Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

Categories Categories

Shopping options

Price
€  – 
  • 3€
  • 33€
Brand

Τεστ Εγκυμοσύνης

Abbott IQ Home Τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης 2 τεμ
Abbott IQ Δύο (2) Test Εγκυμοσύνης - Πρόωρης Ανίχνευσης Το IQ HOME Τεστ Εγκυμοσύνης Ultra Sensitive σε ένα βήµα, είναι μια γρήγορη, ποιοτική εξέταση για τον προσδιορισμό της χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα. Χάρη στην υψηλή ευαισθησία αυτής της διαγνωστικής συσκευής, η εγκυμοσύνη μπορεί να εντοπιστεί έως και 50% νωρίτερα συγκριτικά με τα κλασικά τεστ εγκυμοσύνης. Περισσότερο από 99% ακριβές Αποτέλεσμα από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης Οικονομικό
6,79 
Abbott IQ Home Τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης 1 τεμ
Abbott IQ Home Τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης Το IQ HOME Τεστ Εγκυμοσύνης Ultra Sensitive σε ένα βήµα, είναι μια γρήγορη, ποιοτική εξέταση για τον προσδιορισμό της χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα. Χάρη στην υψηλή ευαισθησία αυτής της διαγνωστικής συσκευής, η εγκυμοσύνη μπορεί να εντοπιστεί έως και 50% νωρίτερα συγκριτικά με τα κλασικά τεστ εγκυμοσύνης. Περισσότερο από 99% ακριβές Αποτέλεσμα από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης Οικονομικό
4,03 
Ultimed Yes Or No 2 τεμ
Το ατομικό τεστ εγκυμοσύνης YES or NO είναι ένα γρήγορο και άμεσο ατομικό τεστ εγκυμοσύνης για την ανίχνευση χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα μια ορμόνη που παράγει το σώμα σας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απάντηση από την 1η ημέρα της καθυστέρησης ή από την 8η ημέρα της πιθανής σύλληψης. Αφαιρέστε το καπάκι και κρατήστε τη συσκευή δοκιμής από το άλλο άκρο της. Κατευθύνετε το απορροφητικό άκρο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα στη ροή των ούρων σας μέχρι να βραχεί καλά. Προσέξτε να μην ουρήσετε στα παράθυρα Δοκιμής και Ελέγχου. Εναλλακτικά μπορείτε να ουρήσετε σε ένα καθαρό, στεγνό κυπελλάκι ή δοχείο και να βυθίσετε το απορροφητικό άκρο κάθετα στο δείγμα ούρων για 10 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά την αφαίρεση της συσκευής δοκιμής από τη ροή των ούρων / κυπελλάκι, επανατοποθετήστε το καπάκι στη θέση του με τα παράθυρα δοκιμής και ελέγχου στραμμένα προς τα πάνω και αρχίστε χρονομέτρηση. Όταν αρχίσει η διαδικασία εξέτασης, μπορεί να παρατηρήσετε μια ελαφρά κόκκινη γραμμή να κινείται κατά μήκος του παραθύρου δοκιμής και του παραθύρου ελέγχου πάνω στη συσκευή δοκιμής. Μετά από 3 λεπτά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Εάν δεν εμφανιστεί η κόκκινη γραμμή, περιμένετε για ένα λεπτό ακόμα. Τα θετικά αποτελέσματα ενδέχεται να εμφανιστούν ορισμένες φορές σε 1 λεπτό ή και νωρίτερα ανάλογα με τη συγκέντρωση hCG. Μην αξιολογείτε τα αποτελέσματα μετά την παρέλευση 10 λεπτών. Πως ερμηνεύονται τα αποτελέσματα: Έγκυος:   Η παρουσία δυο κόκκινων γραμμών στα παράθυρα δοκιμής και ελέγχου σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα είστε έγκυος. Η μια γραμμή ενδέχεται να είναι πιο αμυδρή από την άλλη, δεν πρέπει υποχρεωτικά να είναι ίδιες. Όχι Έγκυος:   Η παρουσία μίας κόκκινης γραμμής στο παράθυρο ελέγχου σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν είστε έγκυος. Άκυρο αποτέλεσμα:   Το αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο εάν δεν εμφανιστεί κόκκινη γραμμή στο παράθυρο ελέγχου, ακόμα κι αν εμφανιστεί γραμμή στο παράθυρο δοκιμής. Θα πρέπει να επαναλάβετε το τεστ με καινούρια συσκευή δοκιμής.
6,49 
Clearblue Advanced Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας 10 τεμ
Τεστ Ωορρηξίας Clearblue Digital 10 τεμ Το τεστ ωορρηξίας Clearblue υποδεικνύει με ακρίβεια τις 2 πιο γόνιμες ημέρες του κύκλου κάθε γυναίκας . Ανιχνεύει την αύξηση της ορμόνης (LH) στα ούρα, η οποία εκκρίνεται πριν από την ωορρηξία. Προσφέρει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% και εύκολη ανάγνωση αποτελεσμάτων. H εμφάνιση στην οθόνη του χαμογελαστού προσώπου δείχνει θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή ότι έχει ανιχνευθεί η γόνιμη ημέρα. Η εμφάνιση στην οθόνη του «κενού» κύκλου δείχνει αποτέλεσμα αρνητικό, δηλαδή ότι δεν έχει ανιχνευτεί αύξηση της ορμόνης.
20,95 
Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση μετά από 1 Λεπτό 1 τεμ
Τεστ εγκυμοσύνης Clearblue Γρήγορη Ανίχνευση μετά από 1 Λεπτό Το τεστ εγκυμοσύνης της Clearblue "Γρήγορη Ανίχνευση" έχει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% (από την ημέρα που περιμένετε την περίοδο σας). Εμφανίζει αποτέλεσμα μετά από 1 λεπτό: Ένα αποτέλεσμα "Έγκυος" μπορεί να εμφανιστεί σε 1 λεπτό όταν κάνετε το τεστ από την ημέρα καθυστέρησης σας. Περιμένετε 3 λεπτά για να επιβεβαιώσετε ένα αποτέλεσμα "Όχι Έγκυος". Διαθέτει άκρο που αλλάζει χρώμα: Το πλατύ άκρο γίνεται ροζ για εύκολη στόχευση. Πώς λειτουργούν τα Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue; Όταν είστε έγκυος, το σώμα σας παράγει την ορμόνη της εγκυμοσύνης hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη). Το επίπεδο της hCG περίπου διπλασιάζεται κάθε 24 ώρες στις πρώτες εβδομάδες, φτάνοντας το μέγιστο περίπου στις 7 έως 12 εβδομάδες εγκυμοσύνης. Τα Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue λειτουργούν ανιχνεύοντας μικροσκοπικές ποσότητες της ορμόνης της εγκυμοσύνης στα ούρα σας και έχουν ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης της περιόδου σας. Μόνο για in vitro διαγνωστική χρήση. Μην το επαναχρησιμοποιείτε. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 2-30ο C.
5,82 
Life Control Τεστ Ωορρηξίας 8 τεμάχια
Το Life Control Τεστ Ωορρηξίας , απλά, έγκαιρα και με ασφάλεια προσδιορίζει τις γόνιμες μέρες με ακρίβεια πάνω από 99% . Το τεστ ωορρηξίας Life Control αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο των σύγχρονων ζευγαριών για να αποκτήσουν παιδιά. Το 64% των ζευγαριών που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για να τεκνοποιήσει, χρειάζεται 6-18 μήνες για να το επιτύχει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό (άνω του 52%) πότε έχουν ωορρηξία, με αποτέλεσμα ζευγάρια να μην μπορούν να συγχρονίσουν τις προσπάθειές τους το κατάλληλο χρονικό διάστημα. Το Life Control απλά, έγκαιρα και με ασφάλεια, προσδιορίζει τις γόνιμες μέρες με ακρίβεια πάνω από 99%. Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες δεν έχουν σταθερό κύκλο. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 8 τεμαχίων.
26,31 
Novapharm First Step Τεστ Εγκυμοσύνης 1 τεμ
Τεστ εγκυμοσύνης Novapharm First Step γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Το τεστ είναι περισσότερο από 99% ακριβές στα εργαστηριακά τεστ από την 7η ημέρα της επαφής . Ευαίσθητο - ανιχνεύει την hCG (Ανθρώπινη Χοριακή Γοναδοτροπίνη) Πρακτικό - χρησιμοποιείται οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας Αξιόπιστο - Πάνω από 99% ακρίβεια σε εργαστηριακά τεστ.
3,89 
Clearblue Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης με Εβδομάδες 1 τεμ
Clearblue Ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης με εβδομάδες , τόσο ακριβές που σας ενημερώνει επίσης πόσες εβδομάδες πριν συλλάβατε (1-2, 2-3, 3+ εβδομάδες από τη σύλληψη) Το Ψηφιακό Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue με Δείκτη Σύλληψης είναι το πρώτο και μοναδικό τεστ που είναι τόσο ακριβές όσο ένα υπερηχογράφημα στη χρονολόγηση της εγκυμοσύνης Ο Smart Dual Sensor του τεστ όχι μόνο σας ενημερώνει με λέξεις για το αν είστε Έγκυος "+" ή Όχι έγκυος "-", αλλά επίσης σας ενημερώνει πόσες εβδομάδες πριν συλλάβατε.ο ακριβές... Σας λέει πόσες εβδομάδες Είναι σαν 2 τεστ σε 1 - πρώτα εντοπίζει εάν υπάρχει η ορμόνη της εγκυμοσύνης με ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας και, εάν είστε έγκυος, δείχνει ΕΠΙΣΗΣ πόσες εβδομάδες πέρασαν από τη σύλληψη, 1-2, 2-3 ή περισσότερες από 3 εβδομάδες (3+). Ο δείκτης σύλληψης είναι 93% ακριβής στο να ανιχνεύει την ημερομηνία σύλληψης.
8,14 
Clearblue Early Τεστ Εγκυμοσύνης Πρόωρης Ανίχνευσης 1 τεμ
Clearblue Τεστ εγκυμοσύνης πρώιμη ανίχνευση  αποτέλεσμα 6 ημέρες νωρίτερα Ακρίβεια μεγαλύτερη από 99%  Από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας. Εργονομικό σχήμα Εύκολο στο χειρισμό και περισσότερο υγιεινό λόγω της μακρύτερης, καμπυλωτής λαβής. 50% Πλατύτερο άκρο Το πλατύτερο άκρο που αλλάζει χρώμα καθιστά τη δειγματοληψία ευκολότερη και αλλάζει χρώμα από άσπρο σε ροζ για να σας ενημερώσει ότι κάνατε τη δειγματοληψία σωστά. Μπορείτε να κάνετε το τεστ 5 ημέρες νωρίτερα Τόσο ευαίσθητο που μπορείτε να κάνετε το τεστ έως και 5 ημέρες πριν από την καθυστέρησή σας.
6,99 
Medisei Primo Test Εγκυμοσύνης 2 τεμ
Test εγκυμοσύνης Medisei Primo.  Η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια. Χρήση Αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε το ώστε ν αβλέπετε το απορροφητικό άκρο Ουρήστε επάνω στο απορροφητικό άκρο μέχρι να υγρνθεί εντελώς (τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα). Τοποθετήστε το σε ευθεία επιφάνεια, με το παράθυρο του αποτελέσματος προς τα πάνω. Δείτε τα αποτελέσματα εντός 5 λεπτών. Ερμηνεία αποτελεσμάτων ΘΕΤΙΚΌ: εμφανίζονται δυο ξεκάθαρες ροζ γραμμές, μία στην περιοχή εκτέλεσης του τεστ(Τ) και μία στην περιοχή ελέγχου(C). ΑΡΝΗΤΙΚΟ: εμφανίζεται μόνο μία ποζ γραμμή στην περιοχή ελέγχου(C). Καμία εμφανής γραμμή δεν υπάρχει στην περιοχή εκτέλεσης του τεστ (Τ). ΑΚΥΡΟ: αποτυχία εμφάνισης γραμμής στην περιοχή ελέγχου (C).
5,62 
Predictor Ovulation Test 7τμχ
Το τέστ γονιμότητας Predictor Ovulation Test , ανιχνεύει τις 2 πιο γόνιμες ημέρες σας και σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τιε πιθανότητες επίτευξης σύλληψης με φυσικό τρόπο. Ανιχνεύοντας την αύξηση των επιπέδων της Ωχρινοτρόπου Ορμόνης (LH) στα ούρα πριν την ωορρηξία, προσδιορίζει τις 2 πιο γόνιμες ημέρες σας . Εαν έχετε σεξουαλική επαφή εντός των πρώτων 24 εως 36 ωρών μετά από το μεσοκύκλιο κύμα της LH, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μείνετε έγκυος .
32,70