Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Hye

Hye MD Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml
Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες Hye MD. Οι λιπαντικές, ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες του Υαλουρονικού νατρίου σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των chamomile, Witch-Hazel και Cornflower αναζωογονούν, ανακουφίζουν και ηρεμούν τα μάτια από ερεθυσμούς , ξηρότητα, αίσθηση καύσου και ξένου σώματος, οφειλόμενες σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ο άνεμος, ο ήλιος, ο ξηρός αέρας, το νερό που περιέχει άλατα, ο καπνός, το έντονο φως, ο κλιματισμός, η θέρμανση, η παρατεταμένη χρήση Η/Υ ή οφθαλμική εγχείρηση, επιπεφυκίτιδα, χρήση φακών επαφής.
14,77 
Maxyn Blefart Στείρες Γάζες Μίας Χρήσης 14 τεμ
Στείρες γάζες μία χρήσης Maxyn Blefart , χωρίς συντηρητικά και parabens που συνδυάζουν : Προστασία, ενυδάτωση, επιτάχυνση της επουλωτικής διαδικασίας και υγιεινής των βλεφάρων και της περιοφθαλμικής περιοχής. Ευκολία στη χρήση και συμμόρφωση του ασθενούς. Το Blefart εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό των βλεφάρων και των βλεφαρίδων , διαλυτοποιώντας και απομακρύνοντας τις εκκρίσεις και τις εφελκίδες. Είναι άμεσα αποτελεσματικό και ασφαλές για καθημερινή χρήση. Το Blefart είναι η κατάλληλη επιλογή για : Ασθενείς με βλεφαρίτιδα Ασθενείς με επιπεφυκίτιδα βακτηριακής, ιογενούς η αλλεργικής αιτιολογίας Ασθενείς που παραπονούνται για συμπτώματα οπως: ερεθισμό, ερθρότητα, αισθήμα ξηρότητος, καύσου, ξένου σώματος στα μάτια κλπ Ασθενείς πού υποβάλλονται σε οφθαλμικές επεμβάσεις Ασθενείς που ταλαιπωρούνται απο δερματικές παθήσεις οπως ροδόχρου ακμή η σμηγματορροική δερματίτιδα Χρήστες φακών επαφής Καθαρισμό βλεφάρων και περιοφθαλμικής περιοχής / Απομάκρυνση του μακιγιάζ
6,58 
Maxyn Hye 20 amps
Οφθαλμικές σταγόνες Maxyn Hye 20x0,5ml amps. Οι λιπαντικές, ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες του Υαλουρονικού Νατρίου ανακουφίζουν τα μάτια  από ερεθισμούς, ξηρότητα, αίσθημα καύσου και ξένου σώματος, εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων όπως ο άνεμος, ο ήλιος, ο ξηρός αέρας, το νερό που περιέχει άλατα, ο καπνός, το υπερβολικό φως, ο κλιματισμός, η θέρμανση, η παρατεταμένη χρήση Η/Υ ή οφθαλμικής εγχείρισης, επιπεφυκίτιδας, χρήση φακών επαφής .
14,77 
Maxyn Hye Light 20 amps
Οφθαλμικές σταγόνες  Maxyn Hye Light 20x0,5ml amps χωρίς συντηρητικά, στείρες, ενυδατικές και αναζωογονητικές με υαλουρονικό νάτριο και floral water. Οι σταγόνες για τα μάτια αναζωογονούν, ανακουφίζουν και ηρεμούν τα μάτια από ερεθισμό , ξηρότητα, αίσθημα καάσου και ξένου σώματος, οφειλόμενα σε περιβαλλοντολογικούς παράγοντες όπως ο αέρας, ο ήλιος, ο καπνός, το air condition, η παρατεταμένη χρήση υπολογιστή ή η οφθαλμική εγχείρηση . Μόνο για εξωτερική οφθαλμική χρήση. Να μην χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης. Από τη στιγμή που θα ανοιχτεί το κάθε φιαλίδιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέχρι 12 ώρες. Φυλάσσεται μακρυά από παιδιά.
9,30