Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Eviol

Eviol B Complex 30 ταμπλέτες
Το συμπλήρωμα διατροφής Eviol B Complex βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε στρεσογόνες καταστάσεις, συμβάλει στη μείωση της κούρασης και στην καλή υγεία δέρματος και μαλλιών. Το σύμπλεγμα βιταμινών Β περιέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από την τροφή. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε στρεσογόνες καταστάσεις. Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και του δέρματος . Συμβάλλει και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεϊνης, βοηθώντας στη διατήρηση υγιούς καρδιάς. Συντελεί στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
7,59 
Eviol B Complex 60 ταμπλέτες
Το   συμπλήρωμα διατροφής Eviol B Complex  ( συσκευασία 60 ταμπλετών )  βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε στρεσογόνες καταστάσεις, συμβάλει στη μείωση της κούρασης και στην καλή υγεία δέρματος και μαλλιών. Το   σύμπλεγμα βιταμινών Β   περιέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από την τροφή. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε στρεσογόνες καταστάσεις. Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και του δέρματος . Συμβάλλει και στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεϊνης, βοηθώντας στη διατήρηση υγιούς καρδιάς. Συντελεί στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
12,27 
Eviol Brain Function 30 tabs
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Brain Function για τη μνήμη και την πνευματική απόδοσ η με Ginkgo biloba και φωσφατιδική σερίνη. Συμπλήρωμα διατροφής για τη μνήμη και την πνευματική απόδοση με Ginkgo biloba και φωσφατιδική σερίνη. Μοναδικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος Β και βιταμίνης Ε που συμβάλει στην καλή λειτουργία της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης. Συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος . Συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και τονώνει τις νοητικές ικανότητες. Χρήσιμο σε περιπτώσεις πνευματικής κούρασης και εξασθενημένης μνήμης.
13,09 
Eviol Echinacea & Vitamin C 30 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Echinacea & Vitamin C  ( 30 caps ), ιδανικός συνδυασμός Εχινάκειας & βιταμίνης C που συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η Εχινάκεια ανήκει στην ομάδα των ποωδών φυτών και είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην τόνωση των αμυντικών μηχανισμών του σώματος και στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού. Η βιταμίνη C συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας . Xρήσιμο σε περιπτώσεις πρόληψης και στα αρχικά στάδια του κρυολογήματος.
6,96 
Eviol Echinacea & Vitamin C 60 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Echinacea & Vitamin C  ( 60 caps ), ιδανικός συνδυασμός Εχινάκειας & βιταμίνης C που συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η   Εχινάκεια   ανήκει στην ομάδα των ποωδών φυτών και είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην   τόνωση των αμυντικών μηχανισμών του σώματος   και στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού. Η   βιταμίνη C   συνεισφέρει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην   παραγωγή ενέργειας . Xρήσιμο σε περιπτώσεις πρόληψης και στα αρχικά στάδια του κρυολογήματος.
11,60 
Eviol Multivitamin 30 caps
Πολυβιταμίνες Eviol Multivitamin  με ειδική σύνθεση με συνένζυμο Q10 , βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό. Χρήσιμο σε περιπτώσεις ατονίας, κόπωσης, στρες, μη ισορροπημένης διατροφής, δίαιτας, έντονης σωματικής & πνευματικής δραστηριότητας , άθλησης, έλλειψης βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
11,11 
Eviol MultiVitamin Energy Plus 30 caps
Πολυβιταμίνες Eviol MultiVitamin Energy Plus  ιδανικές για extra ενέργεια & τόνωση. Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό βιταμινών , μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό. Το συμπλήρωμα διατροφής Eviol MultiVitamin Energy Plus είναι ιδανικό για: άτομα σε περιόδους έντονης σωματικής & πνευματικής δραστηριότητας άτομα που αισθάνονται ατονία, σωματική & πνευματική κόπωση αθλητές και αθλούμενους άτομα που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσιολογική κατάσταση των μυών, οστών, μαλλιών, νυχιών, δοντιών & του δέρματος. Οι πολυβιταμίνες Eviol MultiVitamin Energy Plus συμβάλλουν: Στην παραγωγή ενέργειας Στη μείωση της κόπωσης & της κούρασης Στη νοητική επίδοση και φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών & του δέρματος. Η σύνθεση του EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη, α-λιποϊκό οξύ που προσδίδει extra τόνωση, ενέργεια  και αντιοξειδωτική προστασία, ιδανική για τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η Λουτεΐνη και η Βιταμίνη Α συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.
14,00 
Eviol Omega-3 1000mg 30 μαλακές κάψουλες
Το συμπλήρωμα διατροφής Eviol Omega-3 , συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου, της όρασης, τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των χοληστερίνης & της πίεσης. Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1000mg συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και αποδίδει 800mg ολικά Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, εκ των οποίων 420mg EPA και 320mg DHA στον οργανισμό. Εξαιρετικής καθαρότητας ιχθυέλαιο το οποίο εξάγεται με τη μέθοδο της μοριακής απόσταξης για την ελαχιστοποίηση της παρουσίας βλαβερών ουσιών που επιμολύνουν το έλαιο, όπως είναι τα βαρέα μέταλλα και οι διοξίνες. Χωρίς γλουτένη.  
11,60 
Eviol Sleep Well 30 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Sleep Well ( 30 κάψουλες ) , μια φόρμουλα με βαλεριάνα και μελατονίνη για την αντιμετώπιση της αϋπνίας . Ιδανικό σε περιπτώσεις: διαταραγμένου ύπνου αϋπνίας εργασίας με εναλλασσόμενες βάρδιες ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς (jet lag) Η μελατονίνη παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό από την επίφυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου και αφύπνισης . Εμπλέκεται στην διατήρηση του ομαλού κιρκάδιου ρυθμού (βιολογικό ρολόι του οργανισμού) που παίζει καθοριστικό ρόλο για τον φυσιολογικό ύπνο. Συμβάλλει: Στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag). Η Βαλεριάνα είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου.
6,54 
Eviol Sleep Well 60 μαλακές κάψουλες
Συμπλήρωμα διατροφής Eviol Sleep Well ( 60 κάψουλες ) , μια φόρμουλα με βαλεριάνα και μελατονίνη για την   αντιμετώπιση της αϋπνίας . Ιδανικό σε περιπτώσεις: διαταραγμένου ύπνου αϋπνίας εργασίας με εναλλασσόμενες βάρδιες ταξιδιών σε μακρινούς προορισμούς (jet lag) Η   μελατονίνη   παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό από την επίφυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη   ρύθμιση του κύκλου ύπνου και αφύπνισης . Εμπλέκεται στην διατήρηση του ομαλού κιρκάδιου ρυθμού (βιολογικό ρολόι του οργανισμού) που παίζει καθοριστικό ρόλο για τον φυσιολογικό ύπνο. Συμβάλλει: Στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag). Η   Βαλεριάνα   είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και τις διαταραχές ύπνου.
9,82