Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Catalysis

Catalysis Glizigen Spray 30ml
Το σπρέι Glizigen Intimate Spray είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων και του έρπητα των γεννητικών οργάνων . Η νέα σύνθεση ενδείκνυται για την καταπολέμηση όλων των μολύνσεων που προκαλούνται από τον ιό του έρπητα στις διάφορες μορφές του (πληγές των γεννητικών οργάνων, ιός ανεμευλογιάς-ζωστήρα) και τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων. Περιέχει γλυκυριζικό οξύ το οποίο έχει ισχυρή αντιιική δραστικότητα. Είναι γνωστό ότι το γλυκυρριζικό οξύ έχει συσχετιστεί με ορισμένες πρωτεϊνικές δομές του ιού, εμποδίζοντας έτσι τη διείσδυση του ιού στα κύτταρα και τη διάδοσή του. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι το γλυκυρριζικό οξύ απενεργοποιεί μη αναστρέψιμα σωματίδια του ιού. Οι αντι-ιικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του GLIZIGEN για ιογενείς λοιμώξεις που επηρεάζουν τους επιθηλιακούς ιστούς. Επίσης, η αύξηση της τοπικής ανοσοδιέγερσης συμβάλλει στον έλεγχο της μολυσματικής διαδικασίας , ακόμη και σε περίπλοκες περιπτώσεις. Το Glizigen Intimate Spray δρα κατά των: ιό έρπη τύπου Ι και II, ιό έρπητα ζωστήρα, ιό ανθρωπίνων θηλωμάτων, κολπική καντιντίαση, βακτηριακή κολπίτιδα Η αποτελεσματικότητα του GLIZIGEN έχει αποδειχθεί σε εκτεταμένες κλινικές δοκιμές. Εμφανίζει καλή ανοχή, έλλειψη παρενεργειών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γυναίκες κατά την εγκυμσύνη.
26,00 
Glizigen Intimate Gel 250gr
Η χρήση του Glizigen Intimate Gel είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των εξωτερικών γεννητικών κονδυλωμάτων ειδικά αν προηγουμένως δεν έχουν θεραπευτεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για την καθημερινή φροντίδα και την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής (ειδικά κατά την έμμηνο ρύση και την εγκυμοσύνη). Μετά τα σπορ, την πισίνα και τη θάλασσα Πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή.
24,00 
Glizigen Spray 60ml
Το  Glizigen Spray έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στη θεραπεία των ΣΜΝ (HPV κονδυλώματα, HSV έρπητας) Η ενεργή ουσία του GLIZIGEN είναι το γλυκυριζινικό οξύ, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην τοπική θεραπεία του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων, του επιχείλιου έρπητα, του έρπητα των γεννητικών οργάνων (ερπητική αιδοιοκολπίτιδα, ερπητική βαλανοποσθίτιδα)
28,00