Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

LambertsΗ LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια.

Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται. Η Lamberts είναι ο κύριος προμηθευτής των γιατρών και των practitioners στη Μεγάλη Βρετανία.

Όλα τα προϊόντα, παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές.

Tα προϊόντα της Lamberts, αποστέλλονται στους επαγγελματίες υγείας, σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Lamberts 5-HTP 100mg 60 Tabs
Το 5-HTP 100mg  60 Tabs της lamberts ειναι  το αμινοξυ τρυπτοφανη που παιζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνο. Παρουσίαση:   Λευκή στρογγυλή ταμπλέτα. Χρήση: Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο ανευρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεΐνης σύνθεσης όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.  Ο οργανισμός παράγει 5-HTP από τρυπτοφάνη και εν συνεχεία στον εγκέφαλο μετατρέπεται στον νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη.  Η σεροτονίνη διαδραματίζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνο. Το 5-HTP που παρέχεται από αυτό το προϊόν προέρχεται από φυσική πηγή συγκεκριμένα τους σπόρους του αφρικανικού φυτού Griffonia simplicifolia.  Το εκχύλισμα από αυτό το φυτό είναι πλέον ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα συμπληρώματα παγκοσμίως και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Όπως συμβαίνει με όλα τα βότανα που παρασκευάζονται από την Lamberts, υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στην επιλογή των πρώτων υλών.  Η επιλογή γίνεται πάντοτε με βάση τις διεθνείς οδηγίες που αφορούν στην καθαρότητα των πρώτων υλών.  Η συνιστώμενη ημερίσια δόση για το 5-HTP αντανακλά τα επίπεδα της δραστικής ουσίας που χρησιμοποιείται στις κλινικές μελέτες. Δοσολογία: Μέχρι 3 ταμπλέτες ημερησίως, μισή ώρα πριν τα γεύματα ή μισή ώρα πριν τον ύπνο.  Ξεκινήστε με μία ταμπλέτα και αυξήστε αν είναι αναγκαίο.  Το προϊόν είναι καλύτερο να λαμβάνεται για περιόδους άνω των 3 μηνών. Αλλεργίες:   Καμία Προφυλάξεις:   Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.  Συνίσταται η αποφυγή χειρισμού βαρέων μηχανημάτων και οδήγησης, έως όταν καθοριστεί με ποιον τρόπο δρα το 5-HTP στον καταναλωτή.  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν λαμβάνετε αντικαταθλιπτικά. Φύλαξη:   Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία:   Διατροφικό συμπλήρωμα. Συνήθως ανά ταμπλέτα: L-5-Hydroxytrytophan (natural extract from the seeds of Griffonia simplicifolia), 100mg Ταμπλετοποίηση: Di-Calsium Phosphate, calcium Carbgonate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour:  Titaniium Dioxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
33,85 
Lamberts Aloe Vera 10000mg 90 Tabs
Η Aloe Vera 10000mg  90 Tabs της Lamberts γνωστή είναι η ενεργητική επίδραση που ασκεί στο πεπτικό σύστημα.Περιέχουν 50mg συμπυκνωμένης αλόης ισοδύναμη των 10000mg φρέσκου χυμού Aloe Vera. Παρουσίαση: Λευκή στρογγυλή ταμπλέτα. Χρήση: Από τα 300 είδη αλόης που υπάρχουν παγκοσμίως, η Aloe Vera αποτελεί κατ' εξοχήν γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο είδος.  Τα περισσότερα είδη αλόης ευδοκιμούν στην Νότια Αφρική.  Μέσω της ανάπτυξης του εμπορίου και των αποικιών έγιναν γνωστά και διαδόθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο.  Σήμερα η αλόη αποτελεί ένα δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλώνοντας το τζελ του τοπικά.  Το τζελ προκύπτει από το σπάσιμο των χοντρών τριγωνικών του φύλλων στην βάση τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε ξηρό δέρμα, εκδορές ή εγκαύματα.  Η χημική σύσταση του τζελ αλλοιώνεται γρήγορα όμως μπορεί να μετατραπεί, σε αλοιφή και έτσι διατηρείται για μεταλύτερο χρονικό διάστημα. Ο χυμός της αλόης προέρχεται από ειδικά κύτταρα από το εσωτερικό τμήμα των φύλλων, στα οποία περιέχεται ένα ποσοστό του τζελ.  Από τις πολλές ιστορικές χρήσεις του χυμού της αλόης, η πλέον γνωστή είναι η ενεργητική επίδραση που ασκεί στο πεπτικό σύστημα.  Ωστόσο, ο χυμός έχει πικρή γεύση γι'α υτό και οι κάψουλες είναι ένας πιο εύκολος τρόπος λήψης του.  Οι κάψουλες Aloe Vera της Lamberts περιέχουν 50mg συμπυκνωμένης αλόης ισοδύναμη των 10000mg φρέσκου χυμού Aloe Vera. Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία. Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Aloe Vera extract equivalent to 10000mg (as 50mg of a 200:1 extract) Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Cellulose, DiCalcium Phosphate, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcecclulose, Glycerin). Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
14,40 
Lamberts Ascorbic Acid Powder 250gr
To Ascorbic acid της Lamberts σε σκόνη 250 gr έχει μια αναζωογονητική έντονη γεύση και αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο συμπληρώματος βιταμίνης C.Οι βιταμίνες σε μoρφή σκόνης είναι κατάλληλες γι’ αυτούς που βρίσκουν δύσκολη την κατάποση των ταμπλετών.   • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των φρουτοποτών και των φρουτοχυμών. Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, και εφόσον ο άνθρωπος είναι αδύνατον να παράγει από μόνος του αυτή τη βιταμίνη, είναι απαραίτητη η ημερήσια πρόσληψη. Οι βιταμίνες σε μπρφή σκόνης είναι κατάλληλες γι’ αυτούς που βρίσκουν δύσκολη την κατάποση των ταμπλετών. Η Βιταμίνη C: • Παίρνει μέρος στην επιδιόρθωση των κυττάρων και ιστών • Βοηθά στη μετατροπή της προλίνης (proline) σε hydroxyproline και συνεπώς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του κολλαγόνου στο δέρμα, στα οστά και τα δόντια • Ενισχύει τη δράση των λευκοκυττάρων, των ανοσοσφαιρίνων και των φυσικών αντισωμάτων του οργανισμού. • Προστατεύει τις Βιταμίνες Α και Ε από το οξειδωτικό στρές • Διατηρεί σταθερά τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες • Συμμετέχει στο σχηματισμό των κορτικοστεροειδών ορμονών από τα επινεφρίδια. Δοσολογία:1 με 3 γραμμάρια την ημέρα Μικρότερες δόσεις περισσότερες φορές την ημέρα είναι πιο αποτελεσματικές από μία μεγάλη ενιαία δόση. Κάθε ¼ του κουταλιού του τσαγιού (1γρ) αποδίδει: Vitamin C 1000mg. Κατάλληλο για χορτοφάγους Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις:Πάνω από 1000mg βιταμίνης C μπορεί να προκαλέσει ήπιες στομαχικές διαταραχές σε ευαίσθητα άτομα. Φύλαξη:Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως
26,57 
Lamberts Flax Seed Oil 1000mg 90 Caps
To Flax Seed Oil 1000mg 90 Caps της Lamberts ειναι μια  φυτική πηγή Ωμέγα 3. Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ. Διατηρει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και του δέρματος καθώς επίσης και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Παρουσίαση: Αδιαφανές καφέ επιμηκής μαλακή κάψουλα. Χρήση: Κλινικές έρευνες καταδεικνύουν την χρησιμότητα των Ω3 λιπαρών οξέων για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και του δέρματος καθώς επίσης και για την διατήρηση της κινητικότητα των αρθρώσεων.  Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια) . Το Α-λινολενικό οξύ μετατρέπεται από το σώμα στα Ω3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα ιχθυέλαια (EPA και DHA) αναλόγως με τις ανάγκες του οργανισμού.  Ως απαραίτητο θρεπτικό συστατικό, το Α-λινολενικό οξύ είναι απαραίτητο σε μεγάλες ποσότητες για τον οργανισμό αλλά λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ ασταθές, δεν μπορούμε να είμαστε πάντοτε σίγουροι κατά πόσο λαμβάνεται μέσω της διατροφής μας.  Το Flax Seed Oil της Lamberts είναι ψυχρής πίεσης ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των θρεπτικών συστατικών του.  Επίσης είναι μία χρήσιμη πηγή Λινολεϊκού Οξέος, το άλλο βασικό απαραίτητο λιπαρό οξύ που η διατροφή μας πρέπει να μας παρέχει. - Φυτική πηγή Ωμέγα 3. - Το περίβλημα της κάψουλας και η βιταμίνη Ε προστατεύουν τα Ωμέγα 3 από την οξείδωση. - Είναι άγευστο. Δοσολογία:  1 με 3 ταμπλέτες την ημέρα. Αλλεργίες:  Καμία Προφυλάξεις:  Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. Φύλαξη:   Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Flax Seed Oil, 1000mg Alpha-Linolenic Acid, 500mg Linoleic Acid, 122mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate, Colours: Iron Oxide). Antioxidant: d alpha Tocopherol. Χρόνος αφομοίωσης:  Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
21,48 
Lamberts L Lysine 500mg 90 Tabs
Η  L  Lysine  500mg 90 Tabs της Lamberts , είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ, ιδιαιτερα σε περιόδους κρυολογήματος και παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Παρουσίαση: Λευκή οβάλ ταμπλέτα. Χρήση: Η Λυσίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ.  Οι γιατροί πολύ συχνά προτείνουν αυτό το αμινοξύ σε περιόδους κρυολογήματος γιατί φαίνεται ότι εμποδίζει την αντιγραφή του ιού του Απλού Έρπητα (Τύπος Ι).  Καθώς είναι άφθονο κυρίως στις ζωικές τροφές παρατηρείται έλλειψη κυρίως στους φυτοφάγους. -  Τα απαραίτητα αμινοξέα, συχνά μετουσιώνονται με το μαγείρεμα. -  Μπορεί να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα στους χορτοφάγους και σ' αυτούς που δεν λαμβάνουν καθόλου ζωικές και γαλακτοκομικές τροφές. -  Παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό του κολλαγόνου μαζί με την προλίνη, την γλυκίνη, την Βιταμίνη C και τον χαλκό. -  Δρα ανταγωνιστικά στην αργινίνη για να αναστέλλει την αντιγραφή του ιού. -  Η Λυσίνη αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα του σιδήρου. Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα.  Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο. Αλλεργίες: Καμία. Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν δεν συνίσταται για παιδιά ή για εφήβους που είναι στην ανάπτυξη και για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: L-Lysine (Hydrochloride), 500mg Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Cellulose, Stearic Acid, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
13,10 
Lamberts L Ornithine 500mg 60 Caps
Η  L Ornithine 500mg  60 Caps της Lamberts ειναι ενα αμινοξυ που προάγει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και έτσι βοηθαει στην επούλωση του δέρματος . Προωθει τον μεταβολισμο του λιπους,και ειναι σημαντικο για τη λειτουργια του  ήπατος και του ανοσοποιητικού συστήματος.   Η Ορνιθίνη μπορεί να δημιουργηθεί από την Αργινίνη και γι’αυτό θεωρείται ότι είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ • Προάγει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και έτσι μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος • Φαίνεται ότι προωθεί τον μεταβολισμό του λίπους, παρ’όλο που υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία σχετικά με αυτόν τον μηχανισμό δράσης. • Είναι ένα βασικό συστατικό του κύκλου της ουρίας γι’ αυτό και είναι σημαντικό για την λειτουργία του ήπατος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Δοσολογία: 1 με 3 κάψουλες την μέρα, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.
25,10 
Lamberts Mega Mineral Complex 90 Tabs
Το Mega Mineral Complex  90 Tabs της Lamberts ειναι ένα από τα πιο πλήρη και υψηλής δραστικότητας, σκευάσματα μετάλλων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.Ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των οστών. Παρουσίαση: Επικαλυμμένη μπεζ κηλιδωτή οβάλ ταμπλέτα Χρήση: Το προϊόν αυτό αποτελεί πιθανότατα ένα από τα πιο πλήρη και υψηλής δραστικότητας, σκευάσματα μετάλλων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με ταυτόχρονη χρήση βιταμινών, που θα λαμβάνονται είτε μέσω μιας πολυβιταμινούχου φόρμουλας είτε μέσω ξεχωριστών συμπληρωμάτων διαφόρων βιταμινών.  Το Mega Mineral Complex της Lamberts, παρέχει μέταλλα σε υψηλά απορροφήσιμες μορφές. Τα υψηλά επίπεδα ασβεστίου και μαγνησίου που περιλαμβάνονται στο σκεύασμα αυτό, το καθιστούν ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την εξασφάλιση της υγείας των οστών. Δοσολογία:   1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα. Αλλεργίες:  Καμία. Προφυλάξεις:   Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά.  Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Φύλαξη:   Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία:  Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Calcium (as Carbonate), 500mg Phosphorus (as TriCalcium Phosphate), 100mg Iron (as Ferrous Fumarate), 12mg Magnesium (as Oxide), 200mg Zinc (as Gluconate), 7.5mg Iodine (as Potassium lodide), 70μg Manganese (as Gluconate), 2mg Boron (as Sodium Borate), 1mg Copper (as Gluconate), 500μg Chromium (as Pilcolinate), 50μg Seleniium (as L-Selenomethionine), 50μg Molybdenum (as Sodium Molybdate), 2.5μg Ταμπλετοποίηση με: Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin), Stearic Acid, Crosslinked Cellulose Gum, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης:  Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
25,70 
Lamberts Vitamin E 400iu 60Caps
Η Vitamin E 400iu  60Caps της Lamberts ειναι ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο, διατηρεί την καλή υγεία της καρδιά και φροντιζει για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος.   Η Vitamin E της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια).  Μέσω της φυσικής της μορφής, η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα.  Η Βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια. Χρήση: Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή d-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί επιστημονικώς ότι κατέχει δύο φορές μεγαύτερη δραστικότητα από άλλα αντίστοιχα σκευάσματα της κατηγορίας του και έχει αναγνωρισςτεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο. Η Βιταμίνη Ε προστατεύει κάθε κύτταρο του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες μέσω των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων και αυτός ο προστατευτικός ρόλος την έχει θέσει στο επίκεντρο των παγκόσμιων ερευνών.  Μελέτες δείχνουν πως διατηρεί την καλή υγεία της καρδιάς, προφυλάσσοντας τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση και εμποδίζει τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.  Με αυτόν τον μηχανισμό η Vitamin E προστατεύει όελς τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του βρογχικού επιθηλίου και του αγγειακού ενδοθηλίου.  Η Βιταμίνη Ε συνίσταται επίσης κατά τη διάρκεια της εμμηνόπασυης όπως και για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Δοσολογία: 1 με 2 κάψουλες την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Τα υπερτασικά άτομα θα πρέπει να ξεκινήσουν να παίρνουν Βιταμίνη Ε με μικρή περιεκτικότητα σε iu και κατόπιν να αυξάνουν σταδιακά τις iu σύμφωνα πάντα με τη συμβουλή του γιατρού. ’τομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό για τη συμπληρωματική λήψη Βιταμίνης Ε. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Παρουσίαση: Μαλακή κάψουλα Κάθε κάψουλα αποδίδει: Vitamin E (in the natural d-alpha form) 268mg (400iu) Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate), Sunflower Seed Oil. Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
20,00 
Lamberts A Z Multi Πολυβιταμίνη 60 Tabs
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE Η A Z Multi Πολυβιταμινη  60 Tabs της Lamberts ειναι ενα σκευασμα που περιεχει ολες τις βιταμινες και τα ιχνοστοιχεια για ενίσχυση του οργανισμου σε ταμπλέτα της μίας ημέρας. A-Z MULTI-VITAMIN  60tabs ’ριστη επιλογή για οποιονδήποτε χρειάζεται θρεπτική ενίσχυση σε ταμπλέτα της μίας ημέρας. Και για παιδιά άνω των 15 ετών.  Συνήθως ανά ταμπλέτα: Vitamin A 800mg ( 2665i u) Vitamin D 5 μ g (200iu) Vitamin E 10mg (15iu) Vitamin C 60mg Thiamin (Vitamin B1) 1.4mg Riboflavin (Vitamin B2) 1.6mg Niacin (Vitamin B3) 18mg Pyridoxine (Vitamin B6) 2mg Folic Acid 200 μ g Vitamin B12 1 μ g Biotin 0.15mg Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6mg Beta Carotene 400 μ g Vitamin K 20 μ g Calcium (as phosphate) 200mg Phosphorus (as phosphate) 145mg Iron (as ferrous fumarate) 14mg Magnesium (as oxide) 100mg Zinc (as oxide) 15mg Iodine (as potassium iodide) 150 μ g Potassium (as potassium iodide) 40mg Chloride 36mg
11,92 
Lamberts A Z Multivitamin And Minerals505514840822020 Tabs
Η A Z Multivitamin And Minerals  20 Tabs της Lamberts ειναι μια πολυβιταμινη που μαζι με τα πιο βασικα ιχνοστοιχεια που περιεχει αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικο για ηλικίες άνω των 13 ετών. Lamberts Πολυβιταμίνη A-Z 20 αναβράζουσες ταμπλέτες Aναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά  και φυσικά ποιότητα Lamberts 'Ευρύ φάσμα των θρεπτικών ουσιών στο 100% RDA' Συνήθως ανά ταμπλέτα: Vitamin A 800μg (2664iu) Calcium (as phosphate) 200mg Vitamin D 5μg (200iu) Phosphorus (as phosphate) 145mg Vitamin E 10mg (15iu) Iron (as ferrous fumarate) 14mg Vitamin C 60mg Magnesium (as oxide) 100mg Thiamin (Vitamin B1) 1.4mg Zinc (as oxide) 15mg Riboflavin (Vitamin B2) 1.6mg Iodine (as potassium iodide) 150μg Niacin (Vitamin B3) 18mg Potassium (as potassium iodide) 40mg Pyridoxine (Vitamin B6) 2mg Chloride 36mg Folic Acid 200μg Copper (as sulphate) 2mg Vitamin B12 1μg Silicon (as dioxide) 2mg Biotin 0.15mg Manganese (as sulphate) 1mg Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6mg Selenium (as selenite) 25μg Beta Carotene 400μg Chromium (as picolinate) 25μg Vitamin K 20μg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Colours:Titanium Oxide & Iron Oxides), Crosslinked Cellulose Gum, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους Χρήση  Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Παρά το γεγονός ότι η Α-Ζ παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών παρόμοια με αντίστοιχες πολυβιταμινούχες φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει σημαντικά μικρότερο κόστος αγοράς. Για να διασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα των 2 ζωτικών για τα οστά θρεπτικών συστατικών του ασβεστίου και του μαγνησίου, οι ιατροί συχνά συστήνουν και την παράλληλη λήψη του Osteoguard. Δοσολογία: 1 αναβράζουσα ταμπλέτα την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.
4,75 
Lamberts A Z Multivitamins Πολυβιταμίνες 30 ταμπλέτες
Πολυβιταμίνες Lamberts A Z Multivitamins μια φόρμουλα της μίας ταμπλέτας  ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά , πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής , το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.
6,88 
Lamberts Acidophilus Extra 10 30 Caps
Το  Acidophilus Extra 10     30 Caps της Lamberts ,αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά προβιοτικά σκευάσματα. Κάθε κάψουλα περιέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα ότι χρειάζεται 1 κάψουλα την ημέρα. Παρουσίαση: Λευκή σκληρή κάψουλα. Χρήση: Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια από βακτήρια τα περισσότερα από τα οποία είναι αβλαβή.  Σε περιόδους στρες, ταξιδιών, χρόνιων νοσημάτων, σε αλλαγές στην διατροφή και σε χρήση αντιβιοτικών παρατηρείται διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας με αύξηση του αριθμού των παθογόνων βακτηρίων έναντι των φιλικών βακτηρίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Το Acidophilus Extra 10 της Lamberts, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά προβιοτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Κάθε κάψουλα πεεριέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα ότι χρειάζεται μόνο μία κάψουλα την ημέρα. Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 10 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα από πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου.  Ενώ το Acidophilus Extra 10 είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δραστικότητα, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.  Επίσης η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση που αποτρέπει την υγρασία η οποία είναι γνωστή ότι συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων. Συνιστάται για άτομα που πάσχουν από διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας λόγω: - Λήψης αντιβιοτικών από το στόμα. - Χρονίων νοσημάτων. - Στρες. - Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. - Λοίμωξης από Κάντιντα. - Ταξιδιών σε μεγάλες αποστάσεις. - Διαταραχών εντέρου που συνδέονται με την αύξηση της ηλικίας. Δοσολογία:   1 κάψουλα με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό.  Μην καταπίνετε τις κάψουλες με ζεστά ποτά διότι η ζέστη σκοτώνει τα βακτήρια.  Λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά από την οποιαδήποτε αντιβίωση. Αλλεργίες:  Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως, προτιμότερα στο ψυγείο. Νόμιμη Κατηγορία:   Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Lactobacillus acidophilus La5, 10 billion live bacteria and Bifidobacterium Bb12 Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour: Titanium Dioxide), Dextrose, Potato Starch, Cellulose, Magnesium Stearate. Το συστατικό της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από 1/2 θερμίδα). Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
21,41