Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Fadopharm

Δραστηριότητα της Fadopharm είναι να εισάγει και να διακινεί στο χώρο των Φαρμακείων μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων φυσικών προϊόντων εγκεκριμένων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που αφορούν την Υγεία και Ομορφιά όλων των ηλικιών.

Τα προϊόντα της Fadopharm ανήκουν στην ομάδα των Φυσικών Καλλυντικών και των Συμπληρωμάτων Διατροφής με πρωτοποριακές συνθέσεις φυτικών εκχυλισμάτων, που προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε απλά καθημερινά προβλήματα.

Fadopharm Be Quiet Notte 20 x 1.5gr φακελάκια
Συμπλήρωμα διατροφής Fadopharm Be Quiet Notte  με Μελατονίνη, Τριπτοφάνη και Ινοσιτόλη. Υπογλώσσιο, έχει άμεση απορρόφηση και άμεση επίδραση σε λίγα μόλις λεπτα Μελατονίνη : Είναι μια ουσία που βρίσκεται σε όλους τους οργανισμούς και της οποίας το επίπεδο στο αίμα μειώνεται δραστικά απο την ηλικία των 20 και μετά. Τριπτοφάνη : Είναι απο τα σημαντικότερα αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνουμε με τη διατροφή μας. Βρίσκεται σε ικανοποιητικές ποσότητες στο κρέας, στο τυροκομικά, στα ψάρια και στο γάλα. Η συσκευασία περιέχει 20 φακελίσκους.  
10,49 
Fadopharm Laxfruit Probiotic 10 μασώμενοι κύβοι
Συμπλήρωμα διατροφής Fadopharm Laxfruit Probiotic για τη δυσκοιλιότητα. Φυσικό προϊόν με φυτικές ίνες και προβιοτικά για τη σωστή λειτουργία του εντέρου και τη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας. Το Fadopharm Laxfruit Probioti c περιέχει: Αποξηραμένα μήλα, δαμάσκηνα και βερύκοκα, συμπυκνωμένο πολτό σύκων και σιτοπίτυρο που βοηθούν στη διόγκωση των τροφών και την αποφυγή της δυσκοιλιότητας Χυμό μήλου που ενισχύει την κινητικότητα του εντέρου Προβιοτικά Lactobacillus acidophilus (γαλακτοβάκιλλοι), τα οποία προωθούν την ανάπτυξη και την ισορροπία της μικροχλωρίδας του πεπτικού συστήματος με αποτέλεσμα να ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών. Δεν περιέχει σένα.
6,39