Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 3€
  • 9€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Για τις Οδοντοστοιχίες

Fittydent Super Μεμβράνες Στερέωσης 20 τεμ
Μεμβράνες στερέωσης οδοντοστοιχίων Fittydent Super , κατάλληλες όταν υπάρχει κενό ανάμεσα στα ούλα και την οδοντοστοιχία, με Φυσική σύνθεση από άμυλο. Οι μεμβράνες Fittydent Super είναι η εγγυημένη λύση για χρήστες οδοντοστοιχιών με πολύ επίπεδη ή στενή κάτω γνάθο. Οι συνθήκες στην κάτω γνάθο είναι πολύ διαφορετικές από την άνω: Μικρότερη επιφάνεια επαφής Η γλώσσα εκτοπίζει την κάτω οδοντοστοιχία Το σάλιο είναι πιο έντονο και η κάτω οδοντοστοιχία είναι πάντα σε υγρό περιβάλλον. Οι μεμβράνες στερέωσης οδοντοστοιχιών Fittydent είναι αδιάβροχες και εξασφαλίζουν ασφαλή συγκράτηση της κάτω γνάθου με τα ούλα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις
8,30 
Corega Whitening Καθαριστικά Δισκία Οδοντοστοιχιών 36 δισκία
Τα καθαριστικά δισκία οδοντοστοιχιών Corega Whitening  διατηρούν την αρχική λευκότητα της οδοντοστοιχίας. Καθαρίζουν σε βάθος και απομακρύνουν τους επίμονους λεκέδες. Όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά τα δισκία Corega Whitening σας βοηθούν να διατηρείτε την οδοντοστοιχία σας καθαρή και φυσικά λευκή. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τη βακτηριακή πλάκα και τους επίμονους λεκέδες, όπως αυτούς που προκαλούνται από καφέ, τσάι ή νικοτίνη. Απομακρύνουν τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, χαρίζοντας σας δροσερή αναπνοή. Καθαρίζουν σε βάθος αφαιρώντας τα υπολείμματα φαγητών από τις οδοντοστοιχίες, ακόμη κι ανάμεσα στα δόντια.
6,08 
Fittydent Super Καθαριστικά Δισκία 32 tabs
Καθαριστικά δισκία Fittydent Super  για φρεσκάδα και καθαριότητα,για μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες. Αφαιρούν υπολείμματα κόλλας και λεκέδες Αντιβακτηριακές και λευκαντικές ιδιότητες Οικονομικά -κόβονται στη μέση- 32 δισκία=64 χρήσεις
5,99 
Corega Powder Ultra 40gr
COREGA Powder Ultra Στερεωτική Σκόνη Οδοντοστοιχιών 1. Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2. Εφαρμόστε τη στερεωτική σκόνη σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3. Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4. Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2. Αφαιρέστε την οδοντοστοιχία αργά με κυκλική κίνηση. 3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμα από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4. Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την δοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες: Για πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά την ημέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά. 40gr
5,55 
Corega 3 Minutes 36 δισκία
Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes για οδοντοστοιχίες καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων, που προκαλούν κακοσμία και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων. Οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι περίπου 10 φορές πιο μαλακές από τα φυσικά δόντια και ο καθαρισμός τους με μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα μπορεί να χαράσσει την επιφάνεια τους δημιουργώντας σημεία στα οποία μπορούν να αναπτύσσονται βακτήρια. Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes σας βοηθούν να καθαρίζετε την οδοντόστοιχία σας με καλύτερο τρόπο από ότι η οδοντόκρεμα (σε εργαστηριακές δοκιμές). Σε μόλις 3 λεπτά, καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία (σε εργαστηριακές δοκιμές), και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων, όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
4,40 
Corega Super Cream Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες 40gr
COREGA Super Cream Στερεωτική Κρέμα Οδοντοστοιχιών 1. Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2. Εφαρμόστε τη στερεωτική κρέμα σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3. Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4. Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2. Αφαιρέστε την οδοντοστοιχία αργά με κυκλική κίνηση. 3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμα από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4. Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την δοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες: Για πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά την ημέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά. 40gr
4,30 
Corega Neutral Cream Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες 40gr
Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega Neutral σας προσφέρει δυνατή συγκράτηση όλη μέρα και ένα αίσθημα σιγουριάς για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας τροφές. Προστατεύει τα ούλα εμποδίζοντας τα ενοχλητικά υπολείμματα φαγητού να εισχωρούν μεταξύ οδοντοστοιχίας και ούλων. Εφαρμογή: 1 . Καθαρίστε και στεγνώστε την τεχνητή οδοντοστοιχία. 2 . Εφαρμόστε τη στερεωτική κρέμα σε Μικρές Λωρίδες όπως φαίνεται στο διάγραμμα, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3 . Ξεπλύνετε το στόμα σας πριν τοποθετήσετε την οδοντοστοιχία. 4 . Τοποθετείστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατείστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση: 1. Ξεπλύνετε το στόμα με νερό. 2 . Μετακινείστε αργά την οδοντοστοιχία με κυκλική κίνηση. 3 . Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμας από την οδοντοστοιχία και το στόμα με ζεστό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα. 4 . Χρησιμοποιείστε καθαριστικά δισκία Corega για να καθαρίσετε την οδοντοστοιχία σας. Σημαντικές Πληροφορίες : Για την πρώτη φορά, χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα. Χρησιμοποιείστε περισσότερη εάν χρειάζεται. Μεγάλη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να βρείτε τη σωστή ποσότητα για την οδοντοστοιχία σας. Εφαρμόστε μια φορά τη μέρα για δυνατή συγκράτηση. Μην εφαρμόζετε περισσότερες από μια φορά την ημέρα. Επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας τακτικά. Η οδοντοστοιχία που δεν εφαρμόζει καλά μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Για να μη φράξει το στόμιο, διατηρείστε το καπάκι και το ρύγχος στεγνά.
4,30 
Corega 3D Hold Total Action 40gr
H στερεωτική κρέμα Corega Total Action συγκρατεί την τεχνητή οδοντοστοιχία σας σε 3D, περιορίζοντας τη μετακίνησή της προς όλες τις κατευθύνσεις: εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω, και πλευρικά, ώστε να μην ανησυχείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η στερεωτική κρέμα Corega Total Action με ουδέτερη γεύση παρέχει : Δυνατή συγκράτηση μέχρι και 12 ώρες. Έως και 38% αύξηση της μασητικής δύναμης για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Εμποδίζει την εισχώρηση υπολειμμάτων τροφής και προστατεύει από τον ερεθισμό των ούλων.
4,30 
Corega 3D Hold Neutral 40g
Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega 3D Hold Neutral δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές & είναι σχεδιασμένη για να παρέχει συγκράτηση όλη την ημέρα . Έχει ουδέτερη γεύση, η οποία δεν επηρεάζει τη γεύση των τροφών και σύνθεση χωρίς ψευδάργυρο. Ακόμα και αν οι οδοντοστοιχίες σας εφαρμόζουν καλά, τα υπολείμματα των τροφών μπορεί να εισχωρούν ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και στο στοματικό βλενογόννο, γεγονός που σας προκαλεί δυσφορία. Η στερεωτική κρέμα Corega Neutral έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την εισχώρηση υπολειμμάτων τροφής.
4,30 
Corega 3D Hold Super 40g
Η στερεωτική κρέμα Corega 3D Hold Super   συγκρατεί την τεχνητή οδοντοστοιχία σε 3D, περιορίζοντας τη μετακίνηση της προς όλες τις κατευθύνσεις, εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω και πλευρικά, ώστε να μην ανησυχείτε κατά την διάρκεια της ημέρας. 4 Βοηθά στην δυνατή συγκράτηση της οδοντοστοιχίας για μέχρι και 12 ώρες.
4,30 
Corega Ultra Fresh Cream 40gr
Στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega 3D Hold Ultra Fresh για δυνατή συγκράτηση της οδοντοστοιχίας όλη τη μέρα, με δροσερή γεύση μέντας. Η στερεωτική κρέμα Corega 3D Ultra Fresh προσφέρει πιο δυνατή συγκράτηση της οδοντοστοιχίας σας κι ένα αίσθημα σιγουριάς για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας τροφές χωρίς προβλήματα. Εμποδίζει την εισχώρηση των υπολειμμάτων τροφής μεταξύ οδοντοστοιχίας και ούλων, αποτρέποντας τους ερεθισμούς.
4,30 
Fixodent Pro Original Comp Cream 47gr Στερεωτική Κρέμα για Οδοντοστοιχίες
Η Fixodent Regular, με καθημερινή χρήση σας δίνει την ελευθερία να γελάτε, να μιλάτε και να τρώτε με άνεση και ασφάλεια. Ήπιο άρωμα μέντας.
4,29