Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Gerolymatos

Sinomarin Babies 36 x 5 ml
Φυσικό κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό Sinomarin Babies 100% 36 x 5ml Το Sinomarin Babies είναι ιδανικό για χρήση σε βρέφη και παιδιά . Συμβάλλει στον αποτελεσματικό καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες και τυχόν παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές, μειώνοντας την πιθανότητα εκδήλωσης ρινικών και δευτερογενών λοιμώξεων και επιπλοκών, όπως ωτίτιδα. Επιπλέον το Sinomarin Babies ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν, μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης, αποκαθιστώντας την αναπνοή με φυσικό τρόπο
4,56 
Sinomarin Nose Care E.N.T 200 ml
To Sinomarin ENT είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό . Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). T Το Sinomarin ENT είναι ιδανικό για ρινικές πλύσεις σε περιπτώσεις παχύρρευστων ή/και πυωδών ρινικών εκκρίσεων, καθώς και µετά από ενδορρινική χειρουργική επέµβαση. Αποσυµφορεί και καθαρίζει διεξοδικά τις ρινικές κοιλότητες, συµβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση και προφυλλάσει από τυχόν µετεγχειρητικές λοιµώξεις και επιπλοκές. H αποτελεσµατικότητά του Sinomarin ENT οφείλεται σε δύο πολύ σηµαντικά χαρακτηριστικά του: Στη δυναµική εκτόξευση του εκχυόµενου διαλύµατος . Xάρη στο spray δυναµικής εκτόξευσης, το Sinomarin® ENT καθαρίζει διεξοδικά τη µύτη αποµακρύνοντας κρούστες, βλέννες και παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές. Στο υπέρτονο διάλυµα θαλασσινού νερού . Το Sinomarin ENT περιορίζει το οίδηµα του ρινικού βλεννογόνου µέσω του φυσικού µηχανισµού της ώσµωσης, τον ενυδατώνει, προάγει την αποκατάστασή του και επαναφέρει τη φυσιολογική του λειτουργία προστατεύοντας από τις λοιµώξεις.
5,43 
Sinomarin Nose Care Mini Spray 30 ml
To Sinomarin Mini Spray είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό . Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). To Sinomarin Mini Spray , ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και την πίεση των φραγμένων ιγμορείων, μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές διόδους. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη χρήση του Sinomarin Mini Spray. Κατάλληλο για χρήση κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. To Sinomarin Mini Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά (τοπικά κορτικοστεροειδή, αντιισταμινικά και αγγειοσυσταλτικά), ή και σε συνδυασμό με αυτά, για να βελτιώσει το θεραπευτικό τους αποτέλεσμα. Το Sinomarin Mini Spray είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που φέρει σήμανση CE.
3,65 
Tamarine Γυάλινο Βάζο 260γρ
 Μαρμελάδα φρούτων Tamarine για τη χρόνια δυσκοιλιότητα , σε γυάλινο βάζο. Η TAMARINE ενδείκνυται για την αντιμετώπιση, για βραχύ χρονικό διάστημα της χρόνιας δυσκοιλιότητας που δεν ανταποκρίνεται σε άλλα ηπιότερα υπακτικά. Επίσης ενδείκνυται στην προεγχειρητική αγωγή, στην προετοιμασία του εντέρου για ενδοσκοπικό ή ακτινολογικό έλεγχο. Η TAMARINE περιέχει μαρμελάδα μήλου και δαμάσκηνου. Τα τέσσερα δραστικά συστατικά της είναι Senna Leaf Powder 8%, Tamarind Extract 0.39%, Cassia pulp extract 0.39%, Coriander Fruit Powder 0.18%. Δοσολογία : 1-2 κουταλάκια του γλυκού (12-14 mg συννοειδών Α + Β) το βράδυ πριν τη κατάκλιση. Αρχίζουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού και αυξάνουμε προοδευτικά, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Για προετοιμασία του εντέρου, 150mg το απόγευμα της προηγούμενης της εξέτασης ημέρας.
5,26