Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

dr scholl

Γυναικεία σανδάλια Dr Scholl Pescura  ασημί χρώμα, με ανατομικό ξύλινο πέλμα που ενθαρρύνουν τη σωστή βάδιση και τονώνουν τους μύες στις γάμπες και τους μηρούς. Τα Dr Scholl Pescura Heel  είναι κατασκευασμένα με ξύλο οξιάς, διαθέτουν εργονομικό σχήμα για στήριξη των σωστών σημείων κατά το περπάτημα και εξαιρετικά ανθεκτική σόλα με ραβδώσεις . Με τεχνολογία exercise. Φόρμα: G Υλικό: Bycast Ύψος τακουνιού 40 mm.
48,33 
Γυναικείο τσόκαρο Dr Scholl Pescura σε χρυσό χρώα με ξεκούραστο ανατομικό πέλμα. Η Scholl ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της Ευρωπαϊκής μόδας αλλά και γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργεί ξεχωριστά υποδήματα που συνδυάζουν μοναδική άνεση και στυλ. Εργονομικό πέλμα ιδανικό για άτομα που θέλουν να τονώσουν τα πόδια τους κατά το περπάτημα. Τονώνει τους μύες κατά το βάδισμα Τεχνολογία: Exercise Υλικό: Bycast Ύψος τακουνιού: 2 εκ.
48,33 
Μπλε γυναικείο δερμάτινο σανδάλι Dr Scholl Weekend , για την απόλυτη ξεκούραση στα πόδια. Η τεχνολογία Massage της Scholl ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας συνεχή ανακούφιση στα πόδια . Παράλληλα οι ειδικά σχεδιασμένες ραβδώσεις κάνουν μασάζ στο πέλμα, αναζωογονούν, ξεκουράζουν και προσφέρουν μια απόλυτη αίσθηση ευεξίας, διατηρώντας τα πόδια φρέσκα και δροσερά.
56,50 
Dr. Scholl's Light Legs Καλσόν 60 Den Μαύρο Large
Καλσόν   Dr. Scholl's Light Legs  60 Den   Μαύρο χρώμα, μέγεθος Large. Το   καλσόν συμπίεσης Light Legs Scholl   σχεδιάστηκε με την   τεχνολογία Fibre firm , όπου βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και δίνει τέλεια διαμορφωμένα πόδια. Η τεχνολογία Scholl Fiber εφαρμόζει πίεση σε στοχευμένες περιοχές από τον αστράγαλο προς τα πάνω με σκοπό να βοηθήσει στην   αναζωογόνηση και ανακούφιση των κουρασμένων βαριών ποδιών . Η συμπίεση συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος των ποδιών. Διαρκούν έως και 100 πλύσεις χωρίς να χάνουν σχήμα και χρώμα. Για να είστε σίγουρη ότι το καλσόν θα αντέξει, βεβαιωθείτε ότι τα νύχια και τα δάκτυλα δεν έχουν σκληρές άκρες που εξέχουν και θα μπορούσαν να σκίσουν η να αφήσουν πόντο.
12,18 
Dr. Scholl's Light Legs Καλσόν 60 Den Μαύρο Medium
Καλσόν Dr. Scholl's Light Legs  60 Den Μαύρο χρώμα, μέγεθος Medium. Το καλσόν συμπίεσης Light Legs Scholl σχεδιάστηκε με την τεχνολογία Fibre firm , όπου βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και δίνει τέλεια διαμορφωμένα πόδια. Η τεχνολογία Scholl Fiber εφαρμόζει πίεση σε στοχευμένες περιοχές από τον αστράγαλο προς τα πάνω με σκοπό να βοηθήσει στην αναζωογόνηση και ανακούφιση των κουρασμένων βαριών ποδιών . Η συμπίεση συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος των ποδιών. Διαρκούν έως και 100 πλύσεις χωρίς να χάνουν σχήμα και χρώμα. Για να είστε σίγουρη ότι το καλσόν θα αντέξει, βεβαιωθείτε ότι τα νύχια και τα δάκτυλα δεν έχουν σκληρές άκρες που εξέχουν και θα μπορούσαν να σκίσουν η να αφήσουν πόντο.
12,18 
Dr. Scholl's Light Legs Καλσόν 60 Den Μαύρο XLarge
Καλσόν   Dr. Scholl's Light Legs  60 Den   Μαύρο χρώμα, μέγεθος XLarge. Το   καλσόν συμπίεσης Light Legs Scholl   σχεδιάστηκε με την   τεχνολογία Fibre firm , όπου βοηθά στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και δίνει τέλεια διαμορφωμένα πόδια. Η τεχνολογία Scholl Fiber εφαρμόζει πίεση σε στοχευμένες περιοχές από τον αστράγαλο προς τα πάνω με σκοπό να βοηθήσει στην   αναζωογόνηση και ανακούφιση των κουρασμένων βαριών ποδιών . Η συμπίεση συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος των ποδιών. Διαρκούν έως και 100 πλύσεις χωρίς να χάνουν σχήμα και χρώμα. Για να είστε σίγουρη ότι το καλσόν θα αντέξει, βεβαιωθείτε ότι τα νύχια και τα δάκτυλα δεν έχουν σκληρές άκρες που εξέχουν και θα μπορούσαν να σκίσουν ή να αφήσουν πόντο.
12,18