Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

LambertsΗ LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια.

Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται. Η Lamberts είναι ο κύριος προμηθευτής των γιατρών και των practitioners στη Μεγάλη Βρετανία.

Όλα τα προϊόντα, παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές.

Tα προϊόντα της Lamberts, αποστέλλονται στους επαγγελματίες υγείας, σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Lamberts  5-HTP 100mg  60 Tabs
Το 5-HTP 100mg  60 Tabs της lamberts ειναι  το αμινοξυ τρυπτοφανη που παιζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνο. Παρουσίαση:   Λευκή στρογγυλή ταμπλέτα. Χρήση: Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο ανευρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεΐνης σύνθεσης όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.  Ο οργανισμός παράγει 5-HTP από τρυπτοφάνη και εν συνεχεία στον εγκέφαλο μετατρέπεται στον νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη.  Η σεροτονίνη διαδραματίζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνο. Το 5-HTP που παρέχεται από αυτό το προϊόν προέρχεται από φυσική πηγή συγκεκριμένα τους σπόρους του αφρικανικού φυτού Griffonia simplicifolia.  Το εκχύλισμα από αυτό το φυτό είναι πλέον ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα συμπληρώματα παγκοσμίως και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Όπως συμβαίνει με όλα τα βότανα που παρασκευάζονται από την Lamberts, υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στην επιλογή των πρώτων υλών.  Η επιλογή γίνεται πάντοτε με βάση τις διεθνείς οδηγίες που αφορούν στην καθαρότητα των πρώτων υλών.  Η συνιστώμενη ημερίσια δόση για το 5-HTP αντανακλά τα επίπεδα της δραστικής ουσίας που χρησιμοποιείται στις κλινικές μελέτες. Δοσολογία: Μέχρι 3 ταμπλέτες ημερησίως, μισή ώρα πριν τα γεύματα ή μισή ώρα πριν τον ύπνο.  Ξεκινήστε με μία ταμπλέτα και αυξήστε αν είναι αναγκαίο.  Το προϊόν είναι καλύτερο να λαμβάνεται για περιόδους άνω των 3 μηνών. Αλλεργίες:   Καμία Προφυλάξεις:   Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.  Συνίσταται η αποφυγή χειρισμού βαρέων μηχανημάτων και οδήγησης, έως όταν καθοριστεί με ποιον τρόπο δρα το 5-HTP στον καταναλωτή.  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν λαμβάνετε αντικαταθλιπτικά. Φύλαξη:   Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία:   Διατροφικό συμπλήρωμα. Συνήθως ανά ταμπλέτα: L-5-Hydroxytrytophan (natural extract from the seeds of Griffonia simplicifolia), 100mg Ταμπλετοποίηση: Di-Calsium Phosphate, calcium Carbgonate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour:  Titaniium Dioxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
30,34 
Lamberts  Aloe Vera 10000mg  90 Tabs
Μη Διαθέσιμο
Η Aloe Vera 10000mg  90 Tabs της Lamberts γνωστή είναι η ενεργητική επίδραση που ασκεί στο πεπτικό σύστημα.Περιέχουν 50mg συμπυκνωμένης αλόης ισοδύναμη των 10000mg φρέσκου χυμού Aloe Vera. Παρουσίαση: Λευκή στρογγυλή ταμπλέτα. Χρήση: Από τα 300 είδη αλόης που υπάρχουν παγκοσμίως, η Aloe Vera αποτελεί κατ' εξοχήν γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο είδος.  Τα περισσότερα είδη αλόης ευδοκιμούν στην Νότια Αφρική.  Μέσω της ανάπτυξης του εμπορίου και των αποικιών έγιναν γνωστά και διαδόθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο.  Σήμερα η αλόη αποτελεί ένα δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλώνοντας το τζελ του τοπικά.  Το τζελ προκύπτει από το σπάσιμο των χοντρών τριγωνικών του φύλλων στην βάση τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε ξηρό δέρμα, εκδορές ή εγκαύματα.  Η χημική σύσταση του τζελ αλλοιώνεται γρήγορα όμως μπορεί να μετατραπεί, σε αλοιφή και έτσι διατηρείται για μεταλύτερο χρονικό διάστημα. Ο χυμός της αλόης προέρχεται από ειδικά κύτταρα από το εσωτερικό τμήμα των φύλλων, στα οποία περιέχεται ένα ποσοστό του τζελ.  Από τις πολλές ιστορικές χρήσεις του χυμού της αλόης, η πλέον γνωστή είναι η ενεργητική επίδραση που ασκεί στο πεπτικό σύστημα.  Ωστόσο, ο χυμός έχει πικρή γεύση γι'α υτό και οι κάψουλες είναι ένας πιο εύκολος τρόπος λήψης του.  Οι κάψουλες Aloe Vera της Lamberts περιέχουν 50mg συμπυκνωμένης αλόης ισοδύναμη των 10000mg φρέσκου χυμού Aloe Vera. Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία. Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Aloe Vera extract equivalent to 10000mg (as 50mg of a 200:1 extract) Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Cellulose, DiCalcium Phosphate, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcecclulose, Glycerin). Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
14,90 
Lamberts  L Ornithine 500mg  60 Caps
Η  L Ornithine 500mg  60 Caps της Lamberts ειναι ενα αμινοξυ που προάγει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και έτσι βοηθαει στην επούλωση του δέρματος . Προωθει τον μεταβολισμο του λιπους,και ειναι σημαντικο για τη λειτουργια του  ήπατος και του ανοσοποιητικού συστήματος.   Η Ορνιθίνη μπορεί να δημιουργηθεί από την Αργινίνη και γι’αυτό θεωρείται ότι είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ • Προάγει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και έτσι μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση του δέρματος • Φαίνεται ότι προωθεί τον μεταβολισμό του λίπους, παρ’όλο που υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία σχετικά με αυτόν τον μηχανισμό δράσης. • Είναι ένα βασικό συστατικό του κύκλου της ουρίας γι’ αυτό και είναι σημαντικό για την λειτουργία του ήπατος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Δοσολογία: 1 με 3 κάψουλες την μέρα, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.
27,76 
Lamberts  Vitamin E 400iu  60Caps
Η Vitamin E 400iu  60Caps της Lamberts ειναι ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο, διατηρεί την καλή υγεία της καρδιά και φροντιζει για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος.   Η Vitamin E της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές (ξηροί καρποί και φυτικά έλαια).  Μέσω της φυσικής της μορφής, η Vitamin E απορροφάται πιο εύκολα.  Η Βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια. Χρήση: Η φυσική Βιταμίνη Ε (με την μορφή d-alpha-tocopherol) έχει αποδειχθεί επιστημονικώς ότι κατέχει δύο φορές μεγαύτερη δραστικότητα από άλλα αντίστοιχα σκευάσματα της κατηγορίας του και έχει αναγνωρισςτεί από πολλούς ερευνητές ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο. Η Βιταμίνη Ε προστατεύει κάθε κύτταρο του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες μέσω των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων και αυτός ο προστατευτικός ρόλος την έχει θέσει στο επίκεντρο των παγκόσμιων ερευνών.  Μελέτες δείχνουν πως διατηρεί την καλή υγεία της καρδιάς, προφυλάσσοντας τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση και εμποδίζει τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.  Με αυτόν τον μηχανισμό η Vitamin E προστατεύει όελς τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του βρογχικού επιθηλίου και του αγγειακού ενδοθηλίου.  Η Βιταμίνη Ε συνίσταται επίσης κατά τη διάρκεια της εμμηνόπασυης όπως και για τη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Δοσολογία: 1 με 2 κάψουλες την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Τα υπερτασικά άτομα θα πρέπει να ξεκινήσουν να παίρνουν Βιταμίνη Ε με μικρή περιεκτικότητα σε iu και κατόπιν να αυξάνουν σταδιακά τις iu σύμφωνα πάντα με τη συμβουλή του γιατρού. ’τομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό για τη συμπληρωματική λήψη Βιταμίνης Ε. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Νόμιμη Κατηγορία: Διατροφικό συμπλήρωμα. Παρουσίαση: Μαλακή κάψουλα Κάθε κάψουλα αποδίδει: Vitamin E (in the natural d-alpha form) 268mg (400iu) Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Modified Starch, Glycerol, Gelling Agent: Carageenan, Acidity Regulator: DiSodium Phosphate), Sunflower Seed Oil. Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
21,25 
Lamberts A Z Multi Πολυβιταμίνη 60 Tabs
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE Η A Z Multi Πολυβιταμινη  60 Tabs της Lamberts ειναι ενα σκευασμα που περιεχει ολες τις βιταμινες και τα ιχνοστοιχεια για ενίσχυση του οργανισμου σε ταμπλέτα της μίας ημέρας. A-Z MULTI-VITAMIN  60tabs ’ριστη επιλογή για οποιονδήποτε χρειάζεται θρεπτική ενίσχυση σε ταμπλέτα της μίας ημέρας. Και για παιδιά άνω των 15 ετών.  Συνήθως ανά ταμπλέτα: Vitamin A 800mg ( 2665i u) Vitamin D 5 μ g (200iu) Vitamin E 10mg (15iu) Vitamin C 60mg Thiamin (Vitamin B1) 1.4mg Riboflavin (Vitamin B2) 1.6mg Niacin (Vitamin B3) 18mg Pyridoxine (Vitamin B6) 2mg Folic Acid 200 μ g Vitamin B12 1 μ g Biotin 0.15mg Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6mg Beta Carotene 400 μ g Vitamin K 20 μ g Calcium (as phosphate) 200mg Phosphorus (as phosphate) 145mg Iron (as ferrous fumarate) 14mg Magnesium (as oxide) 100mg Zinc (as oxide) 15mg Iodine (as potassium iodide) 150 μ g Potassium (as potassium iodide) 40mg Chloride 36mg
12,78 
Lamberts A Z Multivitamin And Minerals505514840822020 Tabs
Η A Z Multivitamin And Minerals  20 Tabs της Lamberts ειναι μια πολυβιταμινη που μαζι με τα πιο βασικα ιχνοστοιχεια που περιεχει αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικο για ηλικίες άνω των 13 ετών. Lamberts Πολυβιταμίνη A-Z 20 αναβράζουσες ταμπλέτες Aναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά  και φυσικά ποιότητα Lamberts 'Ευρύ φάσμα των θρεπτικών ουσιών στο 100% RDA' Συνήθως ανά ταμπλέτα: Vitamin A 800μg (2664iu) Calcium (as phosphate) 200mg Vitamin D 5μg (200iu) Phosphorus (as phosphate) 145mg Vitamin E 10mg (15iu) Iron (as ferrous fumarate) 14mg Vitamin C 60mg Magnesium (as oxide) 100mg Thiamin (Vitamin B1) 1.4mg Zinc (as oxide) 15mg Riboflavin (Vitamin B2) 1.6mg Iodine (as potassium iodide) 150μg Niacin (Vitamin B3) 18mg Potassium (as potassium iodide) 40mg Pyridoxine (Vitamin B6) 2mg Chloride 36mg Folic Acid 200μg Copper (as sulphate) 2mg Vitamin B12 1μg Silicon (as dioxide) 2mg Biotin 0.15mg Manganese (as sulphate) 1mg Pantothenic Acid (Vitamin B5) 6mg Selenium (as selenite) 25μg Beta Carotene 400μg Chromium (as picolinate) 25μg Vitamin K 20μg Ταμπλετοποίηση με: DiCalcium Phosphate, Cellulose, Tablet Coating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerin, Colours:Titanium Oxide & Iron Oxides), Crosslinked Cellulose Gum, Stearic Acid, Magnesium Stearate. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους Χρήση  Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Παρά το γεγονός ότι η Α-Ζ παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών παρόμοια με αντίστοιχες πολυβιταμινούχες φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει σημαντικά μικρότερο κόστος αγοράς. Για να διασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα των 2 ζωτικών για τα οστά θρεπτικών συστατικών του ασβεστίου και του μαγνησίου, οι ιατροί συχνά συστήνουν και την παράλληλη λήψη του Osteoguard. Δοσολογία: 1 αναβράζουσα ταμπλέτα την ημέρα. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.
4,65 
Lamberts A Z Multivitamins Πολυβιταμίνες 30 ταμπλέτες
Πολυβιταμίνες Lamberts A Z Multivitamins μια φόρμουλα της μίας ταμπλέτας  ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά , πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής , το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.
8,02 
Lamberts Acidophilus Extra 10 30 Caps
Το  Acidophilus Extra 10     30 Caps της Lamberts ,αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά προβιοτικά σκευάσματα. Κάθε κάψουλα περιέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα ότι χρειάζεται 1 κάψουλα την ημέρα. Παρουσίαση: Λευκή σκληρή κάψουλα. Χρήση: Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια από βακτήρια τα περισσότερα από τα οποία είναι αβλαβή.  Σε περιόδους στρες, ταξιδιών, χρόνιων νοσημάτων, σε αλλαγές στην διατροφή και σε χρήση αντιβιοτικών παρατηρείται διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας με αύξηση του αριθμού των παθογόνων βακτηρίων έναντι των φιλικών βακτηρίων της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας. Το Acidophilus Extra 10 της Lamberts, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά προβιοτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Κάθε κάψουλα πεεριέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκευής), με το πλεονέκτημα ότι χρειάζεται μόνο μία κάψουλα την ημέρα. Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 10 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα από πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου.  Ενώ το Acidophilus Extra 10 είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δραστικότητα, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.  Επίσης η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση που αποτρέπει την υγρασία η οποία είναι γνωστή ότι συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων. Συνιστάται για άτομα που πάσχουν από διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας λόγω: - Λήψης αντιβιοτικών από το στόμα. - Χρονίων νοσημάτων. - Στρες. - Συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. - Λοίμωξης από Κάντιντα. - Ταξιδιών σε μεγάλες αποστάσεις. - Διαταραχών εντέρου που συνδέονται με την αύξηση της ηλικίας. Δοσολογία:   1 κάψουλα με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό.  Μην καταπίνετε τις κάψουλες με ζεστά ποτά διότι η ζέστη σκοτώνει τα βακτήρια.  Λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά από την οποιαδήποτε αντιβίωση. Αλλεργίες:  Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως, προτιμότερα στο ψυγείο. Νόμιμη Κατηγορία:   Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Lactobacillus acidophilus La5, 10 billion live bacteria and Bifidobacterium Bb12 Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Capsule Shell (Hydroxypropyl Methylcellulose, Colour: Titanium Dioxide), Dextrose, Potato Starch, Cellulose, Magnesium Stearate. Το συστατικό της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από 1/2 θερμίδα). Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 30 λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
21,85 
Lamberts Acidophilus Extra 10 60caps
Το Acidophilus Extra 10 της Lamberts , είναι ένα από τα πιο δυνατά προβιοτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν. Κάθε κάψουλα του συμπληρώματος διατροφής περιέχει 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια (κατά τη στιγμή της παρασκεύης), με το πλεονέκτημα ότι χρειάζεται μόνο μία κάψουλα την ημέρα. Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 10 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα από πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου. Ενώ το Acidophilus Extra 10 είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δραστικότητα, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Επίσης η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση που αποτρέπει την υγρασία η οποία είναι γνωστή ότι συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας. Το συμπλήρωμα διατροφής της Lamberts , συνιστάται για άτομα που πάσχουν από διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας λόγω : Λήψης αντιβιοτικών από το στόμα Αρρώστιας Στρες Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου Λοίμωξη από καντιντίαση Ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις Διαταραχές εντέρου που συνδέονται με την αύξηση της ηλικίας Δοσολογία : 1 κάψουλα με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό. Μην καταπίνετε τις κάψουλες με ζεστά ποτά διότι η ζέστη σκοτώνει τα βακτήρια. Λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά από την οποιαδήποτε αντιβίωση.
36,01 
Lamberts Acidophilus Extra 4 30 Caps
Το  Acidophilus Extra 4    30 Caps της Lamberts , είναι ένα σκεύασμα χωρίς προσθήκη γάλακτος, που περιέχει 4 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα (κατά τη στιγμή της παρασκευής). Παρουσίαση: Λευκή σκληρή κάψουλα. Χρήση: Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια από βακτήρια τα περισσότερα από τα οποία είναι αβλαβή.  Ωστόσο, πρέπει να διατηρηθεί μία ευνοϊκή ισορροπία μεταξύ των ευεργετικών και των παθογόνων βακτηρίων έτσι ώστε να διατηρηθεί ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα. Το Acidophilus Extra 4 της Lamberts, είναι ένα σκεύασμα χωρίς προσθήκη γάλακτος, που περιέχει 4 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα (κατά τη στιγμή της παρασκευής). Ενώ το Acidophilus είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δραστικότητα, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.  Επίσης η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση που αποτρέπει την υγρασία η οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων. Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 4 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα από πολυσακχαρίτη, προστατεύοντάς τα από το όξινο ph του στομάχου. Συνιστάται: - Για άτομα που παίρνουν αντιβιοτικά. - Για αυτούς που ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις (διάρροια των ταξιδιωτών). - Για τους ηλικιωμένους. - Για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς ζάχαρη / μαγιά. Δοσολογία:   2 κάψουλες την ημέρα, 1 το πρωί και 1 το απόγευμα, με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό.  Μην καταπίνετε τις κάψουλες με ζεστά ποτά διότι η ζέστη σκοτώνει τα βακτήρια.  Λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά από την οποιαδήποτε αντιβίωση. Αλλεργίες:  Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως, προτιμότερα στο ψυγείο. Νόμιμη Κατηγορία:   Διατροφικό συμπλήρωμα. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Lactobacillus acidophilus La5, 4 billion live bacteria and Bifidobacterium Bb12 Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Dextrose, Starch, Capsule Shell (Gelatin, Colour: Titanium Dioxide), Cellulose, Sucrose, Magnesium Stearate. Το συστατικό της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από 1/2 θερμίδα). Χρόνος αφομοίωσης:   Λιγότερο από 30 λεπτά.
16,77 
Lamberts Acidophilus Extra 4 60 Caps
 Το Acidophilus Extra 4      60 Caps της Lamberts είναι ένα σκεύασμα χωρίς προσθήκη γάλακτος, που περιέχει 4 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα (κατά τη στιγμή της παρασκεύης). Το γαστρεντερικό μας σύστημα εμπεριέχει δισεκατομμύρια από βακτήρια τα περισσότερα από τα οποία είναι αβλαβή. Ωστόσο, πρέπει να διατηρηθεί μία ευνοϊκή ισορροπία μεταξύ των ευεργετικών και των παθογόνων βακτηρίων έτσι ώστε να διατηρηθεί ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα. Το  Acidophilus Extra 4 της Lamberts, είναι ένα σκεύασμα χωρίς προσθήκη γάλακτος, που περιέχει 4 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα (κατά τη στιγμή της παρασκεύης). Ενώ το Acidophilus είναι σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δραστικότητα, το αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Επίσης η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση που αποτρέπει την υγρασία η οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας των βακτηριδίων. Τα βακτηρίδια που περιέχονται στο Acidophilus Extra 4 είναι αποξηραμένα σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα από πολυσακχαρίτη, προστατεύοντας τα από το όξινο ph του στομάχου. Κάθε κάψουλα αποδίδει: Lactobacillus acidophilus La5 4 x109 (4 billion) live bacteria and Bifidobacterium Bb12 10 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια ανά κάψουλα (κατά την στιγμή που παρασκευάστηκε) Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Dextrose, Starch, Capsule Shell (Gelatin, Colour: Titanium Dioxide), Cellulose, Sucrose, Magnesium Stearate. Τα συστατικά της δεξτρόζης και της σακχαρόζης συνδυασμένα ζυγίζουν λιγότερο από το 1/50 του κουταλιού του γλυκού (λιγότερο από ½ θερμίδα) Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά. Συνιστάται: Για άτομα που παίρνουν αντιβιοτικά Για αυτούς που ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις (Διάρροια των ταξιδιωτών) Για τους ηλικιωμένους Για αυτούς που κάνουν διατροφή χωρίς ζάχαρη/μαγιά Δοσολογία: 2 κάψουλες την ημέρα, 1 το πρωί και 1 το απόγευμα, με 1 ποτήρι γάλα ή νερό, ή με το φαγητό. Μην καταπίνετε τις κάψουλες με ζεστά ποτά διότι η ζέστη σκοτώνει τα βακτήρια. Λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά από την οποιαδήποτε αντιβίωση. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία Φύλαξη Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως, προτιμότερα στο ψυγείο.
25,90 
Lamberts All-In-One Γευση Σοκολατα Sports Shake 1450gr
 Το All-In-One γευση σοκολατα Sports Shake 1450gr της Lambertsειναι μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με υδατάνθρακες, γλουταμίνη και κρεατίνη!Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές.   Πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με υδατάνθρακες, γλουταμίνη και κρεατίνη! Το νέο προϊόν της Lamberts ALL-IN-ONE με γεύση φράουλα είναι ένα φανταστικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές και άτομα που ασχολούνται με τα σπορ. Συνδυάζει πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής ποιότητας με υδατάνθρακες, γλουταμίνη και κρεατίνη και περιέχει υψηλά επίπεδα BCAA! Έχουμε σχεδιάσει ένα εξαιρετικό προϊόν για χρήση πριν την άσκηση για αύξηση της αντοχής ή μετά την άσκηση για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών. Όπως συμβαίνει με όλες τις φόρμουλες της Lamberts πρωταρχική μας μέριμνα είναι η ποιότητα, για αυτό έχουμε συμπεριλάβει μόνο συστατικά τα οποία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και εμπεριέχονται σε σημαντικά επίπεδα. Η φόρμουλα αυτή είναι μία από τις καλύτερες ALL-IN-ONE φόρμουλες που κυκλοφορούν στην Αγγλία και παρέχει 38g άριστης ποιότητας πρωτεΐνη ανά δόση, η οποία προέρχεται από ένα μοναδικό μείγμα συμπυκνώσεων και απομονώσεων πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Κάθε δόση 65g περιλαμβάνει: 38g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος 6g των απαραίτητων αμινοξέων BCAA για το σχηματισμό και την αναδόμηση των μυών Ένα υψηλό επίπεδο υδατανθράκων για τη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας Ηλεκτρολύτες για αντικατάσταση των αλάτων που χάθηκαν κατά την άσκηση Μία γεμάτη δόση 6g κρεατίνης για αύξηση της αντοχής, μυϊκή ενδυνάμωση και καθυστέρηση της μυϊκής κόπωσης. 6g Γλουταμίνης για ενίσχυση των αποθεμάτων κατά την άσκηση και για τη διευκόλυνση της αποκατάστασης 390mg Β-Αλανίνη για ενίσχυση της παραγωγής καρνοσίνης, για μείωση της οξέωσης και για διατήρηση επαρκής πρόσληψης οξυγόνου Αναμειγνύεται εύκολα και έχει θαυμάσια γεύση Οδηγίες χρήσεως: Προσθέστε 65g (περίπου 2 scoop) σε 350ml νερού σε ένα σέϊκερ ή στο μπλέντερ και ανακατέψτε καλά. Να μην λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες. Περιέχει: Σόγια, Γάλα. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που χρησιμοποιεί: Γλουτένη, αυγά, φιστίκια, ξηρούς καρπούς. Σύνθεση προϊόντος Κατά προσέγγιση: Ανά 65g Alanin1.5g Arginine 3.2g Aspartic Acid 2.8g Cysteine 0.6g Glutamic Acid 11.1g Glycine 3.0g Histidine0.4g Isoleucine*/** 1.7g Leucine*/** 2.9g Lysine* 2.4g Methionine* 0.6g Phenylalanine* 0.8g Proline 1.4g Serine 1.2g Threonine* 1.7g Tryptophan* 0.4g Tyrosine 0.7g Valine*/** 1.5g Energy 1036kJ Protein 38g Carbohydrate 19g of which Sugars 5.1g Fat 1.9g of which Saturates 1.2g Dietary Fibre 0.5g Sodium 0.142g Chloride 150mg Calcium 277mg Phosphorous 343mg Magnesium 121mg Potassium 277mg Creatine Mononhydrate 6g L-Glutamine 6.0g Beta Alanine 390mg BCAAs 6.1g * = Essential Amino Acid ** = BCAA
65,84