Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Glaxo

Breathe Right Large 10 τμχ
Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας και έτσι αναπνέετε καλύτερα ενώ παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες. Η κλειστή μύτη σας αναγκάζει να αναπνέετε από το στόμα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει το ροχαλητό και μία κακή νύκτα για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Διευκολύνοντας την αναπνοή από την μύτη, οι ρινικές ταινίες μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση, ακόμα και στην εξάλειψη του ροχαλητού .
5,19 
Breathe Right Medium 10 Τμχ
 Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας για να αναπνέετε καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες. Η κλειστή μύτη, σας αναγκάζει να αναπνέετε από το στόμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει το ροχαλητό και μία κακή νύκτα για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Επιτρέποντας ευκολότερη αναπνοή από την μύτη, οι ρινικές ταινίες μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση, ακόμα και στην εξάλειψη του ροχαλητού.
5,19 
Breathe Right Medium 30 Τμχ
Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας για να αναπνέετε καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλεργίες. Η κλειστή μύτη σας αναγκάζει να αναπνέετε από το στόμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει το ροχαλητό και μία κακή νύκτα για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Επιτρέποντας ευκολότερη αναπνοή από την μύτη, οι ρινικές ταινίες μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση, ακόμα και στην εξάλειψη του ροχαλητού.
11,12 
CB 12 Στοματικό Διάλυμα 250ml
Tο στοματικό διάλυμα CB12 προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την κακοσμία του στόματος, εξουδετερώνοντας τα δυσοσμα θειούχα αέρια του στόματος. Η δράση του CB12 είναι άμεση και προσφέρει ασφαλή αναπνοή για 12 ώρες.
7,35 
GSK Volumatic Spacer Device Αεροθάλαμος 1 τεμ
Συσκευή εισπνεόμενων φαρμάκων - Αεροθάλαμος  GlaxoSmithKline Volumatic Spacer Device
10,50 
Parodontax Fluoride 75ml
Η οδοντόκρεμα Parodontax Fluoride βοηθά στην προστασία των ούλων που αιμορραγούν λόγω ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό μεταλλικών αλάτων και 6 φυτικών συστατικών, βοηθά στην προστασία των ούλων που αιμορραγούν λόγω ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας . Η καθημερινή χρήση της οδοντόκρεμας Parodontax : Βοηθά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων Εξουδετερώνει τα οξέα της οδοντικής πλάκας Περιέχει φθόριο για την πρόληψη της τερηδόνας Χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί
4,46 
Sensodyne Repair and Protect 75ml
Οδοντόκρεμα Sensodyne Repair and Protect   για καθημερινή αναδόμηση, ανακούφιση και προστασία των ευαίσθητων δοντιών . Η νέα Sensodyne με Novamin, εχει μια μοναδική, κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση με συμπυκνωμένο ασβέστιο που βοηθά στην αναδόμηση των ευαίσθητων σημείων με τα φυσικά δομικά στοιχεία των δοντιών.
3,54 
Βreathe Right Menthol 10 τεμ
Ταινίες με μινθόλη (Menthol) Breathe Right - Large, για ρινική απόφραξη. Απελευθερώνει την αναπνευστική οδό για άμεση ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση .
6,80