Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

L-Mesitran

L-Mesitran Cream 50gr
L-Mesitran Cream , υδροενεργή αντιβακτηριακή αλοιφή, καθαρίζει την πληγή και βοηθά στην επούλωσή της. Η L-Mesitran Ointment είναι μία υδροενεργή αντιβακτηριδιακή αλοιφή , η οποία καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Το 48% μέλι το οποίο περιέχει, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την επούλωση και την αποτελεσματική καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων . Ενδείξεις: Έλκη (πίεσης, φλεβικά, αρτηριακά και διαβητικά) Επιφανειακά και βαθιά τραύματα με μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εκκρίσεις Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού Μετεγχειρητικά τραύματα Τραύματα με κακοσμία και μύκητες Μηχανισμοί Δράσης: Καθαρίζει το τραύμα. Η οσμωτική δράση του μελιού «οδηγεί» υγρό στο τραύμα και προωθεί την αυτολυτική απομάκρυνση του  νεκρωτικού ιστού ενώ το επίθεμα διατηρεί και προστατεύει το υγρό τραυματικό περιβάλλον. Καταπολεμά  μικρόβια και  μύκητες, ελέγχει την κακοσμία καθώς επίσης και την δημιουργία αποικίας μικροβίων. Το μέλι περιέχει γλυκόζη η οποία όταν μεταβολιστεί, λόγω βακτηριδίων, παράγει άοσμα συστατικά (διοξείδιο του άνθρακα και νερό). Προωθεί την διαδικασία επούλωσης. Αποδεικτικά στοιχεία υποστηρίζουν ότι το μέλι βοηθά στην επούλωση μέσω ανοσοποιητικών δράσεων και διεγείρει την επιθηλιοποίης
19,99 
L-Mesitran Hydro Wound Dressing 7.5 cm x 4.5 cm
Αυτοκόλλητο επίθεμα L-Mesitran Hydro Active με διαστάσεις 7.5 cm x 4.5 cm
6,72 
L-Mesitran Ointment Κρέμα 20gr
Η υδροενεργή αντιβακτηριδιακή αλοιφή L-Mesitran Ointment (συσκευασία 20gr) καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Το 48% μέλι το οποίο περιέχει, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την επούλωση και την αποτελεσματική καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων . Ενδείξεις : Έλκη (πίεσης, φλεβικά, αρτηριακά και διαβητικά) Επιφανειακά και βαθιά τραύματα με μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εκκρίσεις Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού Μετεγχειρητικά τραύματα Τραύματα με κακοσμία και μύκητες.
8,50 
L-Mesitran Soft Gel 50gr
L-Mesitran Soft Gel , υδροενεργή αντιβακτηριδιακή γέλη που καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση . Το 40% μέλι το οποίο περιέχει, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την επούλωση και την αποτελεσματική καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων. Καθαρίζει το τραύμα : Η οσμωτική δράση του μελιού «οδηγεί»υγρό στο τραύμα και προωθεί την αυτολυτική απομάκρυνση του νεκρωτικού ιστού ενώ το επίθεμα διατηρεί και προστατεύει το υγρό τραυματικό περιβάλλον. Καταπολεμά μικρόβια και μύκητες , ελέγχει την κακοσμία, καθώς επίσης και την δημιουργία αποικίας μικροβίων. Το μέλι περιέχει γλυκόζη η οποία όταν μεταβολιστεί, λόγω βακτηριδίων, παράγει άοσμα συστατικά (διοξείδιο του άνθρακα και νερό). Προωθεί την διαδικασία επούλωσης : Αποδεικτικά στοιχεία υποστηρίζουν ότι το βοηθά στην επούλωση μέσω ανοσοποιητικών δράσεων και διεγείρει την επιθηλιοποίηση. Ενδείξεις : Έλκη (πίεσης, φλεβικά, αρτηριακά και διαβητικά) Επιφανειακά και βαθιά τραύματα με μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εκκρίσεις Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού Μετεγχειρητικά τραύματα Τραύματα με κακοσμία και μύκητες Συστατικά : Μέλι ιατρικού τύπου (Medical Grade Honey) 40% Medilan (Λανολίνη ιατρικού τύπου) Πολυαιθυλενογλυκόλη Βιταμίνη C Βιταμίνη Ε
18,50 
L-Mesitran Wound Gel Soft 15gr
Η υδροενεργή επουλωτική αντιμικροβιακή γέλη  L-Mesitran Wound Gel Soft, καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση .  Ιδανική για ασθενείς με ευαισθησία.  Περιέχει 40% μέλι το οποίο επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων και καταπολεμά βακτήρια και μύκητες . Ενδείξεις : Έλκη (πίεσης, διαβητικά, φλεβικά, αρτηριακά) Επιφανειακά και βαθειά τραύματα με μικρές, μεσαίες και μεγάλες εκκρίσεις. Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού Μετεγχειρητικά τραύματα Τραύματα με κακοσμία και μύκητες Κατακλίσεις Μηχανισμοί δράσεις Καθαρίζει το τραύμα.
7,40 
Messinian Spa Aloe Vera Gel 100ml
Messinian Spa Aloe Vera Gel , καταπραϋντικό gel περιέχει καταπραϋντικούς και ενυδατικούς παράγοντες , όπως βιολογική αλόη, βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, πανθενόλη, αλλαντοΐνη και βιταμίνες Α&Ε. Βοηθούν στην ενυδάτωση , στη θρέψη , την επούλωση του δέρματος και βελτιώνουν τα ηλιακά εγκαύματα και τους διάφορους ερεθισμούς του δέρματος. Για ενήλικες και παιδιά. Parabens free. Δερματολογικά ελεγμένο. Not tested on animals.
2,73