Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Heremco

Η Heremco pharmaceuticals ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, αρχικά ως φαρμακαποθήκη.

Το 2005 υπήρξε μια χρονιά ορόσημο για την Heremco που επαναπροσδιόρισε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ως φαρμακευτική εταιρία.

Την επόμενη πενταετία αναπτύχθηκε δυναμικά στoους τομείς της Καρδιολογίας, της Γυναικολογίας και της Νευρολογίας.

Πρωταρχική επιδίωξη της Heremco είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλής ποιότητας, πλην όμως χαμηλού κόστους, για την Ελληνική αγορά.

Με βασικό γνώμονα την υποστήριξη του επαγγελματία υγείας, αναζητούμε διαρκώς τη βελτίωση και ανάπτυξη ποιοτικών φαρμάκων που θα τον υποστηρίζουν στο λειτούργημα του.

Heremco ValiaGyn Probiotic 10 κολπικές ταμπλέτες
Μη Διαθέσιμο
To ValiaGyn Probiotic είναι Ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή πολυστρωματικής ταμπλέτας, κολπικής χρήσης . Το ValiaGyn Probiotic βοηθά στην επαναφορά των φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο, σε όλες τις περιπτώσεις διαταραχής τους. Περιέχει Γαλακτοβάκιλλους, Γαλακτικό Οξύ & Άοσμο εκχύλισμα σκόρδου, για την προφύλαξη και θεραπεία αιδιοκολπικών μολύνσεων & για την καντιντίαση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε: Δύσοσμη λευκόρροια λόγω μη ειδικής κολπίτιδας Μετά από χρήση αντιβιοτικών για κολπίτιδα γνωστής αιτιολογίας, ως βοήθημα στην αντιμικροβιακή θεραπεία για ανασύσταση της κολπικής μικροχλωρίδας Ενεργά συστατικά Άοσμο εκχύλισμα σκόρδου Το σκόρδο περιέχει πολυσουλφιδικές ενώσεις με έντονη δράση έναντι μυκήτων και βακτηρίων που προκαλούν κολπίτιδες. Lactobacillus acidophilus (21δις ζωντανά κύτταρα/ταμπλέτα) Eνισχύουν τη φυσιολογική κολπική μικροχλωρίδα που δρα ανταγωνιστικά στη μόλυνση, την ανάπτυξη και τον αποικισμό από παθογόνους μικροοργανισμούς, δημιουργώντας στον κόλπο ένα βιολογικό προστατευτικό φραγμό. Γαλακτικό οξύ Ρυθμίζει σε όξινες τιμές το κολπικό pH, μεταξύ 4 και 4.5, που προλαμβάνει την ανάπτυξη παθογόνων
11,60