Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Emoform

Depurdent Πάστα για Καθαρισμό 50gr
Οδοντόκρεμα Depurdent για καθαρισμό, στίλβωση και λεύκανση των δοντιών. Η πάστα έχει κόκκους ελαφρόπετρας, για καθαρισμό, γυάλισμα και λεύκανση των δοντιών. Αφαιρεί την πλάκα και στίγματα χρωστικών από νικοτίνη, καφέ τσάι, κρασί, κ.λ.π. Ανθρακικό ασβέστιο και κόκκοι ελαφρόπετρας (lapis pumicis): Αφαιρούν αποτελεσματικά τα χρωστικά στίγματα νικοτίνης, καφέ, κ.λ.π. από τις επιφάνειες των δοντιών. Χρησιμοποιείται 1 έως 2 φορές την εβδομάδα.
6,49 
Emofluor Gel 75ml
Το Emofluor Gel είναι Ζελέ σταθεροποιημένου φθοριούχου κασσίτερου 0,4% είναι για Συστηματική αντιμετώπιση της τερηδόνας, της ουλίτιδας & της αυχενικλής ευαισθησίας. Ζελέ σταθεροποιημένου φθοριούχου κασσίτερου 0,4%. Συστηματική αντιμετώπιση της τερηδόνας, της ουλίτιδας & της αυχενικλής ευαισθησίας. Εφαρμόζεται μία φορά το βράδυ με την οδοντόβουρτσα & την πίεση του δακτύλου πάνω στα ούλα & στα δόντια.. Αφήστε να δράσει 1 λεπτό. Πρέπει να πτύεται αλλά να μην το ξεπλένετε.
9,75 
Emoform Fluor Swiss 50 ml
Η οδοντόκρεμα Emoform Fluor Swiss Toothpaste είναι ειδική οδοντόκρεμα με φθόριο για ευαίσθητα δόντια. Προστατεύει από τερηδόνα και ουλίτιδα. Συστήνεται η χρήση της, από άτομα άνω των 12 ετών. Η Emoform Fluor Swiss Toothpaste είναι Φθοριούχος οδοντόκρεμα με μέτριο δείκτη αποτριβής (RDA 87), για ιδανικό καθαρισμό και φυσικά λευκά δόντια. Περιέχει: Φθόριο (1000ppmF) : Ενισχύει την επανασβεστίωση των δοντιών και προφυλάσσει από την τερηδόνα. Ανόργανα άλατα (5,3%): Διεγείρουν την έκκριση σάλιου, ενισχύοντας έτσι το "βιολογικό" καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας. Νιτρικό Κάλιο: Συμβάλει στην αντιμετώπιση του πόνου από ευαισθησίες των δοντιών.
3,96 
Emoform Fluor Swiss Οδοντόκρεμα 85 ml
Η οδοντοκρεμα Emoform Fluor Swiss είναι Ιδανική για την καθημερινή στοματική υγιεινή. Προφυλάσσει από τερηδόνα, αυχενικές ευαισθησίες των δοντιών και ουλίτιδα. Απευαισθητοποίηση εκτεθειμένων οδοντικών αυχένων Περιέχει νιτρικό κάλιο, το μόνο ενεργό συστατικό που είναι αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό για την απευαίσθητοποίηση των οδοντικών αυχένων, σύμφωνα με το FDA (Food and Drug Administration). Ενίσχυση της προφύλαξης από τερηδόνα Έχει ελαφρώς όξινο pH 5,6 για την καλύτερη απορρόφηση του φθορίου από την αδαμαντίνη. Επίσης περιέχει Φθόριο 0,82% = 1.000 ppm F, που ενισχύει την επανασβεστίωση των οδοντικών ιστών. Τέλειος καθαρισμός των δοντιών Μέσης αδρότητας, με Δείκτη Αποτριβής Οδοντίνης RDA 87 Δρα κατά της ουλίτιδας Περιέχει 5,6 % ανόργανα άλατα, που σφίγγουν τα ούλα και μειώνουν την τάση για αιμορραγία. Επίσης διεγείρουν την έκκριση σάλιου, ενισχύοντας τον «βιολογικό καθαρισμό» της στοματικής κοιλότητας και τη φυσική επανασβεστίωση των δοντιών.
4,56 
Emoform Gum Care Swiss 50gr
Η Emoform Gum Care Swiss Toothpaste είναι ειδική οδοντόκρεμα με ανόργανα άλατα. Αντιμετωπίζει την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα Η Emoform Gum Care Swiss Toothpaste περιέχει μεταλλικά άλατα, τα οποία με την οσμωτική τους δράση έχουν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση υγρών στοιχείων από τους ερεθισμένους ιστούς, με συνέπεια την υποχώρηση του οιδήματος των ούλων . Με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA 25) και με ελαφρώς αλκαλικό pH, για ιδανικό καθαρισμό των δοντιών και των οδοντικών αυχένων. Περιέχει: Μεταλλικά άλατα (17,2%): Βοηθούν στη μείωση του οιδήματος των ούλων Sodium Bicarbonate: Συμβάλει στην εξουδετέρωση των βλαβερών για τα δόντια οξέων.
4,27 
Emoform Sensitive Swiss 50 ml
Η Emoform Sensitive Swiss Toothpaste είναι ειδική οδοντόκρεμα με νιτρικό κάλιο. Αντιμετωπίζει τις ευαισθησίες των οδοντικών αυχένων. Συστήνεται η χρήση της, από άτομα άνω των 12 ετών Η Emoform Sensitive Swiss Toothpaste περιέχει Νιτρικό κάλιο, ενεργό συστατικό κλινικά δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο από το FDA, σαν ασφαλές και αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του πόνου από ευαισθησία των δοντιών και των απογυμνωμένων οδοντικών αυχένων. Με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA 25) και με ελαφρώς αλκαλικό pH, για ιδανικό καθαρισμό των δοντιών και των οδοντικών αυχένων.
4,27 
Emoform Sensitive Swiss Οδοντόκρεμα 85 ml
Emoform Sensitive Swiss Ειδική οδοντόκρεμα με νιτρικό κάλιο. Αντιμετωπίζει τις ευαισθησίες των οδοντικών αυχένων. Το Νιτρικό κάλιο, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του πόνου από ευαισθησίες των δοντιών και τον απογυμνωμένων αυχένων στο ζεστό και στο κρύο, στο γλυκό και στο ξινό, στην επαφή με την οδοντόβουρτσα ή κάποιο οδοντιατρικό εργαλείο. Έχει χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA 25), ελαφρώς αλκαλικό pH 8,6 για απαλό καθαρισμό των δοντιών και των εκτεθειμένων οδοντικών αυχένων.
4,52