Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Douridas Medical

Erythro Forte Centralis 50ml
Κρέμα Erythro Forte Centralis  κατά του πόνου των αρθρώσεων (αρθρίτιδα) και μυών, για τοπική χρήση. Ανακουφίζει από πόνους που οφείλονται σε μορφές αρθρίτιδας (ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα) και μυαλγίες (ισχυαλγία, οσφυαλγία, τενοντίτιδα).  Σε περιπτώσεις νευραλγίας (ινομυαλγία) μπορεί να συντελέσει στην ελάττωση της δερματικής υπερευαισθησίας. Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζεται απλώνοντας μικρή ποσότητα από την κρέμα 3-4 φορές την ημέρα, στο σημείο του πόνου, κάνοντας ελαφρύ μασάζ αν το επιτρέπει η ανοχή στον πόνο ή απλή επάλειψη. Χρησιμοποιείται εξωτερικά μακριά από ανοιχτές πληγές και ερεθισμένο δέρμ
3,55 
Erythro Forte Dermotherapy Pomada Cream 150gr
Η Dermotherapy Pomada κρέμα πρόκειται για ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που σκοπό έχει την επούλωση των διατρημάτων που προέρχονται από την κατάκλιση , καθώς και την ενυδάτωση-προστασία του δέρματος από μολύνσεις. Η κρέμα Erythro Forte εφαρμόζεται επάνω στο διάτρημα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκετε, διακόπτοντας άμεσα των πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων – μυκήτων που υπάρχουν στην περιοχή και λόγω του συστατικού της πανθενόλης που εμπεριέχει, επιτυγχάνει ταχύτατη επούλωση της πληγής . Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της κρέμας παίζει το κερί της μέλισσας , όπου δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ προστασίας, κρατώντας μακριά μολυντικές ουσίες, καθώς και η πανθενόλη που συντελεί στην κυτταρόπλαση της τραυματισμένης περιοχής. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΣΤΑ ΜΩΡA ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΙΝΗΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
4,45 
Erythro Forte Erythro Forte Magic Baby Oil 100 ml Έκπτωση 5%
Erythro Forte Magic Baby Oil,  για μωρά άνω των 6 μηνών και ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα. Δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης για καλύτερο ύπνο των παιδιών .
5,70  6,00 
Erythro Forte Evixol Bio Flu-Cold 100ml
Κρέμα Evixol Bio Flu-Cold για τη γρίπη και το κρυολόγημα, για  φυσική αποτελεσματική αντιμετώπιση στην κακουχία (ρινική καταρροή, ρινική συμφόρηση, ερεθισμένος λαιμός και βήχας, πόνοι). Δρα άμεσα και αποτελεσματικά χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της καμφοράς, της μέντας, του ευκαλύπτου, του δενδρολίβανου, του θυμαριού. Συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης και του κρυολογήματος. Καταπραΰνει τις φλεγμονές της αναπνευστικής οδού. Μειώνει την υπερβολική έκκριση των βρόγχων. Αποσυμφορεί το αναπνευστικό. Διευκολύνει την αναπνοή. Βοηθάει στη καταπολέμηση του βήχα, τη καταρροή και τους πόνους στις αρθρώσεις. Ιδανικό και για παιδιά άνω των 2 ετών.
3,35 
Erythro Forte Ice Gel Cryotherapy 100ml
Erythro Forte Ice Gel Cryotherapy  για άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Κρυοθεραπεία για μυϊκούς πόνους . Με ευχάριστο άρωμα γεράνιο, είναι ιδανικό για τους αυχενικούς πόνους, τους πόνους μέσης, πλάτης, την υπερένταση των μυών, την αρθρίτιδα και επίσης βοηθά στα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης.
4,40 
Erythro Forte Thermocream 100ml
Το ERYTHRO FORTE EXTRA με ευχάριστο άρωμα γεράνιο παρέχει ανακούφιση στους αυχενικούς πόνους , στους πόνους μέσης, πλάτης, στην υπερένταση των μυών και στην αρθροίτιδα. Επίσης βοηθά στα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης . Κάντε ένα τοπικό τεστ πριν τη χρήση. ΑΝΤΕΔΕΙΞΕΙΣ: Δεν επιτρέπεται η χρήση σε ανοιχτές πληγές, στους βλεννογόνους, στα ευαίσθητα σημεία, στα μάτια και η ιδιόχρηση από μικρά παιδιά και υπερήλικες. Δεν επιτρέπεται η χρήση για παιδιά κάτω των 4 ετών και μητέρες κατά τη διάρκεια της γαλουχίας.
3,45 
Erythro Forte Thermocream Extra 100ml
Η κρέμα Erythro Forte Thermo Cream Extra , παρέχει ανακούφιση στους αυχενικούς πόνους , στους πόνους της μέσης της πλάτης, στην υπερένταση των μυών.
4,75