Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα ως Παρασκευή 08:00 ως 21:00
Σάββατο 08.00-20.00

dettol

Dettol Fresh Κρεμοσάπουνο Ανταλλακτικό 250ml
Ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο Dettol Fresh με άρωμα πεύκου, που εξουδετερώνει έως και 100 νοσογόνα μικρόβια. Η καθημερινή χρήση του προστατεύει τα χέρια από τα μικρόβια και τα καθαρίζει απαλά. Προστατεύει έως και από 100 νοσογόνα μικρόβια συμπεριλαμβανομένων και των στομαχικών μικροβίων και των δερματικών μολύνσεων. Η σύνθεσή του με ισορροπημένο pH είναι αποδεδειγμένα απαλή με το δέρμα, ενώ παράλληλα η αξιόπιστη προστασία του Dettol κατά των μικροβίων καθαρίζει το δέρμα σας για αίσθηση υγιεινής καθημερινά.
3,88 
Dettol Αντιβακτηριδιακά Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού 15 τεμ ΔΩΡΟ 2+1
Τα αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού Dettol ε ξουδετερώνουν τα μικρόβια ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Τα υγρά μαντηλάκια προσωπικής υγιεινής της Dettol απομακρύνουν το 99,9% των μικροβίων ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Το μαλακό ύφασμα καθαρίζει απαλά το δέρμα σας χωρίς ερεθισμό. Προστασία εν κινήσει Δερματολογικά ελεγμένο Απαλό με το δέρμα Χωρίς άρωμα
4,58 
Dettol Αντιβακτηριδιακό Κρεμοσάπουνο Λεμόνι Ανταλλακτικό 250ml
Ανταλλακτικό για υγρό κρεμοσάπουνο Dettol με λεμόνι με χαλαρωτικό άρωμα, 10 φορές ποιο αποτελεσματικό στην  καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια. Απαλό για το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο.
3,08 
Dettol Αντισηπτικό Gel Χεριών 50ml
Το αντισηπτικό τζέλ για τα χέρια Dettol  προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή των χεριών.  Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Απαλή, ήπια και καταπραϋντική δράση . Η διατήρηση των χεριών σας καθαρών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε την οικογένειά σας από την εξάπλωση των μικροοργανισμών. Χάρη στη σύνθεσή του αντισηπτικού gel Dettol και στην πρακτική τους συσκευασία, είναι ιδανικό για χρήση όπου κι αν βρίσκεστε.
4,58 
Dettol Απολυμαντικό Spray Mountain Air 400ml
Τα απολυμαντικά σπρέυ Dettol Mountain Air προλαβαίνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή του σπιτιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων . Χωρίς οσμή, χρώμα, χλώριο. Ιδανικό για χρήση στις περιοχές της τουαλέτας, στους κάδους απορριμμάτων, στις τηλεφωνικές συσκευές, στις χειρολαβές των θυρών, σε ντους και σε οποιαδήποτε περιοχή που έρχεται συχνά σε επαφή με ζώντες οργανισμούς. Ασφαλή για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.
6,16 
Dettol Απολυμαντικό Spray Spring Waterfall 400ml
Τα   απολυμαντικά σπρέυ Dettol Spring Waterfall   προλαβαίνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή του σπιτιού. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων . Χωρίς οσμή, χρώμα, χλώριο. Ιδανικό για χρήση στις περιοχές της τουαλέτας, στους κάδους απορριμμάτων, στις τηλεφωνικές συσκευές, στις χειρολαβές των θυρών, σε ντους και σε οποιαδήποτε περιοχή που έρχεται συχνά σε επαφή με ζώντες οργανισμούς. Ασφαλή για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού.
6,16 
Dettol Ενυδατικό Κρεμοσάπουνο με Aloe Vera 250ml
Αντιβακτηριδιακό ενυδατικό κρεμουσάπουνο Dettol  με Aloe Vera και πρωτεϊνες γάλακτος, 10 φορές πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των βακτηριδίων από τα κοινά σαπούνια. Το κρεμοσάπουνο Dettol προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην καθαριότητα των χεριών. Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατευτείτε από την εξάπλωση των βακτηριδίων. Τα αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα  Dettol όχι μόνο καθαρίζουν και φροντίζουν το δέρμα, επιπλέον προσφέρουν ανώτερη προστασία απομακρύνοντας τα βακτηρίδια. Είναι ιδανικά για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο. Κρατά τα χέρια όλων των μελών της οικογένειάς σας απαλά, ενυδατωμένα και προστατευμένα από τα βακτηρίδια. Είναι δερματολογικά ελεγμένα.
4,28 
Dettol Θρεπτικό Κρεμοσάπουνο Ανταλλακτικό Χαμομήλι 250ml
Το   θρεπτικό κρεμοσάπουνο Dettol  χαμομήλι σε ανταλλακτική συσκευασία, όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, επιπλέον προσφέρει ανώτερη προστασία   απομακρύνοντας μικρόβια και βακτηρίδια . Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με   εκχυλίσματα Cotton milk και χαμομήλι   αφήνει τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας απόλυτα ενυδατωμένα, σε άριστα κατάσταση και   προστατευμένα από τα βακτηρίδια . Δερματολογικά ελεγμένο
3,08 
Dettol Θρεπτικό Κρεμοσάπουνο Χαμομήλι 250ml
Το θρεπτικό κρεμοσάπουνο Dettol  χαμομήλι όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, επιπλέον προσφέρει ανώτερη προστασία απομακρύνοντας μικρόβια και βακτηρίδια . Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Cotton milk και χαμομήλι αφήνει τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας απόλυτα ενυδατωμένα, σε άριστα κατάσταση και προστατευμένα από τα βακτηρίδια . Δερματολογικά ελεγμένο
3,88 
Dettol Σαπούνι Fresh 100gr
Το σαπούνι Dettol Soap Fresh με αντιβακτηριδιακό παράγοντα εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μπορεί να προκαλέσουν δερματικές μολύνσεις, λοιμώξεις του αναπνευστικού & γαστρεντερίτιδες (όπως το escherichia coli και η σαλμονέλα). Η μπάρα σαπουνιού αναζωογόνησης της Dettol με αναζωογονητικό κίτρο και την αξιόπιστη προστασία κατά των μικροβίων της Dettol βοηθάει την επιδερμίδα να μένει ενυδατωμένη , φρέσκια και υγιής . 
1,15 
Dettol Σαπούνι Sensitive 100gr
Σαπούνι Dettol Sensitive με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, προλαμβάνουν την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλουν στην υγιεινή των χεριών. Καθαρίζει απαλά και υγιεινά, ενώ παράλληλα βοηθά στην προστασία από τα μικρόβια . Αφήνει το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο. Κατάλληλο και για χρήση στο σώμα.
1,15 
Dettol Χαλαρωτικό Κρεμοσάπουνο Ανταλλακτικό Λεβάντα 250ml
Το   χαλαρωτικό κρεμοσάπουνο Dettol   με άρωμα λεβάντα σε ανταλλακτική συσκευασία, όχι μόνο καθαρίζει και φροντίζει το δέρμα, επιπλέον προσφέρει   ανώτερη προστασία   απομακρύνοντας   μικρόβια και βακτηρίδια . Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα λεβάντα και εκχυλίσματα σταφυλιού αφήνει τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας απαλά,   ανακουφισμένα και προστατευμένα από τα βακτηρίδια . Δερματολογικά ελεγμένο
3,08