Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Γιωτης

Sanilac 1 Γάλα 400gr
Το Sanilac 1 είναι Γάλα σε σκόνη για βρέφη μέχρι τον 6ο μήνα. Με πρεβιοτικές ίνες. Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου (LC - PVFA) . Νουκλεοτίδια.
9,40 
Sanilac 2 Γάλα 400gr
Το Sanilac 2 είναι Γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον  6ο μήνα. Με πρεβιοτικές ίνες. Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου (LC - PVFA) . Νουκλεοτίδια. Το Sanilac 2, χορηγείται παράλληλα με μια προοδευτικά διαφοροποιούμενη διατροφή κατά την περίοδο του απογαλακτισμού του βρέφους (μετά τον 5ο μήνα).   Το Sanilac 2, σε συνδυασμό με στερεές τροφές, παρέχει όλες τις απαραίτητες Βιταμίνες, Μεταλλικά άλατα και Ιχνοστοιχεία. που χρειάζεται το βρέφος σ’ αυτή την απαιτητική φάση της ανάπτυξης του.
7,90 
SANILAC AC Βρεφικό Γάλα για Κολικούς 400gr
Βρεφικό γάλα Sanilac AC με σύνθαση κατάλληλη για βρέφη που υποφέρουν από κολικούς . Η μελετημένη αναλογία υδατανθράκων και η προσαρμοσμένη αναλογία πρωτεϊνών μειώνει τις ζυμώσεις στο παχύ έντερο και ανακουφίζει τα βρέφη από τους κολικούς , τους μετεωρισμούς και τις διάρροιες. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, το γάλα Sanilac AC προορίζεται να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει το μητρικό γάλα.
10,69 
Sanilac AR Αντι-Αναγωγικό Γάλα 400γρ
Το  γάλα Sanilac AR , λόγω της ειδικά μελετημένης σύστασής του, συμβάλλει σημαντικά στη λύση των προβλημάτων αναγωγών. Περιέχει χαρουπάλευρο , το οποίο προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στη μείωση των αναγωγών . Περιέχει αυξημένη αναλογία καζεΐνης (σε σχέση με τις πρωτεΐνες ορρού) ώστε με τη μετουσίωσή της στο στομάχι λόγω χαμηλού pH, συμβάλλει σημαντικά στην πήξη του γάλακτος, μειώνοντας τις αναγωγές. Το μητρικό γάλα υπερέχει. Σε περίπτωση όμως που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, το γάλα Sanilac AR προορίζεται να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει το μητρικό γάλα. Πριν το χρησιμοποιήσετε συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας και ακολουθήστε με προσοχή τις οδηγίες του.
10,87 
Sanilac HA Υποαλλεργικό Γάλα σε Σκόνη 400gr
Υποαλλεργικό γάλα σε σκόνη Sanilac HA με σύνθεση κατάλληλο για βρέφη που είναι αλλεργικά στις πρωτεΐνες του γάλακτος. Το Sanilac HA περιέχει πρεβιοτικές ίνες (συμβάλουν στην ενίσχυση της άμυνας του πεπτικού συστήματος και γενικότερα του παιδικού οργανισμού), Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου LC-PUFA’s (συστατικά του μητρικού γάλακτος, απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη του βρέφους) και Νουκλεοτίδια (πολύτιμα συστατικά του μητρικού γάλακτος, αποτελούν τα κύρια μόρια μεταφοράς ενέργειας και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα). Έτσι το Sanilac HA προσφέρει στο παιδί προστασία από τις αλλεργίες και μια κατάλληλη βρεφική φόρμουλα διατροφής για υγιή ανάπτυξη. Το μητρικό γάλα υπερέχει. Σε περίπτωση όμως που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, το γάλα Sanilac HA προορίζεται να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει το μητρικό γάλα. Πριν το χρησιμοποιήσετε συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας και ακολουθήστε με προσοχή τις οδηγίες του.
12,30 
Γιώτης Γάλα Sanilac 3 400gr
Το βρεφικό γάλα Γιωτης Sanilac 3 , είναι μελετημένο ώστε, σε συνδυασμό με ένα σωστό διαιτολόγιο, να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες του παιδιού μετά τον 12ο μήνα. Χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας μικτής διατροφής. Το μητρικό γάλα υπερέχει. Σε περίπτωση όμως που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, το γάλα Sanilac 3 προορίζεται να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει το μητρικό γάλα.
8,70 
Γιώτης Γάλα Sanilac FL 350gr
Γιώτης Sanilac FL , γάλα για βρέφη με δυσανεξία στη λακτόζη. Προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην επίλυση των διαρροϊκών προβλημάτων , που οφείλονται στην πλήρη ή μερική έλλειψη της λακτάσης τόσο από πρωτοπαθή όσο και από δευτεροπαθή αίτια. Δεν ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα των βρεφών αντικαθιστώντας εξ ολοκλήρου τη σωστή διατροφή, όσο διαρκούν οι διάρροιες. Το μητρικό γάλα υπερέχει. Σε περίπτωση όμως που ο θηλασμός είναι αδύνατος ή ανεπαρκής ή δεν ενδείκνυται, το γάλα Sanilac FL προορίζεται να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει το μητρικό γάλα.
10,87