Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Inaden

Inaden Bebe Gel Οδοντοφυίας 30ml
Το  τζελ οδοντοφυΐας Inaden Bebe Gel ανακουφίζει αποτελεσματικά τα ούλα του μωρού. Με απόλυτα φυσική σύνθεση: Γλυκόριζα που καταπραΰνει τον πόνο Χαμομήλι που περιορίζει τον ερεθισμό Δεξπανθενόλη που προσφέρει αντιμικροβιακή προστασία
5,50 
Inaden Interdental Brush Blue 0.6 8 τεμάχια
Το  Inaden Interdental Brush Blue είναι εξαιρετικά ευλύγιστα,ανθεκτικά  και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια ακόμα και στο πίσω μέρος του στόματος όπου οι κοινές οδοντόβουρτσες δε φτάνουν. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια Inaden είναι εξαιρετικά ευλύγιστα,ανθεκτικά  και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια ακόμα και στο πίσω μέρος του στόματος όπου οι κοινές οδοντόβουρτσες δε φτάνουν.Τα Inaden είναι εξαιρετικά λεπτά και μαλακά,άνετα στο κράτημα,βοηθούν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφής  χωρίς να τραυματίζουν την αδαμαντίνη των δοντιών και τα ούλα.
4,30 
Inaden Interdental Brush Μεσοδόντια Βουρτσάκια Κόκκινα 0.5 x 8
Τα μεσοδόντια βουρτσάκια Inaden είναι εξαιρετικά ευλύγιστα,ανθεκτικά  και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια ακόμα και στο πίσω μέρος του στόματος όπου οι κοινές οδοντόβουρτσες δε φτάνουν Inaden Interdental Brush 0.5 X 8 Τα Inaden είναι εξαιρετικά λεπτά και μαλακά,άνετα στο κράτημα,βοηθούν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφής  χωρίς να τραυματίζουν την αδαμαντίνη των δοντιών και τα ούλα.
3,90 
Inaden Interdental Brush Πορτοκάλι 0,45 x 8 τεμ
To μεσοδόντια βουρτσάκια Inaden Interdental Brush Πορτοκάλι είναι εξαιρετικά  ευλύγιστα , ανθεκτικά  και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να  καθαρίζουν  τα διαστήματα  ανάμεσα  στα  δόντια  ακόμα και στο  πίσω μέρος  του  στόματος  όπου οι κοινές οδοντόβουρτσες δε φτάνουν. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια Inaden είναι εξαιρετικά ευλύγιστα , ανθεκτικά και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στα δόντια ακόμα και στο πίσω μέρος του στόματος όπου οι κοινές οδοντόβουρτσες δε φτάνουν.Τα Inaden είναι εξαιρετικά λεπτά και μαλακά , άνετα στο κράτημα, βοηθούν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφής χωρίς να τραυματίζουν την αδαμαντίνη των δοντιών και τα ούλα.
3,90