Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 6503200

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Jordan

Jordan Step by Step 3 6 - 9 Years Soft Μπλε Μαλακή
Παιδική οδοντόβουρτσα Jordan Step 3 (6 - 9) Soft Μπλε Χρώμα Η οδοντόβουρτσα Jordan Step 6-9 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες αυτής της στοματικής δυσκολίας σε αυτήν την ηλικία. Η μοναδική "solo brush" φτάνει σε γομφίους και σε δύσκολα διαστήματα μεταξύ των δοντιών και των ούλων – η σε σημεία χωρίς δόντια. Στρογγυλεμένες μαλακές ίνες με ενσωματωμένο "solo brush" για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό ενός μίγματος πρώτων και μόνιμων δοντιών, καθώς και ένα δείκτη οδοντόκρεμας (μπλε ίνες). 
3,98 
Jordan Step 3 6-9 Ετών Unicorn Λευκό - Γαλάζιο Soft
Οδοντόβουρτσα Jordan Step 3 6-9 Ετών Unicorn Λευκό - Γαλάζιο Soft, κατάλληλη για παιδιά από 6 έως 9 ετών. Με ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή και μαλακές αποστρογγυλεμένες ίνες, για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του μικτού φραγμού αυτής της ηλικίας. Με ένα ξεχωριστο θύσανο στο άκρο της κεφαλής, για πιο ακριβή και αποτελεσματικό καθαρισμό των γομφίων, καθώς και των μεγάλων διαΣτημάτων ανάμεσα στα δόντια Εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για βέλτιστο χειρισμό και άνετο κράτημα τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους γονείς. Οι χρωματιστές ίνες στο κέντρο της κεφαλής, υποδεικνύουν τη συνιστώμενη ποσότητα οδοντόκρεμας για αυτή την ηλικία. Με καπάκι κεφαλής για περισσότερη υγιεινή.
3,98 
Οδοντόβουρτσα Jordan Shiny White Medium Η Jordan Shiny White έχει ειδικές «Ίνες Λεύκανσης" ώστε να απομακρύνει αποτελεσματικά τους «λεκέδες» καθημερινά από τα δόντια και ένα μοναδικό «Σφουγγάρι» στο πίσω μέρος της κεφαλής για να γυαλίζει τα δόντια ώστε να τα αφήνει λαμπερά και φωτεινά . Οι δοκιμές δείχνουν ότι η Shiny White είναι πιο αποτελεσματική από άλλες οδοντόβουρτσες λεύκανσης - με πάνω από 50% απομάκρυνση από τους λεκέδες . Νέα δομημένη τρίχα λεύκανσης Μοναδικό Pad στίλβωσης Η οδοντόβουρτσα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα.
2,80 
Οδοντόβουρτσα Jordan Target White Medium  Η οδοντόβουρτσα Target White, με τις πατενταρισμένες ίνες τεχνολογίας Whitetech TM, αφαιρεί αποτελεσματικά τις καθημερινές χρωστικές και διατηρεί τα δόντια φυσικά λευκά . Έχει μεσαίο μέγεθος κεφαλής και πυκνή διάταξη ινών, για αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας . Η οδοντόβουρτσα είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα.
2,65 
Οδοντόβουρτσα μαλακή Jordan Shiny White Soft  Η Jordan Shiny White έχει ειδικές «Ίνες Λεύκανσης" ώστε να απομακρύνει αποτελεσματικά τους «λεκέδες» καθημερινά από τα δόντια και ένα μοναδικό «Σφουγγάρι» στο πίσω μέρος της κεφαλής για να γυαλίζει τα δόντια ώστε να τα αφήνει λαμπερά και φωτεινά. Οι δοκιμές δείχνουν ότι η Shiny White είναι πιο αποτελεσματική από άλλες οδοντόβουρτσες λεύκανσης - με πάνω από 50% απομάκρυνση από τους λεκέδες. Νέα δομημένη τρίχα λεύκανσης Μοναδικό Pad στίλβωσης
2,99 
Οδοντόβουρτσα Μαλακή Jordan Individual Reach Soft  Αυτό το concept βασίζεται στο γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο στο βούρτσισμα των δοντιών του και τις προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και χρώματα. Η οδοντόβουρτσα INDIVIDUAL έχει μικρό μέγεθος με μικρή κεφαλή και λεπτή λαβή Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής από διαφορετικά σύγχρονα και μοντέρνα σχέδια σχέδια.
2,90 
Jordan Παιδική Οδοντόκρεμα Λιονταράκι 0-5 ετών 50ml
Παιδική Οδοντόκρεμα Λιονταράκι Jordan για παιδιά 0-5 ετών  Τα πρώτα δόντια χρειάζονται ειδική φροντίδα. Γι' αυτό και η Jordan δημιούργησε μια παιδική οδοντόκρεμα, ειδικά για τις ηλικίες 0-5 ετών με τη συνιστώμενη περιεκτικότητα σε φθόριο (500ppm) και χωρίς SLS, Parabens και Ζάχαρη. Με ήπια γεύση που λατρέουν τα παιδιά (βατόμουρο) και αποτελεσματικότητα που λατρεύουν οι γονείς. Με διάφορα, διασκεδαστικά και πολύχρωμα σχέδια στη συσκευασία. Περιέχει 500ppm Φθοριούχο Νάτριο. Συστατικά: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Glycerin, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Aroma, CI 42051.
3,49 
Jordan Παιδική Οδοντόκρεμα 6-12 ετών 50ml
Παιδική Οδοντόκρεμα Jordan για παιδιά 6-12 ετών Ειδική παιδική οδοντόκρεμα για μόνιμα δόντια (ηλικίες 6-12 ετών). Περιέχει 1450 ppm φθόριο για γερά δόντια. Με δροσερή γεύση φρούτων & μέντας Χωρίς SLS, Parabens, Ζάχαρη Με χαμηλό δείκτη αποτριβής της αδαμαντίνης (RDA), που προστατεύει το σμάλτο των δοντιών.
3,20 
Παιδική οδοντόβουρτσα Jordan Step 3 (6 - 9) Soft Η οδοντόβουρτσα Jordan Step 6-9 έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες αυτής της στοματικής δυσκολίας σε αυτήν την ηλικία. Η μοναδική "solo brush" φτάνει σε γομφίους και σε δύσκολα διαστήματα μεταξύ των δοντιών και των ούλων – η σε σημεία χωρίς δόντια. Στρογγυλεμένες μαλακές ίνες με ενσωματωμένο "solo brush" για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό ενός μίγματος πρώτων και μόνιμων δοντιών, καθώς και ένα δείκτη οδοντόκρεμας (μπλε ίνες). 
3,75 
Παιδική οδοντόβουρτσα Jordan Step 2 (3 - 5) Soft Η οδοντόβουρτσα Jordan Step 3-5 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει τα πρώτα δοντάκια του και με την στρογγυλή κεφαλή της όπως και με τις μαλακές ίνες της είναι εύκολο να την μετακινήσετε γύρω από τα δόντια. Στρογγυλή κεφαλή με έξτρα μαλακές ίνες σχεδιασμένες για να καθαρίζουν τα πρώτα δοντάκια του, καθώς και μια ένδειξη για την θέση και ποσότητα της οδοντόκρεμας (μπλε ίνες).
3,75 
Βρεφική οδοδντόβουρτσα Jordan Step 1 (0 - 2) Soft  Η οδοντόβουρτσα Jordan Step 0-2 έχει μια πολύ μικρή κεφαλή με μαλακές ίνες. Τα μικρά παιδιά μπορεί να έχουν ερεθισμένα ούλα, και ως εκ τούτου, η λαβή της οδοντόβουρτσας βοηθά δαγκώνοντας την να καταπραΰνει τα ούλα τους. Ο κοντός λαιμός της, εμποδίζει την οδοντόβουρτσα να εισαχθεί μέχρι μέσα στο στόμα του παιδιού. Σε αυτή την ηλικία μια οδοντόβουρτσα πρέπει να χρησιμοποιείται υπό την επιτήρηση των γονέων, και ο σχεδιασμός της λαβής της οδοντόβουρτσας Step 0-2 είναι επίσης κατάλληλος για χρήση από έναν ενήλικα. Οι μπλε ίνες υποδεικνύουν την ποσότητα οδοντόκρεμας.
3,75 
Οδοντόβουρτσα Jordan Individual Reach Medium Αυτό το concept βασίζεται στο γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο στο βούρτσισμα των δοντιών του και τις προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και χρώματα. Η οδοντόβουρτσα INDIVIDUAL έχει μικρό μέγεθος με μικρή κεφαλή και λεπτή λαβή Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής από διαφορετικά σύγχρονα και μοντέρνα σχέδια σχέδια.
2,30