Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Clinofar

Clinofar Αμπούλες 30 τεμ + Ρινικός Αποφρακτήρας Δώρο
Clinofar Αμπούλες 30 τεμ + Ρινικός Αποφρακτήρας Δώρο Clinofar 30x5ml Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή της μύτης των βρεφών, των παιδιών και των ενηλίκων καθώς και για το εξωτερικό του ματιού. Περιέχει 30 πλαστικές αμπούλες σε μονοδόσεις των 5ml. Clinofar Ρινικός Αποφρακτήρας Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 Ρινικό αποφρακτήρα και 3 ανταλλακτικά ρύγχη μίας χρήσεως.
8,00 
Clinofar Ανταλλακτικά Ρινικού Αποφρακτήρα 12τμχ
Βοηθούν στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Clinofar 12 ανταλλακτικά ρινικού αποφρακτήρα Clinofar Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Τοποθετούμε το ρύγχος στην άκρη του ρουθουνιού και αναρροφούμε, έως να καθαρίσουν τα ρουθούνια του μωρού. Με το πέρας του καθαρισμού, πετάμε το ρύγχος.
3,99 
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός 30 αμπούλες x 5ml
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός για τη Μύτη και τα Μάτια 30 αμπούλες x 5ml O Clinofar Amp.Nasal είναι Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός για τη μύτη και τα μάτια. 30 Πλαστικές αμπούλες των 5ml. Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός για τη μύτη και τα μάτια.
5,40 
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός 60x5ml (40+20 ΔΩΡΟ)
Clinofar Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός με αποσυμφορητική δράση,  (40 αμπούλες +20 Δώρο) Ενδείκνυται για τον καθαρισμό της μύτης βρεφών και παιδιών , αλλά και ενηλίκων, καθώς και για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση των ματιών.
6,71 
Clinofar Ρινικός Αποφρακτήρας
Clinofar  Ρινικός αποφρακτήρας και 3 ανταλλακτικά ρύγχη μίας χρήσεως. Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα Τοποθετούμε το ρύγχος στην άκρη του ρουθουνιού και αναρροφούμε, έως να καθαρίσουν τα ρουθούνια του μωρού. Με το πέρας του καθαρισμού, πετάμε το ρύγχος.  
5,56