Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Galenica

Galenica Aquilea Sueno 30 ταμπλέτες
Το Galenica Aquilea Sueno , συμβάλλει σε έναν ξεκούραστο ύπνο, τόσο κατά την έναρξη του ύπνου όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Aquilea Sueno  είναι δισκίο δύο στιβάδων, ειδικά σχεδιασμένο ώστε τα συστατικά του να απελευθερώνονται όπως χρειάζονται. Η πρώτη στοιβάδα απελευθερώνεται γρήγορα συμβάλλοντας στην μείωση του χρόνου που χρειαζόμαστε για να αποκοιμηθούμε , ενώ η δεύτερη στοιβάδα απελευθερώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η πρώτη στοιβάδα που απελευθερώνεται ταχέως, περιέχει μελατονίνη. Η μελατονίνη είναι μια ουσία που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αρχή του ύπνου μας. Η λήψη 1mg μελατονίνης συμβάλλει στην μείωση του χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί. Η δεύτερη στοιβάδα που απελευθερώνεται με καθυστέρηση περιέχει εκχυλίσματα Βαλεριάνας, Πασιφλόρας και Παπαρούνας της Καλιφόρνιας που συμβάλλουν σε έναν ήρεμο ύπνο . Η Βαλεριάνα και η Πασιφλόρα είναι φυτά που μας βοηθούν να κοιμηθούμε, ενώ η Παπαρούνα της Καλιφόρνιας συμβάλλει στη βέλτιστη χαλάρωση. Ο συνδυασμός αυτών των τριών φυτών βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου . Χρήση: Συστήνεται να λαμβάνετε ένα δισκίο μισή ώρα πριν ξαπλώσετε.
7,70 
Galenica Ibutin Gelsectan 15 κάψουλες
Το Galenica Ibutin Gelsectan προτείνεται για την αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας σε ασθενείς που υποφέρουν από αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου εξ αιτίας του Συνδρόμου Ευερεθίστου Εντέρου, την εντερική υπερευαισθησία ή μετά τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, για την ανακούφιση και πρόληψη συμπτωμάτων όπως της χρόνιας ή υποτροπιάζουσας διάρροιας, κοιλιακής διάτασης , πόνου, τυμπανισμού και μετεωρισμού. Προϊόν χωρίς: Γλουτένη, Λακτόζη, Ζάχαρη, Αλάτι.
9,29 
Galenica Tasectan 250mg 20 φακελάκια
Galenica Tasectan 250mg για παιδιά για τον έλεγχο των συμπτωμάτων της διάρροιας . Το Tasectan μειώνει την συχνότητα και την διάρκεια των επεισοδίων της διάρροιας και αποκαθιστά την φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες ή αντενδείξεις, που σχετίζονται με την χρήση του σκευάσματος. Το Tasectan χάρη στον τριπλό μηχανισμό δράσης του: Προστατεύει τα τοιχώματα του εντέρου . Δεν διαλύεται στο στομάχι και σχηματίζει έναν προστατευτικό μανδύα στον εντερικό βλεννογόνο, που φλεγμαίνει. Εμποδίχει την επαφή ερεθιστικών παραγόντων με τα εντερικά τοιχώματα και προλαμβάνει την προσκόλληση παθογόνων μικροοργανισμών σε αυτά (E.Coli & Salmonella). Αποβάλλει τους ερεθιστικούς παράγοντες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθώς προωθεί την απομάκρυνσή τους μέσω των κοπράνων.
7,81 
Galenica Tasectan 500mg 15 caps
Κάψουλες Galenica Tasectan 500mg για τον έλεγχο και τη μείωση των συμπτωμάτων της διάρροιας. Συμβάλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των τοιχωμάτων του εντέρου και στον έλεγχο και στη μείωση των συμπτωμάτων τις διάρροιας διαφόρου αιτιολογίας
6,11 
Galenica Utipro Plus 15 κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Galenica Utipro Plus για λοιμώξεις του ουροποιητικού. ΤUtipro Plus είναι κατάλληλο για τον έλεγχο και την πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος , που προκαλούνται από παθογόνα, τα οποία εμπλέκονται στην παθολογία ουρολοιμώξεων. Δοσολογία: Με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων πρέπει να λαμβάνονται 2 κάψουλες την ημέρα για 5 ημέρες. Για την πρόληψη υποτροπών μπορείτε να λαμβάνετε 1κάψουλα την ημέρα για τουλάχιστον 15 συνεχόμενες ημέρες. Αν κριθεί απαραίτητο μπορεί να ληφθεί για επαναλαμβανόμενους κύκλους.   
15,46