Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Intermed

Babyderm για Την Ευαίσθητη Περιοχή των Κοριτσιών 300ml
Το babyderm είναι  ένα ειδικά σχεδιασμένο για  ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής  των νεαρών κοριτσιών.  To Βabyderm κορίτσι είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο για  ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής  των νεαρών κοριτσιών. Με επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεση, με ειδικά δερμοκαλλυντικα βότανα και επιλεγμένες δερμοπροστατευτικές βιταμίνες που περιέχει, σέβεται την ευαίσθητη ισορροπία της περιοχής και παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα ή ερεθιστικές ουσίες, και έχει το φυσικό pH για αυτόν τον τομέα.
6,40 
Chlorhexil Extra Solution 250ml
Το Chlorhexil Extra Solution χρησιμοποιείται Για την καθημερινή άμυνα κατά της ουλίτιδας και της οδοντικής μικροβιακής πλάκας και τερηδόνας. Ενισχύει το σμάλτο και τα ούλα, σφίγγει τα ούλα και μειώνει την αιμορραγία, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κακή αναπνοή. Κατάλληλο και για  ομοιοπαθητική θεραπεία.
7,48 
Chlorhexil Fluoride Solution 0.05 250ml
Το Chlorhexil-F λόγω της επιστημονικά μελετημένης του σύνθεσης, είναι ιδανικό για την καθημερινή αποτελεσματική περιποίηση των δοντιών και των ούλων. Περιέχει ουσίες, αναγνωρισμένης δράσης, που χρησιμοποιούνται από τους Οδοντιάτρους για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας, που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου. Το Φθόριο προστατεύει αποτελεσματικά τα δόντια, γιατί ενδυναμώνει την αδαμαντίνη και προλαμβάνει τη δημιουργία της τερηδόνας. Παράλληλα τα εκχυλίσματα των φαρμακευτικών βοτάνων που περιέχει δυναμώνουν και σφίγγουν τα ούλα, μειώνοντας αποτελεσματικά τις ουλορραγίες ενώ βοηθούν στην αντιμετώπιση ερεθισμών και φλεγμονών που εντομίζονται στα ούλα. Τρόπος Χρήσης:     * Το Chlorhexil-F χρησιμοποιείται αδιάλυτο, 1 φορά την ημέρα, μετά το βούρτσισμα των δοντιών. Με τη βοήθεια του δοσιμετρικού πώματος λαμβάνονται 10ml διαλύματος, που περιδινούνται στη στοματική κοιλότητα για 1 λεπτό.     * Μην το καταπίνετε.     * Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών.     * Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το φως.     * Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει χρωματισμό των δοντιών, που αφαιρείται εύκολα με στίβλωση από τον οδοντίατρο.
7,68 
Chlorhexil Solution 0.12% Στοματικό Διάλυμα 250ml
To Chlorhexil Solution έχει αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή προστασία της στοματικής κοιλότητας. Ενεργός αποτελεσματικός έλεγχος των μικροοργανισμών της στοματικής κοιλότητας και αποτελεσματική προστασία από πλάκα και ουλίτιδα. Προωθεί την υγεία των ούλων, συσφίγγει και ενισχύει χαλαρά, ερεθισμένα ή αιμορραγικά ούλα που προκαλείται από ουλίτιδα. Χωρίς αλκοόλ
7,68 
Chlorhexil Solution 0.20% Στοματικό Διάλυμα 250ml
Το Chlorhexil Solution έχει αποτελεσματική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη προστασία της στοματικής κοιλότητας . Γρήγορος και αποτελεσματικός έλεγχος των μικροβιων -οδοντικής πλάκας . Βραχυπρόθεσμη χρήση μετά επέμβαση  ούλων ή όταν επιπλέον προστασία είναι απαραίτητη. Χωρίς αλκοολ
7,68 
Chlorhexil Spray 0,20% 60ml
Το Chlorhexil 0.20% Spray είναι ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την αντισηπτική δράση της χλωρεξιδίνης με τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεισ ιδιότητες του χαμομηλιού. έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της υγείας της στοματικής κοιλότητας καθώς και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της οδοντικής πλάκας, της ουλίτιδας, της περιοδοντίτιδας και της περιεμφυτευματίτιδας. Ιδανικό για τη συνεχή φροντίδα μετεγχειρητικών καταστάσεων. Τρόπος Χρήσης: Στρέψτε το ρύγχος σε οριζόντια θέση, τοποθετείστε το στόμιο στη φλεγμαίνουσα περιοχή και πιέστε τη βαλβίδα 3-4 φορές. Μην τρώτε και μην πίνετε τίποτα για μισή ώρα μετά τη χρήση. Εφαρμόστε 2 με 3 φορές την ημέρα.
5,61 
Eva  Douche Normal pH 3,0 147ml
Το Eva Douche Normal είναι ειδικά σχεδιασμένη κολπική πλύση μίας χρήσης για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και αναζωογόνηση του κόλπου διατηρώντας παράλληλα το όξινο κολπικό περιβάλλον χάρη στο ξύδι που περιέχει ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Καθαρισμός και αναζωογόνηση του κόλπου Με ξύδι, χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες pH 3,0 Fl. 147ml - Συσκευή μίας χρήσης Οδηγίες Χρήσης Μία έως δύο κολπικές πλύσεις την εβδομάδα (με χρονικό διάστημα 3 ημερών,  μεταξύ δύο εφαρμογών) για αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς
3,01 
Eva Biolact Ovules X 10 Κολπικά Υπόθετα
Tα προβιοτικά προϊόντα Eva Biolact με τον κλινικά δοκιμασμένο γαλακτοβάκιλο Lactobacillus coagulans, στην ανθεκτική μορφή του σπόρου, επαναφέρουν άμεσα & διατηρούν αποτελεσματικά τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου. Tα προβιοτικά προϊόντα EVA BIOLACT με τον κλινικά δοκιμασμένο γαλακτοβάκιλο Lactobacillus coagulans, στην ανθεκτική μορφή του σπόρου, επαναφέρουν άμεσα & διατηρούν αποτελεσματικά τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου , της ευαίσθητης περιοχής και του εντέρου της γυναίκας όταν αυτή έχει διαταραχθεί εξαιτίας: της κολπίτιδας οποιασδήποτε αιτιολογίας (ειδικής ή μη ειδικής) της λήψης αντιβιοτικών για οποιαδήποτε αιτία ή αντιμυκητιασικών σκευασμάτων της λήψης αντισυλληπτικών της εμμήνου ρήσεως του καθημερινού stress Τα EVA BIOLACT διατίθενται σε τρεις διαφορετικές μορφές για να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε γυναίκας: EVA BIOLACT DOUCHE (κολπικές πλύσεις μίας χρήσης), EVA BIOLACT OVULES (κολπικά υπόθετα), EVA BIOLACT CAPSULES (κάψουλες)
10,69 
Eva Biolact Vaginal Douche x 4 Συσκευές Κολπικών Πλύσεων μίας Χρήσης
Τα Eva Biolact Vaginal Douche είναι για Πρόληψη και επικουρική θεραπεία των παθήσεων του κόλπου που οφείλονται σε διαταραχές της φυσιολογικής του χλωρίδας. Πρόληψη και επικουρική θεραπεία των παθήσεων του κόλπου που οφείλονται σε διαταραχές της φυσιολογικής του χλωρίδας. 4 φακελίσκοι κόνεως με Lactobacillus Coagulans και 4 συσκευές κολπικών πλύσεων μίας χρήσης προγεμισμένες με διάλυμα για την ανασύσταση της κόνεως.
11,03 
Eva Biolact για τη Φυσιολογική Χλωρίδα του Κόλπου 20 Caps
Το προβιοτικό Eva Biolact Capsules με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλλους) που προσφέρει, αποκαθιστά άμεσα και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου, του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως λήψη αντιβιοτικών, κολπίτιδες κ.α. Ενδείξεις : Λήψη αντιβιοτικών οποιασδήποτε αιτιολογίας Κολπίτιδα οποιασδήποτε αιτιολογίας Λήψη αντιμυκητιασικών, αντισυλληπτικών, χημειοθεραπευτικών ή εφαρμογή ακτινοθεραπείας Μετά το τέλος της εμμήνου ρύσεως Κατα την περίοδο της κλιμακτηρίου Καθημερινό stress
10,05 
Eva Douche Aloe Vera Ph 4.2 Κολπική Πλύση 147 ml
Η κολπική πλύση μίας χρήσης με αλόη Eva Douche Aloe Vera είναι ειδικά σχεδιασμένη, για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του κόλπου και την άμεση ενυδάτωση του κολπικού βλεννογόνου ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που παρατηρείται κολπική ξηρότητα οφειλόμενη σε οποιαδήποτε αιτία. Κολπική ξηρότητα οποιασδήποτε αιτιολογίας. Με αλόη & γαλακτικό οξύ. Χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες. pH 4,2 Συσκευή μίας χρήσης.
3,99 
Eva Douche Baking Soda ph9 Κολπική Πλύση 147ml
Το EVA Douche Baking Soda είναι ένα απαλό καθαριστικό διάλυμα σε συσκευασία μιας χρήσης για κολπική πλύση.  Το EVA Douche Baking Soda είναι ένα απαλό καθαριστικό διάλυμα σε συσκευασία μιας χρήσης για κολπική πλύση. Παρασκευάζεται από μίγμα ήπιων καθαριστικών συστατικών, έτσι ώστε να επιταγχύνεται αποτελεσματικός καθαρισμός και διατήρηση του ΡΗ του κόλπου στα φυσιολογικά του όρια. Χάρη στο ειδικό του ρύγχος η εφαρμογή του γίνεται εύκολη, άνετη και ασφαλής όσο ποτέ. Το EVA Douche Baking Soda είναι κατάλληλο για την προσωπική σας υγιεινή. Το EVA Douche Baking Soda είναι ο πιο φυσικός τρόπος για την άμεση απαλλαγή σας από δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιήστε το EVA Douche Baking Soda μετά το τέλος της περιόδου, μετά τη συνουσία, μετά τη χρήση αντισυλληπτικού τζέλ ή κρέμας, όταν θέλετε να απαλλαγείται από τις φυσιολογικές εκκρίσεις που έχουν συγκεντρωθεί στο κόλπο, αλλά και όποτε θέλετε να νιώσετε καθαρή και δροσερή.
3,76