Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Dr. Muller

Dr Muller Syrup Thyme and Vitamin C 320 gr
Dr. Muller Pharma Syrup Thyme and Vitamin C, σιρόπι με θυμάρι και βιταμίνη C 320 gr. Το σιρόπι θυμαριού περιέχει φυσικό θυμάρι (10%) και βιταμίνη C (135mg στην ημερήσια δόση). Το Θυμάρι είναι ευρέως γνωστό και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ποικίλων τύπων βήχα , (ξηρού, παραγωγικού, οξείας βροχίτιδας,). Η βακτηριοκτόνος και αντισηπτική δράση του καταπολεμάει μικρόβια και ιούς, προστατεύει τον φάρυγγα και μειώνει την έξαρση και την διάρκεια του κρυολογήματος. Η βιταμίνη C  ενισχύει την άμυνα του οργανισμού . Ιδιαίτερα ευχάριστο στα παιδιά και στους μεγάλους, είτε σκέτο, είτε μέσα σε ζεστό ρόφημα.
6,80 
Dr Muller Αρωματικό Παιδικό Σιρόπι 320gr
Το σιρόπι Dr Muller για παιδιά με βότανα plantain, θυμάρι και βιταμίνη C είναι ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετική γεύση, το οποίο τονώνει και βοηθάει τον οργανισμό , κυρίως σε περιπτώσεις κρυολογήματος ή βήχα. Η βταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης .  Με βάση τη γνωμοδότηση της Παιδιατρικής Εταιρείας του Czech Medical Association το σιρόπι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 1 έτους και άνω.
6,80 
Dr. Muller Αρωματικό Σιρόπι με Plantain, Μέλι & Βιταμίνη C 100gr
Αρωματικό σιρόπι Dr. Muller με Plantain, Μέλι & Βιταμίνη C, χωρίς ζάχαρη . Ένα φυσικό σιρόπι με μακρόφυλλο plantain και βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικό σιρόπι με ευχάριστη γεύση, κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες . Το αρωματικό σιρόπι με Plantain και Βιταμίνη C έχει ευεργετικές ιδιότητες κατά των λοιμώξεω ν στις αμυγδαλές, ενώ η βιταμίνη C έχει ευεργετικές και μαλακτικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
5,35 
Dr. Muller Αρωματικό Σιρόπι με Plantain, Μέλι & Βιταμίνη C 320gr
Dr. Muller Αρωματικό Σιρόπι με Plantain, Μέλι & Βιταμίνη C, Φυσικό σιρόπι με υπέροχη γεύση που περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα του λογχοειδούς μακρόφυλλου φυτού, (Plantago ) σε ποσοστό 10%, μέλι και βιταμίνη C (135mg στην ημερήσια δόση). Η μοναδική αυτή σύνθεση προστατεύει τις βλεννογόνες μεμβράνες και έχει ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες κατά των λοιμώξεων στις αμυγδαλές . Μαλακώνει τον λαιμό, μειώνει την βραχνάδα και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Ιδιαίτερα ευχάριστο  είτε σκέτο, είτε μέσα σε ζεστό ρόφημα. Μπορεί να χορηγηθεί και προληπτικά σε παιδιά και μεγάλους με ιστορικό οξείας αμυγδαλίτιδας.
7,57 
Panthenose Spray για τη Μύτη με Aloe Vera 20ml
Panthenose Spray για τη μύτη με πανθενόλη και Aloe Vera, για ενυδατική και επουλωτική δράση. Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και προστατεύει από την ξηρότητα. Η aloe vera και η πανθενόλη ηρεμούν και επουλώνουν τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο από το κρυολόγημα και μαζί με τη γλυκερίνη βοηθούν στην ενυδάτωση. Καθαρίζει τη μύτη απαλά Απομακρύνει τις κρούστες από τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη Ενυδατώνει τη ξηρή ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και προστατεύει από την ξηρότητα Αναζωογονεί το ρινικό βλεννογόνο. Χρήση : Ψεκάστε σε κάθε ρουθούνι αρκετές φορές την ημέρα όσο χρειάζεται. Κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη για την πρόληψη των συμπτωμάτων και σαν υποστηρικτική θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
3,88 
Panthenose Spray για τη Μύτη με Μαγνήσιο 20ml
Panthenose Spray για τη μύτη με πανθενόλη και Magnesium, για την πρόληψη των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας . Τρόπος Χρήσης : Ψεκάστε σε κάθε ρουθούνι αρκετές φορές την ημέρα όσο χρειάζεται. Κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και βρέφη για την πρόληψη των συμπτωμάτων και σαν υποστηρικτική θεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
5,50 
Pharmex Meni-Soft All-In-One Solution Υγρό Φακών Επαφής 380ml
Pharmex Meni-Soft All-In-One Solution , υγρό φακών επαφής που καθαρίζει, απολυμαίνει, λιπαίνει και υγραίνει τους φακούς επαφής, κατάλληλο για όλους τους τύπους φακών. Ήπιο διάλυμα νέας γενιάς με πολλαπλή εστίαση και δράση, με υψηλή βιοσυμβατότητα για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής. Συμβάλλει στην αναζωογόνηση των φακών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο μάτι ή να αφαιρεθούν οι φακοί, να ξεπλυθούν και να εφαρμοστούν ξανά.
6,06