Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Dexsil

Dexsil Joint 500ml
Συμπλήρωμα διατροφής  Dexsil Joint . Το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο των εργαστηρίων DexSil συνδυάζεται με το MSM, τη γλυκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη, σημαντικές δραστικές ουσίες για τη διατήρηση των χόνδρων και των αρθρώσεων . Συμβάλλει στην ευκινησία, την ευλυγισία και την αναδόμηση των αρθρώσεων . MSM: Διατήρηση της ακεραιότητας του συνδετικού ιστού Glucosamine: Συμβάλλει στην ανανέωση του χονδρικού ιστού Chondroitin: Προστασία των αρθρικών ιστών. Αφομοιώνεται άψογα από τον οργανισμό. Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά. 
25,00 
Dexsil Nails Organic Silicium Gel 30ml
Κρέμα περιποίησης  Dexsil Nails Organic Silicium Gel . Το Βιοενεργό Oργανικό Πυρίτιο των εργαστηρίων Dexsil περιέχει το ρευστό κερί Jojoba που θρέφει, προστατεύει και εγείρει την ανάπτυξη των νυχιών . Η ποιότητα αυτού του κεριού είναι εγγυημένη από μία μοναδική πατενταρισμένη διαδικασία εκχύλισης. Απορροφάται γρήγορα. Δυναμώνει τα νύχια και αποτρέπει την εμφάνιση παρονυχίδων. Ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα γύρω από τα νύχια. Δημιουργεί μια μη λιπαρή επικάλυψη που διατηρεί τη φυσική υγρασία των νυχιών. Προστατεύει τα νύχια από τη φθορά. Καταπραΰνει τα κατεστραμμένα πετσάκια. Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά. 
11,01 
Dexsil Organic Silicium 500ml
Συμπλήρωμα διατροφής Dexsil Organic Silicium  για ευλυγισία, ευκινησία, για το δέρμα, για τα μαλλιά, για τα νύχια. Συμβάλει στη φυσική αναπαραγωγή του κολλαγόνου από τον οργανισμό και δεν αποβάλλεται. Το πυρίτιο είναι ένα βασικό δομικό στοιχείο του οργανισμού αφού περιέχεται σε αυτόν σε ποσότητα διπλάσια από αυτή του σιδήρου. Με την ενηλικίωσή του ανθρώπου έχει ήδη χρησιμοποιηθεί περισσότερο από το 80% των αποθεμάτων του σε πυρίτιο. Η Dexsil Labs, χάρη στη βιολογική ενεργοποίηση του πυριτίου , διαδικασία για την οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επιτρέπει στο πυρίτιο να είναι πλήρως αφομοιώσιμο από τον οργανισμό. Η ευεργετική δράση του πυριτίου στις αρθρώσεις είναι μία από τις κύριες ιδιότητές του: Βελτιώνει την ευκινησία, ενισχύει τους χόνδρους και προλαμβάνει κινδύνους που συνδέονται με την έντονη φυσική δραστηριότητα των αρθρώσεων. Το πυρίτιο συμμετέχει στο σχηματισμό της οστικής θεμελίου ουσίας και στην αποτιτάνωση. Δρα διεγερτικά στη διαδικασία της μεταλλοποίησης. Σε επίπεδο αγγείων, το πυρίτιο ευνοεί τη σύνθεση στοιχείων που προσφέρουν ευκαμψία στα τοιχώματα, γεγονός που επιτρέπει την υποστήριξη της κυκλοφορίας και την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.
23,00 
Dexsil Repairing Shampoo 150ml
Σαμπουάν Dexsil Repairing Shampoo  με ισχυρή επανορθωτική δράσ η, με πάνω από 70% ενεργά συστατικά. Ως αποτέλεσμα το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο: Ενισχύει τη δομή της τρίχας . Ενισχύει την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών χάρη στη δράση του Βιοενεργού Οργανικού Πυριτίου και αναδομεί τις ίνες κολλαγόνου που περιβάλλουν το θύλακα της τρίχας. Ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου οι οποίες διατηρούν την ελαστικότητα της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μη φαίνονται άτονα. Εξισορροπεί το θύλακα της τρίχας και τους σμηγματογόνους αδένες της κεφαλής με αποτέλεσμα να καταπολεμούνται η λιπαρότητα και η ξηροδερμία. Ενισχύει τη δομή της τρίχας. Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά.
15,00 
Dexsil Sport Organic Silicium Body Gel 100ml
Το τζελ σώματος DexSil Sport συνδυάζει τη δράση του Βιοενεργού Οργανικού Πυριτίου με τη δράση ενός συμπλέγματος: Χονδροϊτίνη / Γλυκοζαμίνη Καμφορά Μενθόλη Αιθέρια έλαια Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά. To Dexsil Sport μπορεί να συνδυαστεί με το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο για βέλτιστα αποτελέσματα. Το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο των εργαστηρίων DexSil συνδυάζεται με τις προστατευτικές ιδιότητες της χονδροϊτίνης και με την υπεροχή των αιθέριων ελαίων, τα οποία αποτρέπουν τους κινδύνους που σχετίζονται με την έντονη φυσική δραστηριότητα των αρθρώσεων και συμβάλλουν στην αποκατάσταση των μυών .
11,68 
Dexsil Spots Gel 30ml
Κρέμα περιποίησης Dexsil Spots Gel  με το βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο των εργαστηρίων Dexsil συνδυάζεται ειδικά με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα λευκής ιτιάς με σκοπό τον καθαρισμό και την αναγέννηση του δέρματος . Διορθώνει τις ατέλειες του δέρματος και αναγεννά τους ιστούς. Καθαρίζει το δέρμα μειώνοντας την παραγωγή του σμήγματος . Διατηρεί την ισορροπία του δέρματος. Το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο (Monomethylsilanetriol) είναι: Mία μορφή πυριτίου με καταπληκτικές ιδιότητες που αφομοιώνεται άψογα από τον οργανισμό. Ενισχυτής δράσης: όταν συνδυάζεται με ορισμένες ουσίες, προωθεί την απορρόφηση και τη δράση των ενώσεων αυτών. Εκχύλισμα Λευκής Ιτιάς Salix alba: Καθαρίζει βαθειά το δέρμα Λεβάντα Lavandula hybrida super: Επουλώνει και καταπραΰνει Τεϊόδεντρο Melaleuca alternifolia: Προστατεύει το δέρμα Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά. 
11,60 
Dexsil Veins Body Gel 100ml
Στο DexSil Veins , ο συνδυασμός του Βιοενεργού Οργανικού Πυριτίου με MSM (θειούχος ένωση) και ειδικών αιθέριων ελαίων βοηθά σημαντικά το κυκλοφορικό σύστημα . Η καλύτερη λύση για την καλή φλεβική κυκλοφορία . Διατηρεί την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων. Ανακουφίζει από συμπτώματα όπως πρήξιμο και αίσθημα βάρους. Χρησιμοποιείται για την αισθητική φροντίδα των ποδιών. Εγγυημένα χωρίς χημικά συντηρητικά. Το Βιοενεργό Οργανικό Πυρίτιο (Monomethysilanetriol) είναι μια μορφή πυριτίου με καταπληκτικές ιδιότητες που αφομοιώνεται άψογα από τον οργανισμό. Όταν συνδυάζεται με ορισμένες ουσίες, προωθεί την απορρόφηση και τη δράση των ενώσεων αυτών.
12,09