Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

John Noa

John Noa Amhes Care Energil B12 24 strips
Τα φυλλαράκια Energil plus B12 διασπώνται αμέσως με το σάλιο και δυναμιτίζουν άμεσα με ενέργεια τον οργανισμό σας όταν την χρειάζεστε ενώ παράλληλα καταπολεμούν την κακοσμία του στόματος χαρίζοντας δροσερή και ευχάριστη αναπνοή . Απορροφούνται έως και 9 φορές καλύτερα και γρηγορότερα από τα χάπια και τα αποτελέσματα της δράσης τους γίνονται αμέσως αισθητά. Μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας χωρίς να χρειάζεστε νερό για να διαλυθούν Η βιταμίνη B12 είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι θεωρείται «η βιταμίνη της ενέργειας». Ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του συμπλέγματος Β, ενώ ο ρόλος της είναι ουσιαστικός και πολύπλευρος: συμβάλλει στη σύνθεση του DNA (μέσω της ουσίας φυλλικό οξύ), συμμετέχει σε πολλές διεργασίες του μεταβολισμού και είναι απαραίτητη για τη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η σπουδαιότερη... αρμοδιότητά της όμως είναι η ανάπτυξη ενός υγιούς νευρικού συστήματος και η διατήρησή του, αφού βοηθά, μεταξύ άλλων, στη σύνθεση της μυελίνης, δηλαδή της προστατευτικής μεμβράνης που περιβάλλει τις νευρικές απολήξεις και κάνει τα νεύρα να «επικοινωνούν» αποτελεσματικά μεταξύ τους. Η Βιταμίνη Β12 βοηθά την μνήμη και γενικότερα την καλή λειτουργία του εγκέφαλου. Συμβάλει στην δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς και στην ομαλή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.
3,35 
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Chromin . Το χρώμιο συμβάλλει σε περιπτώσεις σακχάρου του αίματος και συμβάλλει στην απώλεια βάρους . Είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που πιστεύεται ότι επηρεάζει το πώς η ορμόνη της ινσουλίνης συμπεριφέρεται στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμιο μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα της ενέργειας που παίρνουμε από τις τροφές. Συνδράμει σε περιπτώσεις σακχάρου του αίματος Βελτιώνει τον έλεγχο του σακχάρου Επηρεάζει το μεταβολισμό της γλυκόζης Συμβάλλει στην απώλεια βάρους Δρα στη μείωση της "κακής" χοληστερόλης και στην αύξηση της "καλής"
[Contact us for a price]
John Noa Caps Duodecim 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Duodecim για την ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιούς του νευρικού συστήματος & ενίσχυση τη μνήμη. Δράσεις: Απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση υγιούς του νευρικού συστήματος Βοηθάει στην παραγωγή του DNA Απαραίτητη για τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων Ενισχύει τη μνήμη Απαραίτητη για χορτοφάγους
10,62 
John Noa Caps Mindol 30 κάψουλες
Στυμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Mindol Το 5-HTP, που περιέχεται στις κάψουλες MINDOL® λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταβολίτης μεταξύ του αμινοξέως L-Tryptophan (Τρυπτοφάνη) και του νευροδιαβιβαστή Serotonin (Σεροτονίνη). Η Τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε 5-HTP, το οποίο έπειτα μετατρέπεται σε σεροτονίνη. Η σεροτονίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες όπως ο έλεγχος της όρεξης, η σταθερότητα της διάθεσης και ο ύπνος . Δράσεις: Βοηθάει σε περιπτώσεις μεταπτώσεων της διάθεσης και στο άγχος Θετική δράση σε περίπτωση προβλημάτων αϋπνίας Μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του σωματικού βάρους Οδηγεί σε καλύτερη διάθεση
12,99 
John Noa Caps Omega 3 500mg 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Omega 3 Προάγει την υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία, βοηθά στην ελάττωση των επιπέδων της χοληστερόλης.
17,99 
John Noa Caps Orasil 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Orasil  Με κύρια δράση είναι στα μάτια, αφού όλα τα συστατικά του είναι γνωστά για τη συμβολή τους στην όραση , αλλά και για την αντιοξειδωτική του ικανότητα που οδηγεί στη μείωση της δράσης των ελευθέρων ριζών και των επιπτώσεων που μπορεί αυτές να έχουν. Δράσεις: Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση Προστασία της ωχράς κηλίδας Βελτιώνει τη νυχτερινή όραση Βοηθά στη μείωση των ελευθέρων ριζών Αντιγηραντική προσφορά Λουτεΐνη και Ζεαξανθίνη, δύο χρωστικές ουσίες των καροτενοειδών, που βοηθούν στην καθυστέρηση και στη μείωση των προβλημάτων της όρασης εξαιτίας της ηλικίας . Βιταμίνη Α, ανήκει στις λιποδιαλυτές βιταμίνες, και ο κύριος ρόλος της αφορά την όραση. Η βιταμίνη Α συμμετέχει στο σχηματισμό της ροδοψίνης (οπτικής πορφύρας), μιας χρωστικής των οφθαλμών που εμπλέκεται στη νυχτερινή όραση. Σημαντική δράση προσφέρει και στο δέρμα, κυρίως σε περιπτώσεις ακμής. Πολυφαινόλες, ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες , που αποδεικνύεται ότι η κατανάλωσή τους έχει τεράστια συμβολή στην αποφυγή ασθενειών αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση μειώνει τη λειτουργία των ελευθέρων ριζών και ενισχύονται έτσι τα τοιχώματα από τα αγγεία, ιδιαίτερα σημαντικό για τα αγγεία των ματιών, ασκώντας παράλληλα αντιγηραντική δράση. Ανθοκυανίνες, στηρίζουν την υγεία των ματιών και ενισχύουν τη νυχτερινή όραση.  
11,99 
John Noa Caps Pectinol 60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Pectinol Το συμπλήρωμα διατροφής που προάγει την κινητικότητα του εντέρου και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.
15,50 
John Noa Caps Propolis 200mg 60 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Propolis προάγει την υγεία του άνω αναπνευστικού, ενισχύει το ανοσοποιητικό. Σύμφωνα με το EFSA και της διεθνείς μελέτες τα συστατικά του: Προάγουν την υγεία του άνω αναπνευστικού. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Μαλακώνουν το λαιμό και διευκολύνει την αναπνοή. Χαρίζουν υγίη ούλα και δόντια.  
8,50 
John Noa Caps Pycnogenol 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Pycnogenol . Το εκχύλισμα του φλοιού του πεύκου προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Δράσεις: Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών Μειώνει τις επιπτώσεις του στρες Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
22,00 
John Noa Caps Resveratrol 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Resveratrol που μειώνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση . Δράση: Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μειώνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο. Προστασία από τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης. Ελέγχει τον μεταβολισμό και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Προσφέρει προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος. Προσφέρει αντκαρκινική δράση (αναστολή σύνθεης ελεύεθερων ριζών, μείωση κινδύνου μεταλλάξεων). Συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της μυικής μάζας σε αθλούμενους. Αυξάνει τη σωματική αντοχή.
17,99 
John Noa Caps Riganol 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Riganol που εξουδετερώνει τα παράσιτα και καθαρίζει τις καρκινογόνες ουσίες του παχέος εντέρου. Δράση: Εξουδετερώνει τα παράσιτα του εντέρου και τονώνει το πεπτικό σύστημα Καθαρίζει τις καρκινογόνες ουσίες του παχέος εντέρου και τις απομακρύνει από τον οργανισμό. Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηριδίων της Ψευδομονάδας και του Σταφυλόκοκκου. Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό για ολόκληρο το σώμα.
8,99 
John Noa Caps Serona Plus 30 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής John Noa Caps Serona Plus Συμπλήρωμα διατροφής για το ανδρικό ουροποιητικό σύστημα με διουρητικές, ενδοκρινολογικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
10,70