Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Minerva Φαρμακευτική

Η Μινέρβα Φαρμακευτική ιδρύθηκε το 1935 από το φαρμακοποιό Νίκο Μπακάκο.

Η επιλογή του ονόματος "Μινέρβα" αντικατοπτρίζει τη φιλόδοξη εκστρατεία των επιχειρηματιών της εποχής να επιχειρήσουν ωφελώντας όχι μόνον την απόδοσή τους αλλά και τον τόπο τους.

Η επωνυμία "Μινέρβα" σηματοδοτεί τον διεθνή φαρμακευτικό σχεδιασμό με έμπνευση το αρχαίο πνεύμα.

Η Μινέρβα γρήγορα αποκτά τις παραγωγικές της μονάδες και χάρη στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Πρότυπο οργάνωσης και διοίκησης προσφέρει καθιερωμένα και γνωστά σκευάσματα στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά.

Η Μινέρβα, από την ίδρυση της, συνεργαζόταν με μεγάλους διεθνής οίκους όπως Bayer, Wyeth, Wellcome, Janssen, Stiefel, Warner Lambert, παράγοντας καθιερωμένα σκευάσματα στις εγκαταστάσεις της όπως Aspirin, Septrin, Lamictal, Tavor, Simeco, Daktarin, Stugeron, Polytar, Oilatum, Ponstan κ.α., ενώ ταυτόχρονα εμπορευόταν αρκετά από αυτά τα σκευάσματα.

Minerva Pharmaceuticals Procto-Synalar Cleansing Foam 40ml
Απαλός αφρός Procto-Synalar Cleansing Foam , με βάση φυσικά εκχυλίσματα, όπως εκχύλισμα άνθους Καλέντουλας, ανθόνερο Κενταύριας και ανθόνερο Χαμομηλιού, για τον καθαρισμό και την υγιεινή του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για την καθημερινή υγιεινή τόσο σε περιόδους ύφεσης όσο και έξαρσης των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων . Καθαρίζει απαλά και βελτιώνει την πρωκτική υγιεινή. Διατηρεί το φυσικό pH της περιοχής. Δροσίζει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων όπως ο πόνος και ο κνησμός. Προστατεύει από την ανάπτυξη βακτηρίων χάρη στις αντισηπτικές ιδιότητες. Αποτρέπει ερεθισμούς και τριβή χάρη στην απαλή υφή του αφρού. Είναι εύκολο στη χρήση. Εφαρμόζεται καθημερινά στην περιπρωκτική περιοχή δύο φορές ημερησίως ή όσο συχνά απαιτείται, κάνοντας απαλό μασάζ και ξεπλένεται με καθαρό νερό. Κλινικά ελεγμένο. Κατάλληλο για κύηση και γαλουχία.
6,56