Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Κατηγορίες Κατηγορίες

Φίλτρα Επιλογών

Τιμή
€  – 
  • 0€
  • 8€
Κατασκευαστής
Δωρεάν Μεταφορικά για Παραγγελίες άνω των 50€

Γάντια

Animex Αποστειρωμένα Γάντια Νο8 1 ζευγάρι
Αποστειρωμένα γάντια Animex νούμερο 8
0,37 
Hartmann Peha Soft Nitrile Fino Γάντια Νιτριλίου μιας Χρήσης Large (M 8-9) 10τμχ
Γάντια νιτριλίου μιας χρήσης Hartmann Peha Soft Nitrile Fino σε μέγεθος Large (M 8-9), για προφύλαξη από χημικούς κινδύνους ήσσονος σημασίας και μικροοργανισμούς. Χωρίς πούδρα ή λάτεξ για αποφυγή αλλεργιών. Με υψηλή ελαστικότητα, χωρίς ραφές, ιδιαίτερα ανθεκτικά κατά του σχισίματος. Με αντιολισθητική, ανάγλυφη επιφάνεια στα ακροδάχτυλα. Μη αποστειρωμένα. Φοριούνται ανεξαιρέτως στο δεξί ή αριστερό χέρι Πλεονεκτήματα Hartmann Peha Soft Nitrile Fino : Πληρούν τις προϋποθέσεις για ιατροτεχνολογικά προϊόντα (MMD) και τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE) κλάσης Ι και ΙΙ. Προστατεύουν τόσο τους ασθενείς όσο και τους χρήστες. Προστασία από παθογόνα μικρόβια και ιούς. Μοναδικά απαλά και ελαστικά χάρη στο βελτιωμένο νιτρίλιο με την εσωτερική επίστρωση από πολυμερές. Καλύτερη αίσθηση αφής, μεγαλύτερη άνεση και εξαιρετική εφαρμογή. Ακίνδυνα για χρήση με τρόφιμα. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 455, EN374 και ASTM F1671.
1,30 
Hartmann Peha Soft Nitrile fino Γάντια Νιτριλίου μιας Χρήσης Medium (M 7-8) 10τμχ
Γάντια νιτριλίου μιας χρήσης Hartmann Peha Soft Nitrile fino σε μέγεθος Medium (M 7-8) για προφύλαξη από χημικούς κινδύνους ήσσονος σημασίας και μικροοργανισμούς. Χωρίς πούδρα ή λάτεξ για αποφυγή αλλεργιών. Με υψηλή ελαστικότητα, χωρίς ραφές, ιδιαίτερα ανθεκτικά κατά του σχισίματος. Με αντιολισθητική, ανάγλυφη επιφάνεια στα ακροδάχτυλα. Μη αποστειρωμένα. Φοριούνται ανεξαιρέτως στο δεξί ή αριστερό χέρι Πλεονεκτήματα γαντιών νιτριλίου Hartmann Peha Soft Nitrile fino : Πληρούν τις προϋποθέσεις για ιατροτεχνολογικά προϊόντα (MMD) και τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE) κλάσης Ι και ΙΙ. Προστατεύουν τόσο τους ασθενείς όσο και τους χρήστες. Προστασία από παθογόνα μικρόβια και ιούς. Μοναδικά απαλά και ελαστικά χάρη στο βελτιωμένο νιτρίλιο με την εσωτερική επίστρωση από πολυμερές. Καλύτερη αίσθηση αφής, μεγαλύτερη άνεση και εξαιρετική εφαρμογή. Ακίνδυνα για χρήση με τρόφιμα. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 455, EN374 και ASTM F1671.
1,30 
Hartmann Peha Soft Nitrile fino Γάντια Νιτριλίου μιας Χρήσης Small (M 6-7) 10τμχ
Γάντια νιτριλίου μιας χρήσης Hartmann Peha Soft Nitrile fino σε μέγεθος Small (M 6-7)  για προφύλαξη από χημικούς κινδύνους ήσσονος σημασίας και μικροοργανισμούς. Χωρίς πούδρα ή λάτεξ για αποφυγή αλλεργιών. Με υψηλή ελαστικότητα, χωρίς ραφές, ιδιαίτερα ανθεκτικά κατά του σχισίματος. Με αντιολισθητική, ανάγλυφη επιφάνεια στα ακροδάχτυλα. Μη αποστειρωμένα. Φοριούνται ανεξαιρέτως στο δεξί ή αριστερό χέρι Πλεονεκτήματα γαντιών Hartmann Peha Soft Nitrile fino : Πληρούν τις προϋποθέσεις για ιατροτεχνολογικά προϊόντα (MMD) και τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (PPE) κλάσης Ι και ΙΙ. Προστατεύουν τόσο τους ασθενείς όσο και τους χρήστες. Προστασία από παθογόνα μικρόβια και ιούς. Μοναδικά απαλά και ελαστικά χάρη στο βελτιωμένο νιτρίλιο με την εσωτερική επίστρωση από πολυμερές. Καλύτερη αίσθηση αφής, μεγαλύτερη άνεση και εξαιρετική εφαρμογή. Ακίνδυνα για χρήση με τρόφιμα. Έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 455, EN374 και ASTM F1671.
1,30 
Γάντια νιτριλίου Peha-Soft Nitrile Fino χωρίς πούδρα κατάλληλα να προσφέρουν αυξημένη προστασία αλλά και άνεση σε πολύωρη χρήση. Τα γάντια νιτριλίου χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη ανθεκτικότητα τους σε τρυπήματα και σχισίματα καθώς και από την αυξημένη προστασία που προσφέρουν έναντι σε χημικά και λάδια . Χρώμα μπλε Χωρίς λάτεξ Τα γάντια νιτριλίου Peha-soft Nitrile μαλακά είναι γάντια έκτακτης ανάγκης. Είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα μαλακό, μπλε νιτρίλιο. Εξεταστικά γάντια μίας χρήσης από νιτρίλιο χωρίς πούδρα. Ιδανικά για περιπτώσεις αλλεργίας στην πούδρα ή σε περιπτώσεις εμφάνισης ξηρότητας με την χρήση πούδρας. Ιδιαίτερα αν θεκτικά για σκληρή χρήση και με παράγωγα πετρελαίου .Τα γάντια νιτριλίου Peha-soft είναι χωρίς λατέξ και χωρίς σκόνη και είναι εύκολο να τα φορέσετε, χάρη στην επικάλυψη πολυμερούς immer. Διαθέτουν μια επιφάνεια με υφή στα δάχτυλα έτσι ώστε να διατηρούν μια καλή αίσθηση της αφής. Τα μαλακά γάντια νιτριλίου Peha-soft είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε διαρροές, ασφαλή και πολύ ελαστικά. Έχουν εγκριθεί για το χειρισμό τροφίμων. Τα γάντια peha-soft νιτριλίου προτείνονται για εφαρμογές όπου απαιτείται αυξημένη προστασία από τρυπήματα, σε βιομηχανίες χημικών, σε εργασίες που απαιτείται προστασία από λάδια, σε συνεργεία, καθώς επίσης και σε χώρους εστίασης και μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων. Οι πρωτεΐνες του λάτεξ από τα γάντια μπορούν να μεταφερθούν στα φαγητά μέσω της επεξεργασίας τους. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν να δημιουργήσουν αναφυλακτικές αντιδράσεις σε ευαισθητοποιημένα άτομα που στην συνέχεια καταναλώνουν τα τρόφιμα αυτά.
6,94 
Εξεταστικά γάντια Hartmann Peha-Soft Syntex χωρίς πούδρα. Τα προστατευτικά γάντια μιας χρήσης από ιδιαίτερα ελαστικό βυνίλιο, είναι ιδανικά για προφύλαξη από χημικούς κινδύνους ήσσονος σημασίας και μικροοργανισμούς. Χάρη στην ειδική εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές τοποθετούνται πολύ έυκολα. Είναι εξαιρετικά ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι. Εφαρμογή : Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλεργία τύπου Ι) ή στους εππιταχυντές (αλλεργία τύπου ΙΙ). Πληρούν όλες τις απαιτήσεις του πρότυπου EN 455, μέρος 1-3 για τα ιατρικά γάντια μιας χρήσης. Πολιτική επιστροφών
4,96 
Εξεταστικά γάντια μιας χρήσης Hartmann Νιτριλίου Peha Soft nitrile fino χωρίς λάτεξ, από εξαιρετικά απαλό καουτσούκ νιτριλίου σε λιλά χρώμα, χωρίς πούδρα . Για χρήση στο αριστερό ή στο δεξί χέρι.  Χάρη στην ειδική εσωτερική τους επένδυση από πολυμερές τοποθετούνται πολύ εύκολα. Διαθέτουν ανάγλυφη επιφάνεια στην περιοχή των δαχτύλων για τέλεια ικανότητα σύλληψης. Eίναι εξαιρετικά ελαστικά, ανθεκτικά στο σχίσιμο και ασφαλή. Έχουν τέλεια εφαρμογή και άψογη απτική αίσθηση. Ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης. Ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ (αλλεργία τύπου I). Μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, (Κατ. Ι και ΙΙ), για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα. Κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα.
7,99 
Γάντια Animex Μίας Χρήσης Λεία Small-Medium
Γάντια νάϋλον Animex Small Medium μιας χρήσης για όλες τις χρήσεις. Συσκευασία των 100 τεμαχίων.
0,99 
Τα γάντια νιτριλίου filoskin είναι απαραίτητα για την προστασία κάθε επαγγελματία της υγείας ή για όποιον εργάζεται στον τομέα των τροφίμων, της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας, κ.α. ή ακόμα και για κάποιες εργασίες του σπιτιού, χάρη στην ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα που προσφέρουν. Είναι μη αποστειρωμένα εξεταστικά γάντια μιας χρήσης και ιδιαίτερα ανθεκτικά, κατά του σχισίματος, με εξαιρετική αίσθηση αφής στα δάκτυλα. Τα γάντια νιτριλίου κατασκευάζονται χωρίς πούδρα και χωρίς λάτεξ για την αποφυγή αλλεργιών. Είναι σχεδιασμένα για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή χωρίς να είναι χωρισμένα σε αριστερού ή δεξιού χεριού. Τα γάντια νιτριλίου filoskin διαθέτουν πιστοποίηση MDD (Medical Device Directive) 93/ 42/ ECC και CE CLASS I. Διαθέσιμα σε μέγεθος S, M, L ή XL, σε μπλε χρώμα και σε συσκευασία 100 τεμαχίων
5,00