Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Marimer

Gilbert Lab Marimer Baby Daily Nasal Hygiene Isotonic 100ml
To Marimer Baby είναι ένα αποστειρωμένο ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού 0,9% σε χλωριούχο νάτριο (NaCl). Είναι 100% φυσικό , πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και θαλάσσια ιχνοστοιχεία. Το Marimer Baby είναι ιδανικό για χρήση σε βρέφη και μικρά παιδιά για την καθημερινή ρινική υγιεινή και την ενυδάτωση της ρινικής κοιλότητας. Ρινικό spray σε φιάλη των 100 ml. Χωρίς συντηρητικά και προωθητικό αέριο. Με ήπιο μηχανισμό εκνεφώματος λεπτού διαμερισμού και ανατομικό ρύγχος ασφαλείας. Δοσολογία : 1 ψεκασμό ανά ρουθούνι, κατά προτίμηση πριν από κάθε γεύμα, 1 με 4 φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση. Να μη χρησιμοποιείται σε πρόωρα βρέφη.
3,50 
Gilbert Lab Marimer Hypertonic Blocked Nose Cold Sinusitis 100ml
100% στείρα υπέρτονο αραιωμένο θαλασσινό νερό Marimer Hypertonic Blocked Nose Cold Sinusitis (που ισούται με 22 g / L άλατα). Για βουλωμένη μύτη Για κρυολόγημα Για μετεγχειρητική φροντίδα μετά από ρινική χειρουργική επέμβαση. Η μύτη μας, είναι το πρωταρχικό αντιβακτηριακό φίλτρο μας που εκτίθεται σε πολλές επιθέσεις. Χρησιμοποιήστε Marimer Hypertonic για να προστατεύσετε τη μύτη από παθογόνους εκκρίσεις .
4,02 
Gilbert Lab Marimer Isotonic Daily Nasal Hygiene 100ml
Το ισότονο  ρινικό Spray θαλασσινού νερού Marimer  συνιστάται για το καθημερινό πλύσιμο των ρινικών κοιλοτήτων σε βρέφη, παιδιά & ενήλικες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρινικής συμφόρησης ή ξηρότητας της μύτης. Το ισότονο σπρέι θαλασσινού νερού Marimerείναι ένα 100% φυσικό, στείρο και χωρίς συντηρητικά προϊόν . Φυσικά πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και θαλάσσια ιχνοστοιχεία, το ρινικό σπρέι Marimer συνιστάται για το καθημερινό πλύσιμο των ρινικών κοιλοτήτων σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ρινικής συμφόρησης ή ξηρότητας της μύτης
3,20 
Gilbert Lab Marimer Ιγμορίτιδα Ρινίτιδα 30ml
Υπέρτονο Ρινικό Spray Marimer  για την ιγμορίτιδα και τη ρινίτιδα. 100% υπέρτονο διάλυμα για την αποσυμφόρηση της ρινικής κοιλότητας, αραιωμένο θαλασσινό νερό και εμπλουτισμένο με χαλκό & μαγγάνιο. Ενήλικες / παιδιά ηλικίας 6+ .  Χωρίς συντηρητικά. Είναι πλούσιο σε όλα τα φυσικά συστατικά και μεταλλικά στοιχεία του θαλασσινού νερού ενώ η ισότονη επεξεργασία του διαλύματος συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφησή του από τη ρινική κοιλότητα αποφεύγοντας τη δημιουργία ερεθισμών. Η μορφή ψεκασμού του Μarimer γίνεται με τη μορφή μικροεκνεφώματος το οποίο απελευθερώνεται από τη φιάλη με μικροσκοπικά σταγονίδια τα οποία προσκολλώνται κατά την απελευθέρωσή τους στα τοιχώματα της ρινικής κοιλότητας και απορροφούνται εύκολα από αυτήν. Με τον τρόπο αυτόν ελαχιστοποιείται η ποσότητα που αποβάλλεται από την κοιλότητα κατά τον ψεκασμό ως αναξιοποίητη. Το ρύγχος του διαθέτει ένα ειδικό προστατευτικό κολλάρο το οποίο δείχνει τη μέγιστη επιτρεπόμενη εισχώρησή του στη μύτη αποτρέποντας τους τραυματισμούς. Το προωθητικό αέριο που περιέχει είναι αδρανές (άζωτο) και περικλείει τη φιάλη του διαλύματος εξωτερικά –χωρίς να εμπεριέχεται μέσα στο διάλυμα ενώ ταυτόχρονα η ύπαρξή του διασφαλίζει την πλήρη κατανάλωση του διαλύματος από τη φιάλη. Η βαλβίδα του είναι εξοπλισμένη με το σύστημα anti back flow το οποίο εμποδίζει την εισχώρηση εκκριμάτων της κοιλότητας μέσα στη φιάλη διατηρώντας το διάλυμα αποστειρωμένο μέχρι το τέλος . Ψεκάζει σε οποιαδήποτε θέση.
2,86 
Gilbert Lab Marimer Ρινοφαρυγγίτιδα Οξεία Ιγμορίτιδα 100ml
Το Marimer για ρινοφαρυγγίτιδα και οξεία ιγμορίτιδα , βοηθάει την πρόληψη της ανάπτυξης βακτηριδίων, ρευστοποιεί τη βλέννα και καθαρίζει την μύτη από παχύρευστες εκκρίσεις . Για ενήλικες / παιδιά ηλικίας 6+ . To Marimer Υπέρτονο Ρινοφαρυγγίτιδα & Οξεία Ιγμορίτιδα είναι ένα αποστειρωμένο υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,2% σε χλωριούχο νάτριο (NaCl), εμπλουτισμένο με αντιβακτηριδιακό συστατικό και συστατικό που ρευστοποιεί τη βλέννα. Αντιβακτηριδιακό στοιχείο, Benzalkonium chloride. Βοηθάει την πρόληψη της ανάπτυξης βακτηριδίων, ρευστοποιεί τη βλέννα και καθαρίζει την μύτη από παχύρευστες εκκρίσεις. Είναι 100% φυσικό , πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και θαλάσσια ιχνοστοιχεία. Το Marimer Υπέρτονο Ρινοφαρυγγίτιδα & Οξεία Ιγμορίτιδα συνιστάται σε περιπτώσεις: οξείας ρινοφαρυγγίτιδας οξείας παραρρινοκολπίτιδας Ρινικό spray σε φιάλη των 100 ml. Χωρίς συντηρητικά και προωθητικό αέριο.
4,39