Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 3€
  • 10€
Brand

Για τις Οδοντοστοιχίες

Corega 3 Minutes 36 δισκία
Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes για οδοντοστοιχίες καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων, που προκαλούν κακοσμία και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων. Οι τεχνητές οδοντοστοιχίες είναι περίπου 10 φορές πιο μαλακές από τα φυσικά δόντια και ο καθαρισμός τους με μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα μπορεί να χαράσσει την επιφάνεια τους δημιουργώντας σημεία στα οποία μπορούν να αναπτύσσονται βακτήρια. Τα καθαριστικά δισκία Corega 3 Minutes σας βοηθούν να καθαρίζετε την οδοντόστοιχία σας με καλύτερο τρόπο από ότι η οδοντόκρεμα (σε εργαστηριακές δοκιμές). Σε μόλις 3 λεπτά, καταπολεμούν το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία (σε εργαστηριακές δοκιμές), και βοηθούν στην απομάκρυνση της πλάκας και των λεκέδων, όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
4,40 
Corega 3D Hold Neutral 40g
Η στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega 3D Hold Neutral δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές & είναι σχεδιασμένη για να παρέχει συγκράτηση όλη την ημέρα . Έχει ουδέτερη γεύση, η οποία δεν επηρεάζει τη γεύση των τροφών και σύνθεση χωρίς ψευδάργυρο. Ακόμα και αν οι οδοντοστοιχίες σας εφαρμόζουν καλά, τα υπολείμματα των τροφών μπορεί να εισχωρούν ανάμεσα στην οδοντοστοιχία και στο στοματικό βλενογόννο, γεγονός που σας προκαλεί δυσφορία. Η στερεωτική κρέμα Corega Neutral έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την εισχώρηση υπολειμμάτων τροφής.
4,30 
Corega 3D Hold Total Action 40gr
H στερεωτική κρέμα Corega Total Action συγκρατεί την τεχνητή οδοντοστοιχία σας σε 3D, περιορίζοντας τη μετακίνησή της προς όλες τις κατευθύνσεις: εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω, και πλευρικά, ώστε να μην ανησυχείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η στερεωτική κρέμα Corega Total Action με ουδέτερη γεύση παρέχει : Δυνατή συγκράτηση μέχρι και 12 ώρες. Έως και 38% αύξηση της μασητικής δύναμης για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Εμποδίζει την εισχώρηση υπολειμμάτων τροφής και προστατεύει από τον ερεθισμό των ούλων.
4,30 
Corega Powder Ultra 40gr
5,55 
Corega Ultra Fresh Cream 40gr
Στερεωτική κρέμα οδοντοστοιχιών Corega 3D Hold Ultra Fresh για δυνατή συγκράτηση της οδοντοστοιχίας όλη τη μέρα, με δροσερή γεύση μέντας. Η στερεωτική κρέμα Corega 3D Ultra Fresh προσφέρει πιο δυνατή συγκράτηση της οδοντοστοιχίας σας κι ένα αίσθημα σιγουριάς για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας τροφές χωρίς προβλήματα. Εμποδίζει την εισχώρηση των υπολειμμάτων τροφής μεταξύ οδοντοστοιχίας και ούλων, αποτρέποντας τους ερεθισμούς.
4,30 
Fittydent Super Καθαριστικά Δισκία 32 tabs
Καθαριστικά δισκία Fittydent Super  για φρεσκάδα και καθαριότητα,για μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες. Αφαιρούν υπολείμματα κόλλας και λεκέδες Αντιβακτηριακές και λευκαντικές ιδιότητες Οικονομικά -κόβονται στη μέση- 32 δισκία=64 χρήσεις
5,70 
Οδοντόβουρτσα TePe Implant Orthodontic
Η οδοντόβουρτσα TePe Implant Orthodontic  έχει δύο σειρές θυσάνων για καλύτερο καθαρισμό των εμφυτευμάτων και γύρω από τις ορθοδοντικές εφαρμογές . Η οδοντόβουρτσα TePe έχει μακρύ αυχένα για μια καλύτερη προσπέλαση σε δύσκολες περιοχές .
3,50