά τα φύλλα στη συνέχεια ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. «Το matcha είναι η απόλυτη πνευματική και ιατρική θεραπεία και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή πιο πλήρη και ολοκληρωμένη», σύμφωνα με τους Ιάπωνες σοφούς. Η παραγωγή του ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή και το απολάμβαναν αρχικά μόνο οι βασιλείς και οι πολεμιστές Σαμουράι. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται ευρέως και σε παγωτά, γλυκά αλλά και φαγητά. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Matcha και του συνηθισμένου πράσινου τσαγιού; Όταν πίνουμε matcha, καταναλώνουμε ολόκληρα φύλλα του πράσινου τσαγιού Tencha και με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον οργανισμό όλες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει το τσάι (αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά). Στην περίπτωση κανονικής παρασκευής τσαγιού, μόνο το 10-20% αυτών των συστατικών απορροφάται από το σώμα (ανάλογα με τον τύπο του τσαγιού), επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν διαλύονται. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ matcha και όλων των άλλων ειδών τσαγιού.
16,61 
Moya Matcha Premium Πράσινο Τσάι 30g
Το πράσινο τσάι Moya Matcha Premium έχει καταπληκτικά οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και τη ψυχική υγεία . Χρησιμοποιείται το σύνολο των φύλλων που σημαίνει ότι μεγιστοποιούν τα οφέλη και η περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες είναι ακόμα υψηλότερη. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την ενέργεια, τη συγκέντρωση και την αντοχή . Περιέχει χλωροφύλλη, η οποία αποτοξινώνει το σώμα από τις τοξίνες. Έχει κατευναστική επίδραση που ηρεμεί το σώμα και το μυαλό. Το πράσινο τσάι Matcha είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό Γιαπωνέζικο τσάι Matcha εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποσότητα όπως και να το χρησιμοποιήσετε. Οι δυνατότητες της σκόνης Matcha είναι ατελείωτες. Περιέχει 137 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά απο το συνηθισμένο πράσινο τσάι, αποτοξινωντικά για καθαρισμό του σώματος, παρέχει περισσότερη ενέργεια και αντοχή, αυξάνει το μεταβολισμό, μειώνει το στρες. Θεωρείται το πιο υγιεινό τσάι στο κόσμο. Προέρχεται απο μια ποικιλία του φυτού Camellia Sinensis και χρονολογείται πάνω απο 4000 χρόνια. Είναι δημοφιλές λόγω της γεύσης του και τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία.
39,00 
Moya Matcha To Go Πράσινο Τσάι 12x1,5g
Moya Matcha To Go Πράσινο Τσάι , Yψηλής ποιότητας βιολογικού matcha από την 1η και 2η συγκομιδή των φύλλων τσαγιού με ισορροπημένη πλούσια γλυκόπικρη γεύση, κρεμώδη υφή και με έντονο πράσινο χρώμα του μαλαχίτη. Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία σε μορφή στικ , ώστε να το χρησιμοποιείτε εύκολα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Ευεργετικές Ιδιότητες του Matcha: Το Matcha είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια πλούσια πηγή κατεχινών, EGCG  Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Βοηθάει να κάψετε υπερβολικές θερμίδες. Αποτελεί την τέλεια αποτοξίνωση. Η προετοιμασία για την παρασκευή matcha ξεκινάει βδομάδες πριν από τη συγκομιδή τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού καλύπτονται για να αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η διαδικασία σκίασης σκουραίνει τα φύλλα και προκαλεί αλλαγές στη χημική σύνθεση των φύλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στο σχηματισμό των αμινοξέων και σε υψηλότερα επίπεδα καφεΐνης απ’ ό,τι σε άλλα τσάγια. Αυτά τα φύλλα στη συνέχεια ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. «Το matcha είναι η απόλυτη πνευματική και ιατρική θεραπεία και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή πιο πλήρη και ολοκληρωμένη», σύμφωνα με τους Ιάπωνες σοφούς. Η παραγωγή του ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή και το απολάμβαναν αρχικά μόνο οι βασιλείς και οι πολεμιστές Σαμουράι. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται ευρέως και σε παγωτά, γλυκά αλλά και φαγητά. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Matcha και του συνηθισμένου πράσινου τσαγιού; Όταν πίνουμε matcha, καταναλώνουμε ολόκληρα φύλλα του πράσινου τσαγιού Tencha και με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον οργανισμό όλες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει το τσάι (αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά). Στην περίπτωση κανονικής παρασκευής τσαγιού, μόνο το 10-20% αυτών των συστατικών απορροφάται από το σώμα (ανάλογα με τον τύπο του τσαγιού), επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν διαλύονται. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ matcha και όλων των άλλων ειδών τσαγιού.
15,48 
Moya Matcha Traditional Πράσινο Τσάι 50g
Moya Matcha Traditional Πράσινο Τσάι , υψηλής ποιότητας βιολογικού matcha από την 1η και 2η συγκομιδή των φύλλων τσαγιού με ισορροπημένη πλούσια γλυκόπικρη γεύση, κρεμώδη υφή και με έντονο πράσινο χρώμα του μαλαχίτη. Η πλήρης γεύση του το καθιστά να πίνεται μόνο του αλλά επίσης είναι ιδανικό για lattes, smoothies και λεμονάδες. Ευεργετικές Ιδιότητες του Matcha: Το Matcha είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μια πλούσια πηγή κατεχινών, EGCG  Ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. -Βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Βοηθάει να κάψετε υπερβολικές θερμίδες. Αποτελεί την τέλεια αποτοξίνωση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Tο Matcha είναι μια υψηλής ποιότητας ποικιλία πράσινου τσαγιού που συναντάται μόνο στην Ιαπωνία. Το Matcha (που το όνομά του σημαίνει "τσάϊ σε σκόνη") αποτελεί σημαντικό παραδοσιακό ρόφημα στην Ιαπωνία, όπου και καλλιεργείται. Το τσάι Matcha είναι αλεσμένα, καλλιεργημένα φύλλα τσαγιού, τα οποία καπνίζονται στην σκιά. Η προετοιμασία για την παρασκευή matcha ξεκινάει βδομάδες πριν από τη συγκομιδή τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού καλύπτονται για να αποφεύγεται η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η διαδικασία σκίασης σκουραίνει τα φύλλα και προκαλεί αλλαγές στη χημική σύνθεση των φύλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στο σχηματισμό των αμινοξέων και σε υψηλότερα επίπεδα καφεΐνης απ’ ό,τι σε άλλα τσάγια. Αυτά τα φύλλα στη συνέχεια ξηραίνονται και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. «Το matcha είναι η απόλυτη πνευματική και ιατρική θεραπεία και έχει την ικανότητα να κάνει τη ζωή πιο πλήρη και ολοκληρωμένη», σύμφωνα με τους Ιάπωνες σοφούς. Η παραγωγή του ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή και το απολάμβαναν αρχικά μόνο οι βασιλείς και οι πολεμιστές Σαμουράι. Στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται ευρέως και σε παγωτά, γλυκά αλλά και φαγητά. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Matcha και του συνηθισμένου πράσινου τσαγιού; Όταν πίνουμε matcha, καταναλώνουμε ολόκληρα φύλλα του πράσινου τσαγιού Tencha και με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε στον οργανισμό όλες τις θρεπτικές ουσίες που περιέχει το τσάι (αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά). Στην περίπτωση κανονικής παρασκευής τσαγιού, μόνο το 10-20% αυτών των συστατικών απορροφάται από το σώμα (ανάλογα με τον τύπο του τσαγιού), επειδή τα περισσότερα από αυτά δεν διαλύονται. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ matcha και όλων των άλλων ειδών τσαγιού.
33,00