Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Mam

Κρίκος Καθαρισμού Δοντιών Bite & Brush της Mam. Τα πρώτα του δοντάκια - μια νέα περιπέτεια! Οι σχεδιαστές της ΜΑΜ δημιούργησαν έναν πολυκρίκο που όχι μόνο ανακουφίζει το μωρό, αλλά και καθαρίζει τα πρώτα του δοντάκια! Δαγκώνοντας τον πολυκρίκο, το μωρό καθαρίζει τα πρώτα του δοντάκια. Η διαδικασία αυτή αντικαθιστά την καθημερινή φροντίδα των δοντιών. Εκέι όπου δεν υπάρχουν ακόμα δόντια, ο πολυκρίκος κάνει μασάζ στα ευαίσθητα ούλα, ανακουφίζοντας το μωρό. Δαγκώνοντας στην πλευρά της βούρτσας, το μωρό εκπαιδεύει τους στοματικούς του μυς. Συσκευασία σε blister.
6,60 
Mam Care Θηλή Μετάξι - Σιλικόνη 0Μ+
Θηλή μετάξι από σιλικόνη. Φιλική προς το μητρικό θηλασμό. Κατάλληλο για το μπιμπερό Mam Care. Μεγάλη περίμετρος.
5,40 
Mam Αποστειρωτής Ατμού
Μη Διαθέσιμο
Αποστειρώτης Ατμού γκρι Mam για σίγουρη και αξιόπιστη αποστείρωση.  Ο αποστειρωτής έχει χωρητικότητα μέχρι 9 κλασικά μπιμπερό ή μέχρι 7 με πλατύ στόμιο. Περιέχει πλέγμα για τοποθέτηση μικρών εξαρτημάτων προς αποστείρωση και λαβή για κράτημα των αποστειρωμένων ειδών. Συσκευασία: Χάρτινο οικολογικό κουτί
37,50 
Mam Θηλή για Μπιμπερό Μετάξι από Σιλικόνη 4+ 2τεμ
Μαμά ή μπιμπερό; Η μετάβαση δε δυσκολεύει πλέον τα μωρά, γιατί η ΜΑΜ φρόντισε η αίσθηση να παραμένει η ίδια Mam Θηλή για  μπιμπερό μετάξι από σιλικόνη 4+ 2τεμ . Αυτό είναι που καθιστάι τη θηλή-μετάξι μοναδική - γι' αυτό άλλωστε είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.   Για μωρά 4+ μηνών. Ιδανική για τσάι και γάλα.
5,40 
Ο Νυχοκόπτης Ασφαλείας της Mam είναι για Απλή και απόλυτα ασφαλής χρήση. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και αντιολισθητική λαβή.Σε χαρούμενα χρώματα. Συσκευασία σε blister.
4,55