Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Genecom

Η φιλοσοφία της Genecom είναι η κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των ανθρώπων ( ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, ιδιότητας, κλπ, ) μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Για τους λόγους αυτούς η Genecom επιλέγει προϊόντα των οποίων η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα είναι αποδεδειγμένες με επιστημονικές μελέτες και είναι προϊόντα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιημένα από ευρωπαϊκά και διεθνή εργαστήρια.

Καλύπτει ανάγκες για : Κυκλοφορικό σύστημα, Γαστρεντερικό σύστημα, Κεντρικό νευρικό & περιφερικό σύστημα, ουροποιητικό σύστημα, ανοσοσποιητικό σύτημα, μυοσκελετικό σύστημα, Μεταβολισμό, Αντιοξείδωση, Διαβήτη, Φλεγμονή-Οίδημα-Πόνο, Δέρμα-Ιστοί, Χειρουργική, Γυναικολογικές παθήσεις

Genecom Rosso Strips 50 τεμ
Ταινίες μέτρησης Rosso με το νέου τύπου ένζυμο CDH / FAD. Οι ταινίες μέτρησης Rosso Strips, σε συνδυασμό με τη συσκευή ελέγχου γλυκόζης του αίματος Rosso Test, επιτρέπουν τη μέτρηση επιπέδου γλυκόζης του αίματος κατ’ οίκον ή από επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Χρησιμοποιείται για την ποσοτική μέτρηση της γλυκόζης σε δείγματα φρέσκου ολικού αίματος από το δάχτυλο και τις ακόλουθες περιοχές: την παλάμη, τον πήχυ, το βραχίονα, τη γάμπα και το μηρό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη διάγνωση ή τον έλεγχο του σακχαρώδους διαβήτη.
17,29 
Genecom Terra B12 30 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra B12 είναι ο ιδανικός συνδυασμός Β12 και Βιταμίνης C που συμβάλλει : στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στις ομαλές ψυχολογικές λειτουργίες. στον ομαλό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς. στην ομαλή παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συνεισφέρει στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Καλύπτει την έλλειψη σε B-12 σε φυτοφάγους, ηλικιωμένους και σε άτομα με πεπτικές διαταραχές. Επιπλέον, η Βιταμίνη Β12 είναι ιδιαίτερα ευεγερτική σε περιπτώσεις αναιμίας, λόγω έλλειψης βιταμίνης Β12.
8,58 
Genecom Terra Biotic 10 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Biotic με εξειδικευμένη συμβιωτική σύσταση Προβιοτικών : LB Acidophilus, LB Reuteri, Bifidobacterium Lactis, LB Rhamnosus Μη παθογόνοι ζωντανοί μικρό-οργανισμοί που συνθέτουν τη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου, σε άμεση σχέση με την υγεία και ευεξία του οργανισμού. Πρεβιοτικών : Iνουλίνη ολιγοσακχαρίτης, άπεπτη ίνα που ενισχύει επιλεκτικά την ανάπτυξη και δραστικότητα των βακτηρίων της χλωρίδας του εντέρου. Συμβάλλουν στην ισχυροποίηση και ανάπτυξη των προβιοτικών. Λακτοφερίνης : πρωτεΐνη της οικογένειας των τρασφερρίνων, με σημαντική λειτουργία στο ανοσοποιητικό σύστημα, υπεύθυνη για την πρόσληψη και μεταφορά του σιδήρου. Με την αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση της συμβάλλει ευεργετικά στην εξισορρόπηση της βακτηριακής χλωρίδας του εντέρου.
7,97 
Genecom Terra D3 60 Tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra D3 με βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) 60 ταμπλέτες, 1.200  I.U / Tabs. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη. H βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα με την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UVB 290-315nm). Η παραγωγή της στο δέρμα αποτελεί περίπου το 80% της συνολικής ημερήσιας παραγωγής, ενώ το υπόλοιπο 20% προκύπτει από τις τροφές.  Οι δράσεις της βιταμίνης D είναι πλειοτροπικές: Ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση (μείωση της ρενίνης) Συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας Επιδρά στη λειτουργία του ΚΝΣ – θετική δράση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας Δρά στον ενδιάμεσο μεταβολισμό – αύξηση έκκρισης της ινσουλίνης Η παραγωγή της βιταμίνης D στο δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες: Την έκθεση στον ήλιο Τη χρήση αντιηλιακών (αντιηλιακό με δείκτη προστασίας > 8 περιορίζει έως και 90% τη σύνθεση της βιταμίνης D) Την ένδυση (καλυμμένα άκρα του σώματος) Τη ποσότητα της μελανίνης (η μαύρη φυλή παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα της βιταμίνης D) Την εποχή του έτους (σημαντική μείωση των τιμών τους χειμερινούς μήνες) Το γεωγραφικό πλάτος (η αύξηση του γεωγραφικού πλάτους, δηλ. από τον ισημερινό στους πόλους, περιορίζει την ικανότητα σύνθεσης της βιταμίνης D) Την ηλικία (οι ηλικιωμένοι έχουν μειωμένη ικανότητα παραγωγής) Την παχυσαρκία (η βιταμίνη D απορροφάται από τον λιπώδη ιστό) Τη μόλυνση της ατμόσφαιρας (κυρίως στα αστικά κέντρα παρατηρείται μειωμένη υπεριώδης ακτινοβολία)
8,09 
Genecom Terra D3 Drops 30ml
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra D3 Drops με βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Χωρίς γλουτένη. Χωρίς λακτόζη. Με γεύση φράουλα. Οι δράσεις της βιταμίνης D είναι πλειοτροπικές: Ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση (μείωση της ρενίνης) Συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής λειτουργίας Επιδρά στη λειτουργία του ΚΝΣ – θετική δράση σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας Δρά στον ενδιάμεσο μεταβολισμό – αύξηση έκκρισης της ινσουλίνης  Η παραγωγή της βιταμίνης D στο δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες: Την έκθεση στον ήλιο Τη χρήση αντιηλιακών (αντιηλιακό με δείκτη προστασίας > 8 περιορίζει έως και 90% τη σύνθεση της βιταμίνης D) Την ένδυση (καλυμμένα άκρα του σώματος) Τη ποσότητα της μελανίνης (η μαύρη φυλή παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα της βιταμίνης D) Την εποχή του έτους (σημαντική μείωση των τιμών τους χειμερινούς μήνες) Το γεωγραφικό πλάτος (η αύξηση του γεωγραφικού πλάτους, δηλ. από τον ισημερινό στους πόλους, περιορίζει την ικανότητα σύνθεσης της βιταμίνης D) Την ηλικία (οι ηλικιωμένοι έχουν μειωμένη ικανότητα παραγωγής) Την παχυσαρκία (η βιταμίνη D απορροφάται από τον λιπώδη ιστό) Τη μόλυνση της ατμόσφαιρας (κυρίως στα αστικά κέντρα παρατηρείται μειωμένη υπεριώδης ακτινοβολία) Συνιστώμενη ημερήσια για κατανάλωση δόση : Παιδιά 0-12 μηνών: 2 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Παιδιά 1-18 ετών: 3 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Ενήλικες: 6 σταγόνες ημερησίως συνήθως κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
7,62 
Genecom Terra Flam 15 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Flam με Σεραπεπτάση, που συμβάλει στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, του οιδήματος και στον μεταβολισμό του ινώδους με αποκατάσταση των οργανικών ιστών. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, που περιέχει το πρωτεολυτικό ένζυμο ΣΕΡΑΠΕΠΤΑΣΗ, το οποίο παράγεται από στελέχη βακτηρίων του γένους Serratia και απομονώθηκε για πρώτη φορά στον πεπτικό σωλήνα του μεταξοσκώληκα. Το ένζυμο σεραπεπτάση παραμένει ενεργό διαμέσου της κυκλοφορίας σε όλο το σώμα, γεγονός που μεγιστοποιεί την συμβολή του στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, του οιδήματος και στον μεταβολισμό του ινώδους με αποκατάσταση των οργανικών ιστών. Αναστέλλει τη δράση της βραδυκινίνης, η οποία στο επιπεδο των φλεδμονωδών εστιών, προκαλεί αγγειοδιαστολή, αυξημένη τριχοειδή διαπερατότητα, μετανάστευση λευκοκυττάρων και τοπικό πόνο. Έτσι η σεραπεπτάση, συμβάλλει στην υγεία του ανοσοποιητικού, αναπνευστικού, καρδιαγγειακού, φλεβικού. ουρογεννητικού, μυοσκελετικού συστήματος και μαλακών μορίων. Χρήση - Δοσολογία : Μια κάψουλα το πρωϊ και μια το βράδυ, που ισοδυναμεί με 60000 UI/g σεραπεπτάσης.
6,03 
Genecom Terra Prost 30 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Prost με ξηρό εκχύλισμα από το Serenoa Repens, συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος των ανδρών καθώς και στην υγεία του αδένα του προστάτη . Μετά την ηλικία των 40 ετών φυσιολογικά υπάρχει μια έκπτωση της λειτουργία του αδένα του προστάτη γεγονός που δημιουργεί ορισμένα δυσάρεστα συμπτώματα όπως είναι η επιτακτική ανάγκη για ούρηση, το αίσθημα καύσου, η συχνοουρία, η ατελής κένωση της κύστης καθώς και προβλήματα κατά την εκσπερμάτιση. Το Serenoa Repens έχει αντιανδρογόνο δράση και καταλύει τη μετατροπή της τεστοστερόνης στη δραστική της μορφή (DHT - διυδροτεστοστερόνης), μειώνει τη φλεγμονή μέσω αναστολής της σύνθεσης προσταγλαδινών ενώ μειώνει και τους σπασμούς της ουροδόχου κύστης . Χάρη στην αναστολή της DHT η οποία είναι υπεύθυνη για τη σμίκρυνση του θύλακα της τρίχας και σε σταδιακή τριχόπτωση, συμβάλλει και στη αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας. βοηθά στη μείωση του διογκωμένου προστάτη (καλοήθης υπερπλασία) και των συμπτωμάτων που αυτή προκαλεί. Το συμπλήρωμα είναι ελέυθερο γλουτένης και λακτόζης και κατάλληλο για χορτοφάγους.
12,50 
Genecom Terra Vitamin E 30 κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terra Vitamin E , συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν : το δέρμα τα μάτια την καρδιά τους πνεύμονες τα οστά τη σωματική κόπωση την πνευματική διαύγεια το αίμα την αναπαραγωγή την κυτταρική μεμβράνη την ανοσοποιητική απόκριση Η Βιταμίνη Ε με την προσθήκη της Βιταμίνης C προσφέρει καλύτερη αφομοίωση από τον οργανισμό : Συμβάλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τροφοδοτεί με οξυγόνο το σώμα βοηθώντας την αντοχή, αποτρέποντας την κόπωση. Η χρησιμοποιούμενη Βιταμίνη Ε είναι στην καθαρή της μορφή, χωρίς την προσθήκη μείγματος ελαίων.
7,62 
Genecom Terrabone για Οστά, Αρθρώσεις και Συνδέσμους 60 Caps
Τ ο Genecom Terrabone είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη διατήρηση τηε βέλτιστης κατάστασης σε οστά, αρθρώσεις και συνδέσμους . Συμβάλλει στην πρόληψη και την αποκατάσταση της φθοράς σε χόνδρους και αρθρώσεις, ενώ παράλληλα βοηθά στην επανόρθωση στους συνδετικούς ιστούς. Οι αντιφλεγμονώδες ιδιότητες του βοηθούν στην απομάκρυνση του οιδήματος και του πόνου, επαναφέροντας σε κανοποιητικά επίπεδα την κίνηση και την ευλυγισία των αρθρώσεων, σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Επιπλέον, οι αντιξειοδωτικές του ιδιότητες που διαθέτει, παρέχουν τόνωση και δύναμη στους μύες, τα οστά και τις αρθρώσεις. Πόνο στις αθρώσεις, στον αυχένα στην πλάτη. Κουρκουμάς. Υαλουρονικό οξύ (ΗΑ). Γλουκονικό μαγγάνιο. Μεθυλοσουλφονικό μεθάνιο (ΜSΜ). Θειϊκή χονδροϊτίνη. Γλουκοζαμίνη. Βιταμίνη C .
15,82 
Genecom TerraCran 14 φακελίσκοι
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom TerraCran κατάλληλο για κυστίτιδες, ουρηθρίτιδες, νεφρίτιδες, με μελετημένη σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων που συνδράμει ευεργετικά σε οξείες και χρόνιες διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος. Ουρολοιμώξεις (κυστίτιδες, ουρηθρίτιδες, νεφρίτιδες). Ψαμμίαση ( δημιουργία άμμου στα νεφρά). Λιθίαση (δημιουργία πέτρας στα νεφρά). Το Terracran συμβάλλει παράλληλα στην ενεργοποίηση απαραίτητων διεργασιών για την υγεία των νεφρών και ολόκληρου του ουροποιητικού συστήματος όπως : Αντιοξειδωτικών. Αντιμικροβιακών. Χολερετικών. Αντιδυσλιπιδαιμικών. Αντιφλεγμονωδών. Διουρητικών.
11,13 
Genecom Terramag + D 60 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Genecom Terramag + D  με συνδιασμό βιταμινών Β6 και Β12 που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Η Βιταμίνη D και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στη δομική ανάπτυξη των οστών. Η Βιταμίνη Β9 (Φολικό Οξύ) συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης. Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση: Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα, μια το πρωί και μια το βράδυ, μετά το φαγητό. Προειδοποιήσεις : Να μην γίνετε υπέρβαση της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιπετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
11,95