Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Dettol

Dettol Fresh Κρεμοσάπουνο 250ml
Κρεμοσάπουνο Dettol Fresh  απαλό για το δέρμα, 10 φορές ποιο αποτελεσματικό στη καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια. Με άρωμα φρεσκάδας.  Με αντλία σε ιδανικό μέγεθος για ταξίδια, για χρήση στο δρόμο: στο αυτοκίνητο, σε δημόσιες τουαλέτες/εστιατόρια, στις διακοπές, στα ψώνια ή στο πικνίκ, κ.λπ.. Δερματολογικά ελεγμένο.
3,88 
Dettol Αναζωογονητικό Κρεμοσάπουνο Κίτρο 250ml
Το αναζωογονητικό κρεμοσάπουνο Dettol Κίτρο  προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλει στην καθαριότητα των χεριών Τα αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο Dettol όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, αλλά επιπλέον προσφέρει ανώτερη προστασία απομακρύνοντας τα βακτηρίδια. Είναι ιδανικό για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο. 10 φορές πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια Δερματολογικά ελεγμένα. Με αντλία σε ιδανικό μέγεθος για ταξίδια, για χρήση στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, σε δημόσιες τουαλέτες/εστιατόρια, στις διακοπές, στα ψώνια ή στο πικνίκ, κ.λ.π.
2,43 
Dettol Αντιβακτηριδιακά Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού 15 τεμ ΔΩΡΟ 2+1
Τα αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού Dettol ε ξουδετερώνουν τα μικρόβια ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Τα υγρά μαντηλάκια προσωπικής υγιεινής της Dettol απομακρύνουν το 99,9% των μικροβίων ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Το μαλακό ύφασμα καθαρίζει απαλά το δέρμα σας χωρίς ερεθισμό. Προστασία εν κινήσει Δερματολογικά ελεγμένο Απαλό με το δέρμα Χωρίς άρωμα
4,58 
Dettol Αντιβακτηριδιακό Κρεμοσάπουνο Λεμόνι Ανταλλακτικό 250ml
Ανταλλακτικό για υγρό κρεμοσάπουνο Dettol με λεμόνι με χαλαρωτικό άρωμα, 10 φορές ποιο αποτελεσματικό στην  καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια. Απαλό για το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο.
3,08 
Dettol Αντισηπτικό Gel Χεριών 50ml
Το αντισηπτικό τζέλ για τα χέρια Dettol  προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών.  Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Απαλή, ήπια και καταπραϋντική δράση . Η διατήρηση των χεριών σας καθαρών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε την οικογένειά σας από την εξάπλωση των μικροοργανισμών. Χάρη στη σύνθεσή του αντισηπτικού gel Dettol και στην πρακτική τους συσκευασία, είναι ιδανικό για χρήση όπου κι αν βρίσκεστε.
4,58 
Dettol Απολυμαντικό Spray Mountain Air 400ml
Τα απολυμαντικά σπρέυ Dettol Mountain Air προλαβαίνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή του σπιτιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων . Χωρίς οσμή, χρώμα, χλώριο. Ιδανικό για χρήση στις περιοχές της τουαλέτας, στους κάδους απορριμμάτων, στις τηλεφωνικές συσκευές, στις χειρολαβές των θυρών, σε ντους και σε οποιαδήποτε περιοχή που έρχεται συχνά σε επαφή με ζώντες οργανισμούς. Ασφαλή για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.
6,16 
Dettol Απολυμαντικό Spray Spring Waterfall 400ml
Τα   απολυμαντικά σπρέυ Dettol Spring Waterfall   προλαβαίνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή του σπιτιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων . Χωρίς οσμή, χρώμα, χλώριο. Ιδανικό για χρήση στις περιοχές της τουαλέτας, στους κάδους απορριμμάτων, στις τηλεφωνικές συσκευές, στις χειρολαβές των θυρών, σε ντους και σε οποιαδήποτε περιοχή που έρχεται συχνά σε επαφή με ζώντες οργανισμούς. Ασφαλή για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.
6,16 
Dettol Ενυδατικό Κρεμοσάπουνο με Aloe Vera 250ml
Αντιβακτηριδιακό ενυδατικό κρεμουσάπουνο Dettol  με Aloe Vera και πρωτεϊνες γάλακτος, 10 φορές πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια. Το κρεμοσάπουνο Dettol προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην καθαριότητα των χεριών. Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατευτείτε από την εξάπλωση των βακτηριδίων. Τα αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα  Dettol όχι μόνο καθαρίζουν και φροντίζουν το δέρμα, επιπλέον προσφέρουν ανώτερη προστασία απομακρύνοντας τα βακτηρίδια. Είναι ιδανικά για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο. Κρατά τα χέρια όλων των μελών της οικογένειάς σας απαλά, ενυδατωμένα και προστατευμένα από τα βακτηρίδια. Είναι δερματολογικά ελεγμένα.
2,43 
Dettol Θρεπτικό Κρεμοσάπουνο Ανταλλακτικό Χαμομήλι 250ml
Το   θρεπτικό κρεμοσάπουνο Dettol  χαμομήλι σε ανταλλακτική συσκευασία, όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, επιπλέον προσφέρει ανώτερη προστασία   απομακρύνοντας μικρόβια και βακτηρίδια . Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με   εκχυλίσματα Cotton milk και χαμομήλι   αφήνει τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας απόλυτα ενυδατωμένα, σε άριστα κατάσταση και   προστατευμένα από τα βακτηρίδια . Δερματολογικά ελεγμένο
3,08 
Dettol Θρεπτικό Κρεμοσάπουνο Χαμομήλι 250ml
Το θρεπτικό κρεμοσάπουνο Dettol  χαμομήλι όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, επιπλέον προσφέρει ανώτερη προστασία απομακρύνοντας μικρόβια και βακτηρίδια . Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Cotton milk και χαμομήλι αφήνει τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας απόλυτα ενυδατωμένα, σε άριστα κατάσταση και προστατευμένα από τα βακτηρίδια . Δερματολογικά ελεγμένο
3,88 
Dettol Κρεμοσάπουνο Λεβάντα & Εκχυλίσματα Σταφυλιού Ανταλλακτικό 250ml
Ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο Dettol Λεβάντα & Εκχυλίσματα Σταφυλιού . Προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην καθαριότητα των χεριών. Τα αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα Dettol όχι μόνο καθαρίζουν και φροντίζουν το δέρμα, επιπλέον προσφέρουν ανώτερη προστασία απομακρύνοντας τα βακτηρίδια. Είναι ιδανικά για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο. 10 φορές πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια.
2,43 
Dettol Σαπούνι Fresh 100gr
Το σαπούνι Dettol Soap Fresh με αντιβακτηριδιακό παράγοντα εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μπορεί να προκαλέσουν δερματικές μολύνσεις, λοιμώξεις του αναπνευστικού & γαστρεντερίτιδες (όπως το escherichia coli και η σαλμονέλα). Η μπάρα σαπουνιού αναζωογόνησης της Dettol με αναζωογονητικό κίτρο και την αξιόπιστη προστασία κατά των μικροβίων της Dettol βοηθάει την επιδερμίδα να μένει ενυδατωμένη , φρέσκια και υγιής . 
1,15