Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 10€
  • 11€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Κραγιόν, Lipstick

NAILMATIC Lip Gloss  Φραφκοστάφυλο 6.5ml
Το   ειδικό lip gloss της Nailmatic για παιδιά , ενυδατώνει και δίνει μια   φυσική γυαλάδα στα χείλη . Με υπέροχη γεύση φραγκοστάφυλο! 100% παιδιά, 100% διασκέδαση! Χάρη στη   φυσική του φόρμουλα (97% συστατικά φυσικής προέλευσης) , τη χρωματιστή συσκευασία του και τα φωτεινά χρώματα, το lip gloss της Nailmatic ήρθε για την απόλυτη κομψότητα και περιποίηση των απανταχού πριγκιπισσών ανά τον κόσμο! Επειδή τα μικρά παιδιά θέλουν πάντα να αντιγράφουν τους ενήλικες, η Nailmatic εργάστηκε για μήνες για να εφεύρει ένα άχρωμο και νόστιμο lip gloss. Κατά μάνα, κατά κόρη! Κατασκευασμένο   από λάδι βερίκοκου ,   ενισχυμένο με βιταμίνη Ε   και   εμπλουτισμένο με ωμέγα 6 και 9 , αυτό το lip gloss έχει   ενυδατική δράση στα χείλη . Ένα απαλό και φυσικό προϊόν, με εγγυημένη διασκέδαση 100%! Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω. Περιέχει 6,5 ml. Δερματολογικά ελεγμένο.
10,00 
NAILMATIC Lip Gloss Καρύδα 6.5ml
Το   ειδικό lip gloss της Nailmatic για παιδιά , ενυδατώνει και δίνει μια   φυσική γυαλάδα στα χείλη . Με υπέροχη γεύση καρύδα! 100% παιδιά, 100% διασκέδαση! Χάρη στη   φυσική του φόρμουλα (97% συστατικά φυσικής προέλευσης) , τη χρωματιστή συσκευασία του και τα φωτεινά χρώματα, το lip gloss της Nailmatic ήρθε για την απόλυτη κομψότητα και περιποίηση των απανταχού πριγκιπισσών ανά τον κόσμο! Επειδή τα μικρά παιδιά θέλουν πάντα να αντιγράφουν τους ενήλικες, η Nailmatic εργάστηκε για μήνες για να εφεύρει ένα άχρωμο και νόστιμο lip gloss. Κατά μάνα, κατά κόρη! Κατασκευασμένο   από λάδι βερίκοκου ,   ενισχυμένο με βιταμίνη Ε   και   εμπλουτισμένο με ωμέγα 6 και 9 , αυτό το lip gloss έχει   ενυδατική δράση στα χείλη . Ένα απαλό και φυσικό προϊόν, με εγγυημένη διασκέδαση 100%! Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω. Περιέχει 6,5 ml. Δερματολογικά ελεγμένο.
10,00 
NAILMATIC Lip Gloss Κεράσι 6.5ml
Το   ειδικό lip gloss της Nailmatic για παιδιά , ενυδατώνει και δίνει μια   φυσική γυαλάδα στα χείλη . Με υπέροχη γεύση κεράσι! 100% παιδιά, 100% διασκέδαση! Χάρη στη   φυσική του φόρμουλα (97% συστατικά φυσικής προέλευσης) , τη χρωματιστή συσκευασία του και τα φωτεινά χρώματα, το lip gloss της Nailmatic ήρθε για την απόλυτη κομψότητα και περιποίηση των απανταχού πριγκιπισσών ανά τον κόσμο! Επειδή τα μικρά παιδιά θέλουν πάντα να αντιγράφουν τους ενήλικες, η Nailmatic εργάστηκε για μήνες για να εφεύρει ένα άχρωμο και νόστιμο lip gloss. Κατά μάνα, κατά κόρη! Κατασκευασμένο   από λάδι βερίκοκου ,   ενισχυμένο με βιταμίνη Ε   και   εμπλουτισμένο με ωμέγα 6 και 9 , αυτό το lip gloss έχει   ενυδατική δράση στα χείλη . Ένα απαλό και φυσικό προϊόν, με εγγυημένη διασκέδαση 100%! Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω. Περιέχει 6,5 ml. Δερματολογικά ελεγμένο.
10,00 
NAILMATIC Lip Gloss Μπανάνα 6,5ml
Το ειδικό lip gloss της Nailmatic για παιδιά , ενυδατώνει και δίνει μια φυσική γυαλάδα στα χείλη . Με υπέροχη γεύση μπανάνα! 100% παιδιά, 100% διασκέδαση! Χάρη στη φυσική του φόρμουλα (97% συστατικά φυσικής προέλευσης) , τη χρωματιστή συσκευασία του και τα φωτεινά χρώματα, το lip gloss της Nailmatic ήρθε για την απόλυτη κομψότητα και περιποίηση των απανταχού πριγκιπισσών ανά τον κόσμο! Επειδή τα μικρά παιδιά θέλουν πάντα να αντιγράφουν τους ενήλικες, η Nailmatic εργάστηκε για μήνες για να εφεύρει ένα άχρωμο και νόστιμο lip gloss. Κατά μάνα, κατά κόρη! Κατασκευασμένο από λάδι βερίκοκου , ενισχυμένο με βιταμίνη Ε και εμπλουτισμένο με ωμέγα 6 και 9 , αυτό το lip gloss έχει ενυδατική δράση στα χείλη . Ένα απαλό και φυσικό προϊόν, με εγγυημένη διασκέδαση 100%! Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω. Περιέχει 6,5 ml. Δερματολογικά ελεγμένο.
10,00