Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137
698 9451515

Centrum

Centrum A-Zinc 60 tabs
Βιταμίνες Centrum A-Zinc . Οι Βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού . Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες. Απελευθέρωση ενέργειας  : Σύμπλεγμα Βιταμινών Β και Σίδηρος που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια. Ανοσία : Με βιταμίνη C σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Υγιές Δέρμα : Βιταμίνες A και C και βιοτίνη για υγιές δέρμα. Περιβαλλοντικοί Παράγοντες : Βιταμίνες C Ε και σελήνιο που βοηθούν στην προστασία από τις συνέπειες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και η ηλιακή ακτινοβολία.
12,71 
Centrum Jr. Συμπλήρωμα Διατροφής για Παιδία χωρίς Γλουτένη 30 Μασώμενα Δίσκια
Το Centrum Jr.Συμπλήρωμα Διατροφής Για Παιδία Χωρίς Γλουτένη είναι Με γεύση Βατόμουρο Η ενέργεια (θερμίδες), οι πρωτεϊνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά που περιέχονται θεωρούνται αμελητέα.  Με γεύση Βατόμουρο - Λεμόνι  30 Μασώμενα δισκία.                                                               ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑ ΔΙΣΚΙΟ   Σ.Η.Δ. %* ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Βιταμινη Α                            330mg                       41 Βιταμίνη D                               3mg                        60 Βιταμίνη Ε                                5mg                       42 Βιταμίνη C                               50mg                       63 Φολικό οξύ                              200mg                   100 Βιταμίνη Β1                             0,5mg                      45 Βιταμίνη Β2                             0,5mg                       36 Νιασίνη                                     5mg                       31 Βιταμίνη Β6                               0,5mg                    36     Βιταμίνη Β12                               1mg                     40 Παντοθενικό οξύ                          2,5mg                   42 Βιοτίνη                                        50mg                   100 Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία Σίδηρος                                      4.5mg                 32 Μαγγάνιο                                    0.5mg                 25 Σελήνιο                                       12.5mg               23 Ψευδάργυρος                               2,8mg                28 Σ.Η.Δ. Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση Η ενέργεια (θερμίδες), οι πρωτεϊνες, οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά που περιέχονται θεωρούνται αμελητέα. Μπορεί να καταναλωθεί από διαβητικούς μετά από ιατρική συμβουλή. Δεν συνίσταται η χρήση από παιδιά κάτω των 4 ετών. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
8,05 
Centrum Men 30 tabs
Ειδική πολυβιταμίνη για άνδρες Centrum Men  για την ικανοποίηση των ειδικών διατροφικών αναγκών του άνδρα. Τα σημαντικότερα θρεπτικά συστατικά για την κάλυψη των ειδικών αναγκών του άνδρα είναι τα εξής: Βιταμίνες του συμπλέγματος B που συμβάλλουν στηνυποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια. Οι άνδρες έχουν κατά μέσο όρο υψηλότερες απαιτήσεις για ενέργεια. Μαγνήσιο που συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των μυών και της υγείας καρδιάς. Διατροφική Υποστήριξη του άντρα :  Προσαρμοσμένες ποσότητες μαγνησίου και βιταμινών Β που υποστηρίζουν τις διατροφικές ανάγκες του άνδρα Ανοσία  : Με βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος Απελευθέρωση ενέργειας  : Σύμπλεγμα βιταμινών Β και σίδηρος που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια. Yγεία των μυών  : Με μαγνήσιο βιταμίνη D και ασβέστιο που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας. Καρδιακή λειτουργία  : Με βιταμίνη Β1 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και μαγνήσιο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιακού μυός.
9,37 
Centrum Select 50+ 60 ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Centrum Select 50+   με ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και λουτεΐνης για ενήλικες 50 ετών και άνω , καθώς με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού να απορροφά τις βιταμίνες και τα μέταλλα μέσω της διατροφής. Δεν περιέχει γλουτένη. Συστήνεται η χρήση ενός δισκίου την ημέρα για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών για βιταμίνες και μέταλλα. Συστατικά & Οφέλη Σύμπλεγμα βιταμινών B: υποστήριξη των καθημερινών αναγκών σε ενέργεια Βιταμίνη C, σελήνιο και ψευδάργυρος: συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βιταμίνη Α και β-καροτένιο: για την καλή υγεία των ματιών Ασβέστιο, Βιταμίνες D & K: συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών
15,20 
Centrum Women 30 Ταμπλέτες
Συμπλήρωμα διατροφής Centrum Women νκατάλληλο να ικανοποιεί τις ειδικές διατροφικές ανάγκες του γυναικείου οργανισμού συμβάλλοντας στο μέγιστο στη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας. Διατροφική υποστήριξη της γυναίκας : Προσαρμοσμένες ποσότητες ασβεστίου σιδήρου και φυλλικού οξέος που υποστηρίζουν τις διατροφικές ανάγκες της γυναίκας. Απελευθέρωση ενέργειας : Σύμπλεγμα βιταμινών Β και σίδηρος που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια. Ανοσία : Με βιταμίνη C σελήνιο και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Δέρμα, μαλιά & νύχια : Με βιοτίνη και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών μαλλιών και δέρματος. Σελήνιο και ψευδάργυρος απαραίτητα για τη διατήρηση υγιών νυχιών. Αντιοξειδωτική δράση : Βιταμίνες C E και ψευδάργυρος που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Τα κυριότερα θρεπτικά συστατικά για την κάλυψη των ειδικών διατροφικών αναγκών της γυναίκας είναι τα εξής: Φυλλικό οξύ ουσιώδες θρεπτικό συστατικό για τις γυναίκες κατά την αναπαραγωγική ηλικία τους. Συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος κόπωσης χάρη στο σημαντικό ρόλο του στην παραγωγή αίματος. Ασβέστιο θεμελιώδες για το σχηματισμό και τη διατήρηση των οστών καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της γυναίκας και για την αντιμετώπιση της μείωσης της οστικής μάζας με την πάροδο της ηλικίας. Σίδηρος σημαντικός για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων μετά από την περιοδική απώλεια που παρατηρείται λόγω της εμμήνου ρύσεως αλλά και για το μεταβολισμό ενέργειας.
9,37