Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 2€
  • 20€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Εντομοαπωθητικά

Allerg-Stop Repellent Spray 100ml
Το Allerg-STOP Repelent Spray , αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ακάρεα, τους κοριούς και τους ψύλλους που είναι η κύρια πηγή των αλλεργιών. Αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων και εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από ακάρεα και τα περιττώματά τους προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία . Τα παραπάνω το καθιστούν μοναδικό προϊόν για την καταπολέμηση και πρόληψη των αλλεργιών από ακάρεα σε στρώματα και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Το  Allerg-STOP Repellent   είναι ένα εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19,   απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων   με πολλαπλές εφαρμογές, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική, ιδιαίτερα στην   διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων   τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας.
6,80 
Allerg-Stop Repellent Spray 250ml
Το Allerg-STOP Repellent είναι ένα εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19, απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική, ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Είναι απαραίτητο σε όλους, αλλά ιδιαίτερα σε ευπαθή άτομα: με αλλεργίες μικρά παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα φαντάρους που διανυκτερέυουν σε ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, camping με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα που έχουν κατοικίδια και οικόσιτα ζώα Εφαρμόζεται : Σε όλα τα στρώματα και τις ινώδεις επιφάνειες σε: σπίτια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, φοιτητικές εστίες, κοιτώνες, κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία, ιατρεία, κτηνιατρεία, ιδρύματα, μαιευτήρια, βρεφοκομεία, καμπίνες πλοίων – φορτηγών, τροχόσπιτα κ.α.
12,80 
Allerg-Stop Repellent Spray 500ml
Το Allerg-STOP Repellent είναι ένα εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19, απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε όλα τα στρώματα και τις ινώδεις επιφάνειες σε: σπίτια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, φοιτητικές εστίες, κοιτώνες, κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία, ιατρεία, κτηνιατρεία, ιδρύματα, μαιευτήρια, βρεφοκομεία, καμπίνες πλοίων – φορτηγών, τροχόσπιτα κ.α. Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική, ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Είναι απαραίτητο σε όλους, αλλά ιδιαίτερα σε ευπαθή άτομα: με αλλεργίες μικρά παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα φαντάρους που διανυκτερέυουν σε ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, camping με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα που έχουν κατοικίδια και οικόσιτα ζώα Το Allerg-STOP Repellent αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ακάρεα, τους κοριούς και τους ψύλλους που είναι η κύρια πηγή των αλλεργιών. Αναστέλλει την ανάπτυξη των ακάρεων και εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από ακάρεα και τα περιττώματά τους προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία . Τα παραπάνω το καθιστούν μοναδικό προϊόν για την καταπολέμηση και πρόληψη των αλλεργιών από ακάρεα σε στρώματα και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες.
19,50 
Autan Junior Εντομοπαπωθητικό Gel 100ml
Απωθητικό κουνουπιών Autan Junior Gel για παιδιά 2 ετών & άνω . Προσφέρει αξιόπιστη προστασία των κουνουπιών για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών . To Autan Junior Gel προστατεύει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών απωθώντας τα έως και 4 ώρες .
6,70 
Cer8 Sensazzz Αρωματικά Αυτοκόλλητα Παιδικά 24 τεμ
Τσιρότα Cer8 Sensazzz 24 με μικροκάψουλες από άρωμα λεμόνι, ευκάλυπτο & άγρια ντομάτα με εντομοαπωθητικές ιδιότητες . Εντοαπωθητικά αυτοκόλλητα με σχέδια με μικροκάψουλες για παιδιά με δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης Citriodiol. Παρέχει προστασία από κουνούπια , συμπεριλαμβανομένου του ασιατικού κουνουπιού τίγρης. Τα συστατικά του προϊόντος δεν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα ενώ η δράση τους διαρκεί έως και 6 ώρες .  Συστατικά & Οφέλη Κάθε αυτοκόλλητο περιέχει 2,74% κιτριοδιόλη: φυσικό εκχύλισμα από έλαιο λεμονοευκάλυπτου που αποστάζεται από ευκάλυπτο citriodora (corymbia citriodora) Δημιουργεί μια ακτίνα προστασίας 1 m3 Μπορεί να κολληθεί στα ρούχα, στο τραπέζι, το κρεβάτι, το κομοδίνο, την τσάντα κλπ. Διαρκεί έως και 6 ώρες. Χρήση Για να αρχίσει η δράση του προϊόντος πρέπει να σπάσουν οι μικροκάψουλες που βρίσκονται μέσα στο αυτοκόλλητο: Ανοίξτε τη συσκευασία σχίζοντας το φακελάκι Κόψτε ένα αυτοκόλλητο Πιέστε στο κέντρο της επιφάνειας του τσιρότου με το δάκτυλο, ώστε να σπάσουν οι μικροκάψουλες. Μόλις γίνει αυτό απελευθερώνεται το άρωμα και αρχίζει η απωθητική δράση του. Μετά την εφαρμογή πλύνετε τα χέρια σας.
6,28 
Cer8 Εντομοαπωθητική Lotion Family 100ml
Η εντομοαπωθητική λοσιόν Cer8  προφυλάσσει αποτελεσματικά με δράση που διαρκεί έως 5 ώρες . Η εντομοαπωθητική Cer'8 Lotion χάρη στη μοναδική σύνθεσή της προφυλάσσει από τα ενοχλητικά τσιμήματα των κουνουπιών αποτελεσματικά Είναι κατάλληλη για μεγάλο πλήθος από είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του ασιατικού κουνουπιού τίγρης, καθώς και για σκνίπες.
6,56 
Dakor Fourmis 65ml
Dakor Fourmis , Υγρό κατά των μυρμηγκιών με παραφινέλαιο 65ml
4,05 
Frezyderm Crilen Cream Εντομοαπωθητικό 50ml
Ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα Crilen εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και εντομοαπωθητική δράση .  Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για παιδιά, ενήλικες. Τρόπος χρήσης : Εφαρμόζεται στα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα χείλη. Να μην χρησιμοποιείται σε πάσχουσες περιοχές, τραύματα, ανοιχτές πληγές κλπ. Δράση - Ενεργά Συστατικά : Σιτρονέλλα : Εντομοαπωθητική δράση Allantoin | Βιταμίνη Ε  : Επουλωτική δράση | Ενίσχυση ελαστικότητας του δέρματος Betaine | Sodium Hyaluronate  : Ενυδατική δράση
7,00 
Frezyderm Crilen Mousse Εντομοαπωθητικό 150ml
Ενυδατικός προστατευτικός αφρός Frezyderm Crilen Mousse 150ml με χαρακτηριστική οσμή αιθερίων ελαίων, για προστασία από κουνούπια, τσιμπούρια, ψύλλους, ακάρεα . Χρήση : Εφαρμόζεται στα γυμνά μέρη του σώματος. Κατάλληλο για παιδιά από ενός έτους. Δράση - Ενεργά Συστατικά : Σιτρονέλλα, Λεβάντα, Γερανιόλη: εντομοαπωθητική δράση. Allantoin και Βιταμίνη Ε: επουλωτική δράση, ενίσχυση ελαστικότητας του δέρματος.  Περιέχει υαλουρονικό οξύ, αλλαντοϊνη, βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια & μαλακτικά συστατικά. Ενυδατώνει & προστατεύει το δέρμα από τα δήγματα εντόμων.
11,40 
Frezyderm Crilen Wipes 20 Μαντηλάκια
Υγρά ενυδατικά μαντηλάκια Frezyderm Crilen  με προστατευτική σύνθεση και εντομοαπωθητική δράση , που απωθούν τα έντομα με φυσικό τρόπο χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχουν, ενώ παράλληλα έχουν αντιφλογιστική και μαλακτική δράση . Είναι απόλυτα ασφαλή και κατάλληλα για όλη την οικογένεια, ακόμη και κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Η συσκευασία περιέχει 20 πρακτικά XL μαντηλάκια με έξυπνο δίπλωμα. Κατάλληλο για : Βρέφη, παιδιά, ενήλικες Κατα τη περίοδο της εγλυμοσύνης και του θηλασμού Προστασία απο τσιμπήματα
4,52 
Frezyderm Crilen Εντομοαπωθητικό Γαλακτωμα 125ml
Ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα Frezyderm Crilen που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα με φυσικό τρόπο χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του από αιθέρια έλαια, ενώ παράλληλα οι δραστικές ουσίες που περιέχει ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Είναι σε μορφή γαλακτώματος και χρησιμοποιείται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος. Απόλυτα ασφαλές διότι δεν περιέχει χημικές εντομοαπωθητικές ουσίες. Κατάλληλο για : Βρέφη, παιδιά, ενήλικες Κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού Προστασία απο τσιμπήματα Χρήση: Εφαρμόζεται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος, ακόμη και σε παιδιά από το πρώτο έτος. Σε παιδιά κάτω του έτους εφαρμόζεται επάνω στα ρούχα του.
12,00 
Hansaplast Εντομοαπωθητικό Σπρέυ 100ml
Το εντομοαπωθητικό spray Hansaplast παρέχει βέλτιστη και φιλική προς την επιδερμίδα προστασία από τα κουνούπια και τις σκνίπες για μέχρι και έξι ώρες. Με μη λιπαρή σύνθεση και ευχάριστο άρωμα. Το σπρέυ είναι κατάλληλο για χρήση στο σώμα. Απωθεί τα κουνούπια και τις σκνίπες μέχρι και 6 ώρες Βέλτιστη προστασία φιλική προς την επιδερμίδα Μη λιπαρή σύνθεση με ευχάριστο άρωμα Εύκολη εφαρμογή σε μορφή σπρέυ
3,40