Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Galenica

Galenica Aquasol Kolicare Probiotics Σταγόνες 4ml
Το συμπλήρωμα διατροφής Aquasol Kolicare Probiotics περιέχει μια νέα διεθνώς πατενταρισμένη φόρμουλα προβιοτικών, ειδικά σχεδιασμένη για την ανακούφιση των κολικών στα βρέφη . Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό 2 προβιοτικών: Pediococcus pentosaceus CECT8330 & Bifidobacterium longum CECT7894. Το Aquasol Kolicare έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα τόσο σε θηλάζοντα όσο και σε μη θηλάζοντα βρέφη. Κατορθώνει να μειώνει σημαντικά τόσο την ημερήσια διάρκεια του κλάματος όσο και τη διάρκεια των μεμονωμένων περιστατικών βρεφικών κολικών .
17,68 
Galenica Tasectan 250mg 20 φακελάκια
Galenica Tasectan 250mg για παιδιά για τον έλεγχο των συμπτωμάτων της διάρροιας . Το Tasectan μειώνει την συχνότητα και την διάρκεια των επεισοδίων της διάρροιας και αποκαθιστά την φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες ή αντενδείξεις, που σχετίζονται με την χρήση του σκευάσματος. Το Tasectan χάρη στον τριπλό μηχανισμό δράσης του: Προστατεύει τα τοιχώματα του εντέρου . Δεν διαλύεται στο στομάχι και σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο, που φλεγμαίνει. Εμποδίχει την επαφή ερεθιστικών παραγόντων με τα εντερικά τοιχώματα και προλαμβάνει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά (E.Coli & Salmonella). Αποβάλλει τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προωθεί την απομάκρυνσή τους μέσω των κοπράνων.
7,81 
Galenica Tasectan 500mg 15 caps
Κάψουλες Galenica Tasectan 500mg για τον έλεγχο και τη μείωση των συμπτωμάτων της διάρροιας. Συμβάλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των τοιχωμάτων του εντέρου και στον έλεγχο και στη μείωση των συμπτωμάτων τις διάρροιας διαφόρου αιτιολογίας
6,11 
Galenica Utipro Plus 15 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Galenica Utipro Plus για λοιμώξεις του ουροποιητικού. ΤUtipro Plus είναι κατάλληλο για τον έλεγχο και την πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος , που προκαλούνται από παθογόνα, τα οποία εμπλέκονται στην παθολογία ουρολοιμώξεων. Δοσολογία: Με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων πρέπει να λαμβάνονται 2 κάψουλες την ημέρα για 5 ημέρες. Για την πρόληψη υποτροπών μπορείτε να λαμβάνετε 1κάψουλα την ημέρα για τουλάχιστον 15 συνεχόμενες ημέρες. Αν κριθεί απαραίτητο μπορεί να ληφθεί για επαναλαμβανόμενους κύκλους.   
11,99