Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Italfarmaco

Italfarmaco Inofert 30 φακελάκια
Συμπλήρωμα διατροφής Inofert,  με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών . Εύχρηστο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα για τη βελτίωση του μεταβολικού και ορμονικού προφίλ των γυναικών με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών. Μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών. Διατίθεται σε συσκευασία με 30 φακελάκια, καθένα από τα οποία περιέχει 2 γραμμάρια ινοσιτόλη και 200 μικρογραμμάρια φυλλικό οξύ. Λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό. Δεν περιέχει σακχαρόζη, λακτόζη ή γλουτένη.
14,43 
Italfarmaco Inofert Combi 20 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Inofert  με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών. Είναι ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα για τη βελτίωση του μεταβολικού και ορμονικού προφίλ των γυναικών με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών. Το Inofert μπορεί επίσης να προστεθεί ως επικουρικός παράγοντας στα πρωτόκολλα ελεγχόμενης υπερδιέγερσης των ωοθηκών. Δεν περιέχει σακχαρόζη, λακτόζη ή γλουτένη.
15,62 
Italfarmaco Iofolen Συμπλήρωμα Διατροφής για την Εγκυμοσύνη και τη Γαλουχία 30 κάψουλες
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα Italfarmaco Iofolen, με εξειδικευμένη σύνθεση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας , που περιέχει ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το μωρό της σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. Με το ITF Iofolen η διατροφή στην εγκυμοσύνη συμπληρώνεται με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που καθορίζουν: Την ανάπτυξη του εμβρύου Την ομαλή έκβαση της κύησης και του τοκετού Την ποιοτιοκού μητρικού γάλακτος ​Τη μετέπειτα εξέλιξη του νεογνού Δεν περιέχει Ζάχαρη και γλουτένη. Οδηγίες χρήσης : Συνιστώμενη ημερήσια δόση: Λαμβάνετε μία κάψουλα ITF Iofolen την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι νερό. Το ITF Iofolen μπορεί να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Συνιστάται η χρήση του συμπληρώματος διατροφής από τη στιγμή που θα προγραμματιστεί η εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.
14,17