Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 1€
  • 32€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Τρίτη Ηλικία

Antistax Gel Cooling Leg Φροντίδα για Βαριά Κουρασμένα Πόδια 125ml
Το Antistax Cooling Leg Gel χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς στα κουρασμένα πόδια. Ανακουφίζει άμεσα τα κουρασμένα, πρησμένα και "βαριά" πόδια με ειδική δροσιστική δράση.
8,60 
Asepta Biourine 24h Δοχείο Ούρων
Δοχείο Ούρων 24h Asepta Biourine Δοχεία 24ώρου συλλογής ούρων πολλαπλών χρήσεων, κατασκευασμένα από 100% Πολυπροπυλένιο (πλαστικό) μη τοξικό, υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής, λευκού χρώματος. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη λαβή στο κέντρο του δοχείου καθώς και μετακινούμενο πλαστικό χερούλι στο πάνω μέρος του δοχείου προκειμένου να διευκολυνθεί η χρήση του και η μεταφορά του. Διαθέτουν επίσης δύο (2) βιδωτά πώματα ασφαλείας (μπλε χρώματος) ένα μεγάλο (στο κέντρο του δοχείου για την εισαγωγή των ούρων) και ένα μικρό (στην άκρη του δοχείου για την εξαγωγή των ούρων), προσφέροντας απόλυτη στεγανότητα κατά την μεταφορά και την απόθεση του δοχείου.
3,25 
Asepta Urine Bottle Ανδρικό Ουροδοχείο Πλαστικό 1 τεμ
Ουροδοχεία ανδρικά, πολλαπλών χρήσεων, κατασκευασμένα από 100% Πολυπροπυλένιιο (πλαστικό) μη τοξικό υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής, λευκού χρώματος Asepta Διαθέτουν βιδωτό πώμα ασφαλείας (μπλε χρώματος) προσφέροντας απόλυτη στεγανότητα κατά την μεταφορά και την απόθεση του ουροδοχείου.  Διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό τέλειο φινίρισμα και στιλπνή επιφάνεια για την αποφυγή τραυματισμού. Η χωρητικότητα τους είναι πλέον των 900ml, με ανάγλυφη και εμφανή διαγράμμιση στην βάση (κάτω μέρος) του ουροδοχείου. Διατίθεται και σε ατομική συσκευασία σε χάρτινο κουτί.
1,79 
Bony Plus Express 32 Tabl.
Τα αναβράζοντα δισκία Bony Plus Express καθαρίζουν την οδοντοστοιχία σε 3 λεπτά δεν αφήνουν κατάλοιπα καθιστούν τις οδοντοστοιχίες καθαρές και φωτεινές σαν καινούριες δεν περιέχουν φωσφορικά δεν επιδρούν στα μεταλλικά στοιχεία της οδοντοστοιχίας παρεμποδίζουν το σχηματισμό πλάκας προστατεύουν από δυσάρεστες οσμές αφήνουν ευχάριστη γεύση μέντας
5,50 
Corega 3 Minutes 36 δισκία
Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes για οδοντοστοιχίες καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων, που προκαλούν κακοσμία και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων. Οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι περίπου 10 φορές πιο μαλακές από τα φυσικά δόντια και ο καθαρισμός τους με μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα μπορεί να χαράσσει την επιφάνεια τους δημιουργώντας σημεία στα οποία μπορούν να αναπτύσσονται βακτήρια. Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes σας βοηθούν να καθαρίζετε την οδοντόστοιχία σας με καλύτερο τρόπο από ότι η οδοντόκρεμα (σε εργαστηριακές δοκιμές). Σε μόλις 3 λεπτά, καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία (σε εργαστηριακές δοκιμές), και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων, όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
4,40 
Corega Neutral Cream Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες 40gr
Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega Neutral σας προσφέρει δυνατή συγκράτηση όλη μέρα και ένα αίσθημα σιγουριάς για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τροφές. Προστατεύει τα ούλα εμποδίζοντας τα ενοχλητικά υπολείμματα φαγητού να εισχωρούν μεταξύ οδοντοστοιχίας και ούλων. Εφαρμογή: 1 . Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2 . Εφαρμόστε τη στερεωτική κρέμα σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3 . Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4 . Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2 . Μετακινείστε αργά την οδοντοστοιχία με κυκλική κίνηση. 3 . Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμας από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4 . Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την οδοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες : Για την πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα. Χρησιμοποιείστε περισσότερη εάν χρειάζεται. Μεγάλη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να βρείτε τη σωστή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά τη μέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά.
4,30 
Corega Powder Ultra 40gr
COREGA Powder Ultra Στερεωτική Σκόνη Οδοντοστοιχιών 1. Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2. Εφαρμόστε τη στερεωτική σκόνη σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3. Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4. Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2. Αφαιρέστε την οδοντοστοιχία αργά με κυκλική κίνηση. 3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμα από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4. Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την δοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες: Για πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά την ημέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά. 40gr
5,55 
Corega Super Cream Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες 40gr
COREGA Super Cream Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχιών 1. Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2. Εφαρμόστε τη στερεωτική κρέμα σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3. Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4. Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2. Αφαιρέστε την οδοντοστοιχία αργά με κυκλική κίνηση. 3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμα από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4. Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την δοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες: Για πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά την ημέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά. 40gr
4,30 
Corega Whitening Καθαριστικά Δισκία Οδοντοστοιχιών 36 δισκία
Τα καθαριστικά δισκία οδοντοστοιχιών Corega Whitening  διατηρούν την αρχική λευκότητα της οδοντοστοιχίας. Καθαρίζουν σε βάθος και απομακρύνουν τους επίμονους λεκέδες. Όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά τα δισκία Corega Whitening σας βοηθούν να διατηρείτε την οδοντοστοιχία σας καθαρή και φυσικά λευκή. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τη βακτηριακή πλάκα και τους επίμονους λεκέδες, όπως αυτούς που προκαλούνται από καφέ, τσάι ή νικοτίνη. Απομακρύνουν τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, χαρίζοντας σας δροσερή αναπνοή. Καθαρίζουν σε βάθος αφαιρώντας τα υπολείμματα φαγητών από τις οδοντοστοιχίες, ακόμη κι ανάμεσα στα δόντια.
5,76 
Fitty Dent Super Στερεωτική Κόλλα Οδοντοστοιχειών 40gr
Κρέμα στερέωσης οδοντοστοιχιών Fittydent,  η μόνη που είναι αδιάλυτη στο νερό, με αποτέλεσμα να μην ξεπλένεται και φεύγει κατά τη διάρκεια του φαγητού και του ποτού. Η Fitty Dent Super παρέχει εξαιρετικά ισχυρή συγκράτηση και εξασφαλίζει ότι η οδοντοστοιχία θα παραμείνει στα ούλα όλη την ημέρα. Η στερεωτική κρέμα Fittydent δίνει ελευθερία και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα, χωρίς να φέρνει αμηχανία ή ντροπή όταν γελάμε, τρώμε ή πίνουμε. Είναι υγιεινή γιατί δεν ξεπλένεται από το σάλιο ή τα ποτά Εξαιρετικά ισχυρή. Δεν επιτρέπει στην οδοντοστοιχία να ολισθαίνει και να κουνιέται Κρατά όλη μέρα με μια εφαρμογή Οικονομική, 5-6 σταγόνες είναι αρκετές για όλη την ημέρα Φυσική σύνθεση (άμυλο).
6,95 
Fixodent Duo Power Pro Plus 40gr
Fixodent Duo Power Pro Plus στερεωτική κρέμα τεχνητής οδοντοστοιχίας, με μεγάλη διάρκεια και πιό δυνατό κράτημα. Η Fixo dent Pro Plus , σας προσφέρει μεγάλης διάρκειας και ακόμα πιο δυνατό (σε σύγκριση με την Fixodent PRO Original) κράτημα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να νίωθετε άνεση και αυτοπεποίθηση. Eνεργοποιείται άμεσα για να δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στα ούλα και την τεχνητή οδοντοστοιχία . Παράλληλα, η δράση της στερεωτικής κρέμας απαλευθερώνεται σταδιακά ώστε το όφελος της να διαρκεί όλη μέρα.
5,25 
Fixodent Pro Complete Fresh 47 gr
Στερεωτική κρέμα Fixodent Pro Complete Fresh για τεχνητές οδοντοστοιχίες. Βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής, να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού. Η καθημερινή χρήση της Fixodent σας δίνει την ελευθερία να γελάτε, να μιλάτε και να τρώτε με άνεση και ασφάλεια. Η μοναδική της σύνθεση: Βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής όλη μέρα. Προσφέρει άνεση, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ ούλων και οδοντοστοιχίας. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις τροφές που πιστεύατε ότι δεν μπορείτε να φάτε πια. Βοηθά να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και τα ούλα. Τρόπος χρήσης :  Καθαρίστε πολύ καλά την οδοντοστοιχία. Στεγνώστε την. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας στην οδοντοστοιχία. Τοποθετήστε την τεχνητή οδοντοστοιχία και πιέστε την επί μερικά δευτερόλεπτα. Μετά την χρήση κλείστε προσεκτικά το σωληνάριο κρατώντας το στόμιο καθαρό και στεγνό.
4,80