Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Hartmann

Με ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, η HARTMANN προσφέρει στους επαγγελματίες της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας πρωτοποριακές λύσεις που θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν αποτελεσματικά και οικονομικά την καθημερινή τους εργασία προς όφελος του ασθενή.

Βοήθεια στη φροντίδα τραυμάτων : Θεραπεία Τραυμάτων | Πρώτες Βοήθειες | Θεραπεία Άσκησης Πίεσης

Βοήθεια στη φροντίδα ασθενών : Διαχείρηση Ακράτειας | Ιατρική φροντίδα δέρματος | Περιποίηση Ασθενών | Διαγνωστικά | Βαμβάκι και αισθητική υγιεινή | Βρεφική υγιεινή 

Βοήθεια στην πρόληψη κινδύνων στο χειρουργείο : Προϊόντα Χειρουργείου | Aπολύμανση και Υγιεινή

Bode Sterillium Comfort Gel Αντισηπτικό Χεριών 100ml
Το αντισηπτικό χεριών Sterillium gel κατασκευάζεται από την Bode Chemie και έχει μικροβιολογική δράση (βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο, ιοκτόνο: HBV, HIV, BVDV, herpes, papova,rota και vaccinia). Το αντισηπτικό χεριών περιέχει στη σύνθεσή του (ανά 100gr): ισοπροπανόλη 45.0gr, n-προπανόλη 30.0 gr και μεκετρόνιο αιθυλοθεϊκό 0.2 gr. Είναι κατάλληλο για υγιεινή και χειρουργική αντισηψία των χεριών και φροντίζει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται σε όλους τους χώρους υγιεινής και λόγω της απουσίας αρωματικών και χρωστικών ουσιών, το αντισηπτικό Sterillium classic pure είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες . Το αντισηπτικό χεριών Sterillium gel χρησιμοποιείται αδιάλυτο σε στεγνά χέρια . Θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατάλληλη ποσότητα ώστε τα χέρια να παραμένουν υγρά κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
2,45 
Bode Sterillium Gel Refill 475ml
Αντισηπτικό gel χεριών Bode Sterillium εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα, χωρίς ξέβγαλμα. Καλή ανεκτικότητα δέρματος ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση Άμεσο και τέλειο αποτέλεσμα Δεν αφήνει υπολείμματα
7,23 
Hartmann Bodedex Forte 5lt
Επαγγελματικό καθαριστικό υγρό  Bodedex forte  σε πυκνή μορφή για τον βαθύ καθαρισμό χειρουργικών εργαλείων , ενδοσκοπίων γενικών (με οπτικές ίνες και αυλούς), γυάλινων σκευών εργαστηρίων καθώς και υλικών αναισθησίας. Είναι προϊόν χαμηλού αφρισμού, άριστα συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής των χειρουργικών εργαλείων, ενδοσκοπίων και των υλικών που πρόκειται να καθαριστούν. Διαλύει κατάλοιπα σκιαγραφικού υλικού ακτινολογικών εργαστηρίων και ξεπλένεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα .
46,77 
Hartmann Cosmopor E 7,2 x 5 cm 1 τεμ
Μη Διαθέσιμο
Αυτοκόλλητο επίθεμα τραυμάτων Hartmann Cosmopor E 7,2 x 5 cm  - 1 τεμ -  με επένδυση από απαλό μη υφασμένο υλικό και πυρήνα ειδικής επίστρωσης που δεν προσφύεται στο τραύμα. Διαθέτει   καλή απορροφητικότητα   και παρέχει   προστασία από κρούσεις . Είναι φιλικό προς το δέρμα χάρη στο υποαλλεργικό συγκολλητικό υλικό από συνθετικό καουτσούκ. Για τη   μετεγχειρητική περιποίηση τραυμάτων , αλλά και για την αποστειρωμένη φροντίδα μικροτραυμάτων, π.χ. κατά την παροχή πρώτων βοηθειών. Κατάλληλο για ασθενείς με ευαίσθητη επιδερμίδα.
0,11 
Hartmann Cosmopor E 7,2 x 5 cm 50τμχ
Αυτοκόλλητο επίθεμα τραυμάτων Hartmann Cosmopor E 7,2 x 5 cm με επένδυση από απαλό μη υφασμένο υλικό και πυρήνα ειδικής επίστρωσης που δεν προσφύεται στο τραύμα. Διαθέτει καλή απορροφητικότητα και παρέχει προστασία από κρούσεις . Είναι φιλικό προς το δέρμα χάρη στο υποαλλεργικό συγκολλητικό υλικό από συνθετικό καουτσούκ. Για τη μετεγχειρητική περιποίηση τραυμάτων , αλλά και για την αποστειρωμένη φροντίδα μικροτραυμάτων, π.χ. κατά την παροχή πρώτων βοηθειών. Κατάλληλο για ασθενείς με ευαίσθητη επιδερμίδα.
5,50 
Hartmann Dermaplast Medical Travel First Aid Kit
Φαρμακείο πρώτων βοηθειών Hartmann Dermaplast με διάφορα είδη πρώτης βοήθειας για αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή για ταξίδια. Τσαντάκι από ανθεκτικό νάιλον εχει μια μπροστινή τσέπη με φερμουάρ και ειδικές ταινίες velcro για εύκολη προσάρτηση.  Το σετ πρώτων βοηθειών Hartmann Dermaplast περιλαμβάνει : 1 ψαλίδι 1 λαβίδα 1 αυτοκόλλητη ταινία στερέωσης, 1,25 cm x 5 m 1 σετ επιθεμάτων, 80 x 100 mm 1 επίδεσμος στερέωσης, 6 cm x 4 m 1 επίδεσμος στερέωσης, 8 cm x 4 m 8 αυτοκόλλητα επιθέματα τραυμάτων, 10 x 6 cm 8 αυτοκόλλητες ταινίες σε 2 μεγέθη 2 επιθέματα τραυμάτων, 7,5 x 7,5 cm 1 επίθεμα με γέλη, 5 x 7,5 cm 2 πανιά καθαρισμού 4 γάντια πρώτων βοηθειών 1 κουβέρτα διάσωσης
15,68 
Hartmann DermaPlast για Εγκαύματα 45 x 65mm 3τμχ
Επιθέματα υδρογέλης Hartmann DermaPlast για εγκαύματα, τα οποία παρέχουν ένα ισορροπημένο υγρό περιβάλλον στην πληγή και από την αρχή εξασφαλίζουν αίσθημα δροσιάς και έτσι ανακουφίζουν από τον πόνο . Προστατεύουν από κρούσεις, η διαφάνειά τους επιτρέπει την εξέταση του τραύματος, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το επίθεμα. Το συγκολλητικό υλικό είναι υποαλλεργικό και εξασφαλίζει την σταθερότητα του επιθέματος. 
4,67 
Hartmann Eycopad Οφθαλμολογικά Επιθέματα Αποστειρωμένα 56x70mm 25 τεμ
Αποστειρωμένα οφθαλμικά επιθέματα Hartmann Eycopad  με διαστάσεις 56 x 70 mm. Απορροφητικά επιθέματα για το μάτι , από καθαρό βαμβάκι με επένδυση από μουσελίνα, ιδιαίτερα απαλά, προσφέρουν άνεση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
7,27 
Hartmann Eycopad Οφθαλμολογικά Επιθέματα Μη Αποστειρωμένα 56x70mm 5 τεμ
Μη αποστειρωμένα   οφθαλμικά επιθέματα Hartmann Eycopad  με διαστάσεις 56 x 70 mm. Απορροφητικά   επιθέματα για το μάτι , από καθαρό βαμβάκι με επένδυση από μουσελίνα, ιδιαίτερα απαλά, προσφέρουν άνεση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
1,27 
Hartmann Eycopad Οφθαλμολογικά Επιθέματα Μη Αποστειρωμένα 56x70mm 50 τεμ
Μη αποστειρωμένα   οφθαλμικά επιθέματα Hartmann Eycopad  με διαστάσεις 56 x 70 mm. ( 50 τεμ ) Απορροφητικά   επιθέματα για το μάτι , από καθαρό βαμβάκι με επένδυση από μουσελίνα, ιδιαίτερα απαλά, προσφέρουν άνεση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
12,13 
Hartmann Foliodress Comfort Universal Σκουφάκια Πράσινα 100 τεμ
Σκουφάκια Hartmann Foliodress Comfort Universal πράσινα. Υψηλής ποιότητας χειρουργικές σκούφιες από αεροδιαπερατό και φιλικό προς το δέρμα μη υφασμένο υλικό βισκόζης, υψηλή αεροδιαπερατότητα και καλή ρύθμιση της θερμότητας. ε ειδική επεξεργασία για αντοχή στο σχίσιμο και ενίσχυση των ραφών στα σημεία που υφίστανται έντονη καταπόνηση.
15,19 
Hartmann Foliodress Eye Protect Γυαλιά Προστασίας 1 τεμ
Γυαλιά προστασίας Hartmann Foliodress Eye Protect , για προστασία των ματιών από υγρά, αλλά και από μικρά σωματίδια, που μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση ή τραυματισμό. Τα γυαλιά προστασίας Hartmann έχουν ανατομικό σχήμα, μεγάλο μέγεθος και προέκταση των γυαλιών στα πλαϊνά του ματιού, για περισσότερη προστασία. Με ειδική επεξεργασία κατά του θαμπώματος.
9,90