Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Ino Plus Slim Fit CLA L-Καρνιτίνη με Πράσινο Τσάι 30 κάψουλες & 20 αναβράζοντα δισκία

14,90 
5200250131218
Αμεση Παραλαβη/ Παραδοση 1 εως 3 ημέρες

Το προϊόν ειναι διαθέσιμο στο κατάστημα και παραδίδεται άμεσα

+
Add to wish list

Ino Plus Slim Fit CLA L-Καρνιτίνη με Πράσινο Τσάι 30 κάψουλες & 20 αναβράζοντα δισκία

Συμπλήρωμα διατροφής για τον έλεγχο του βάρους

  • Mε CLA και L- καρνιτίνη
  • Με χρώμιο για το μεταβολισμό.
  • Περιέχει γκουαρανά και πράσινο τσάι

Το InoPlus Slim Fit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για το μεταβολισμό και τον έλεγχο του βάρους, με φυσικά λιποτροπικά συστατικά όπως CLA, Καρνιτίνη, με βότανα όπως Guarana, Πράσινο τσάι και χρώμιο.

Το Χρώμιο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών, και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, αλλά και της πείνας. Μέσω αυτών των μηχανισμών μπορεί να  συνεισφέρει στον έλεγχο του σωματικού βάρους. (Επίσημοι Ισχυρισμοί υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων - EFSA).

Το Guarana μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού λίπους. Το Πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες που μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους, διεγείροντας τις καύσεις και την μείωση του σωματικού λίπους. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του guarana και του πράσινου τσαγιού σαν παραδοσιακά φυτικά βοηθήματα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της μειωμένης ενέργειας, όπως η κόπωση και η αδυναμία. (Αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.)

Η L-καρνιτίνη όπως και το συζυγές λινολεϊκό οξύ CLA μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους, διεγείροντας τις καύσεις και την μείωση του σωματικού λίπους. (Αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.)

Bestsellers Bestsellers

Δείτε Ακόμη Δείτε Ακόμη