Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Fixodent

Fixodent Duo Power Pro Plus 40gr
Fixodent Duo Power Pro Plus στερεωτική κρέμα τεχνητής οδοντοστοιχίας, με μεγάλη διάρκεια και πιό δυνατό κράτημα. Η Fixo dent Pro Plus , σας προσφέρει μεγάλης διάρκειας και ακόμα πιο δυνατό (σε σύγκριση με την Fixodent PRO Original) κράτημα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να νίωθετε άνεση και αυτοπεποίθηση. Eνεργοποιείται άμεσα για να δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στα ούλα και την τεχνητή οδοντοστοιχία . Παράλληλα, η δράση της στερεωτικής κρέμας απαλευθερώνεται σταδιακά ώστε το όφελος της να διαρκεί όλη μέρα.
5,25 
Fixodent Pro Food Seal 40gr
Στερεωτική κρέμα Fixodent Pro Food Seal για tεχνητές odοντοστοιχίες για πιο δυνατό κράτημα , με νέα μέθοδος εφαρμογής με λεπτότερο στόμιο. Η μοναδική της σύνθεση, σχηματίζει ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα κατά μήκος της οδοντοστοιχίας σας, το οποίο δεν επιτρέπει τη διείσδυση ενοχλητικών υπολειμμάτων τροφής που συνήθως μπαίνουν κάτω από την οδοντοστοιχία σας.
5,71 
Fixodent Pro Original Comp Cream 47gr Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες
Η Fixodent Regular, με καθημερινή χρήση σας δίνει την ελευθερία να γελάτε, να μιλάτε και να τρώτε με άνεση και ασφάλεια. Ήπιο άρωμα μέντας.
4,29 
Fixodent Pro Plus 0% 40gr
Στερεωτική κρέμα Fixodent Pro Plus 0% για τεχνητές οδοντοστοιχίες , που βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής και να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού. Χωρίς χρώμα & άρωμα. Η Fixodent με καθημερινή χρήση σας δίνει την ελευθερία να γελάτε, να μιλάτε και να τρώτε με άνεση και ασφάλεια. Η μοναδική σύνθεση της στερεωτικής κρέμας : Βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής όλη μέρα. Προσφέρει άνεση, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ ούλων και οδοντοστοιχίας. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις τροφές που πιστεύατε ότι δεν μπορείτε να φάτε πια. Βοηθά να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και τα ούλα. Χωρίς χρώμα & άρωμα.
3,50