Τηλεφωνικές Παραγγελίες

25410 26137 | 698 9451515

Ωράριο Λειτουργίας : 08:00 ως 22:00

Carnaby

 

Τα Εργαστήρια Carnaby από το 1974 δημιουργούν συνεχώς νέα προϊόντα αποτρίχωσης με βάση το κερί και άλλα καλλυντικά συστατικά για να απολαμβάνετε καθαρή και λεία επιδερμίδα χειμώνα-καλοκαίρι.

Η γκάμα των προϊόντων είναι τόσο μεγάλη, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του τρόπου ζωής σας, αλλά και της κάθε στιγμής.

Γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα; Αποτρίχωση που διαρκεί για εβδομάδες; Για όλα υπάρχει το δικό σας Carnaby.

Carnaby Body 20 Strips
Ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού Carnaby για το σώμα για αποτρίχωση πιο εύκολη απ’ το κερί, πιο γρήγορη απ’ το ξυράφι. Συσκευασία 20 ταινίες. Οι αποτριχωτικές ταινίες Body Strips των Εργαστηρίων Carnaby σας προσφέρουν όσα πάντα ζητούσατε. Οι ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού για το σώμα είναι κατάλληλες και για κοντές τρίχες , τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 4 εβδομάδες, ενώ οι ταινίες είναι πάντα έτοιμες για χρήση χωρίς καμία προετοιμασία.
6,20 
Carnaby Body 40 Strips
Ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού Carnaby   για το σώμα για αποτρίχωση πιο εύκολη απ’ το κερί, πιο γρήγορη απ’ το ξυράφι. Συσκευασία 40 ταινίες. Οι   αποτριχωτικές ταινίες Body Strips   των Εργαστηρίων Carnaby σας προσφέρουν όσα πάντα ζητούσατε. Οι ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού για το σώμα είναι   κατάλληλες και για κοντές τρίχες , τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 4 εβδομάδες, ενώ οι ταινίες είναι πάντα έτοιμες για χρήση χωρίς καμία προετοιμασία.
10,26 
Carnaby Cream Magic Blond 30g
Η αποχρωστική κρέμα Carnaby Magic Blond αποχρωματίζει εύκολα, ανώδυνα και επιστημονικά τις τρίχες του προσώπου και του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι άψογο και το ανεπιθύμητο πρόβλημα της τριχοφυϊας λύνετε στην στιγμή. Χρησιμοποιείται από όσες δεν θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και για το διάστημα μεταξύ δύο αποτριχώσεων. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για να μην ερεθίζει την επιδερμίδα.
10,45 
Carnaby Viso Blue Cream 60ml
Απαλή αποτριχωτική κρέμα Carnaby Viso Blue Cream για γρήγορο αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές και για την έξοδο της τελευταίας στιγμής, τα Εργαστήρια Carnaby, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην αποτρίχωση προσώπου. Η απαλή αποτριχωτική κρέμα Viso Blue αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις τρίχες, σε ευαίσθητες περιοχές , όπως το πρόσωπο, το μπικίνι και τις μασχάλες. Η δραστική σύνθεση της Viso Blue απομακρύνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενώ τα μαλακτικά της συστατικά προσφέρουν ακαταμάχητη επιδερμίδα. Ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο ντουλαπάκι του μπάνιου σας κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμπιδας
4,70 
Carnaby Viso Face 24 strips
Οι ταινίες αποτρίχωσης Carnaby Viso Face αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα και σας προσφέρουν λείο και απαλό δέρμα που διαρκεί. Το προϊόν περιλαμβάνει 24 ταινίες για να αποτριχώσετε αποτελεσματικά κάθε περιοχή που σας ταλαιπωρεί εξαιτίας της έντονης τριχοφυΐας. Απλουστευμένη χρήση : Παίρνεται την ταινία στα χέρια σας και την τρίβετε για μερικά λεπτά έτσι ώστε να θερμανθεί, την κόβεται στο σημείο που υπάρχουν οι διακεκομμένες γραμμές και στην συνέχεια την χωρίζετε προσεκτικά ώστε το κερί να μοιραστεί ομοιόμορφα και στα δύο φύλλα της ταινίας. Φροντίστε το δέρμα σας να είναι καθαρό και απόλυτα στεγνό. Εφαρμόζετε την ταινία από πάνω προς τα κάτω και την κολλάτε καλά πάνω στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. Την αφήνετε για λίγα λεπτά και ύστερα τραβάτε την ταινία παράλληλα με το σημείο που αποτριχώνετε και αντίθετα από την φορά της τρίχας. Εφαρμόστε στην αποτριχωμένη περιοχή λάδι για να φύγουν τα υπολύματα λαδιού και για να καταπραΰνετε το δέρμα. Ξεπλύνετε μετά από λίγη ώρα καλά την περιοχή και σκουπίστε καλά με μια πετσέτα. Βάλτε λίγη ενυδατική κρέμα. Το δέρμα σας θα είναι απαλό, αποτελεσματικά αποτριχωμένο και λείο
4,51 
Carnaby Viso Strips 48 τεμ
Ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού Viso Strips για το πρόσωπο, τόσο εύκολες στη χρήση, που θα τις λατρέψετε. Οι αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο των Εργαστηρίων Carnaby έχουν το ιδανικό μέγεθος για εφαρμογή σε κάθε σημείο του προσώπου χωρίς προετοιμασία. Εξασθενίζουν την τρίχα και μειώνουν την επανεμφάνιση του χνουδιού κάνοντας κάθε επόμενη εφαρμογή ακόμα πιο απλή. Κατάλληλες για όλους τους τύπους επιδερμίδας , για το πρόσωπο, τις μασχάλες, το μπικίνι. Περιεχόμενο : 48 αποτριχωτικές ταινίες κρύου κεριού, 3 μαντηλάκια περιποίησης για μετά την αποτρίχωση  
5,10 
Carnaby Αποτριχωτική Κρέμα για το Σώμα Άρωμα Ρόδο 150ml
Αποτριχωτική κρέμα Carnaby  για το σώμα με άρωμα ρόδο. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για τα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες, το μπικίνι . Η καλλυντική αποτριχωτική κρέμα των Εργαστηρίων Carnaby δημιουργήθηκε για εσάς και συνδυάζει την ευκολία της χρήσης μίας αποτριχωτικής κρέμας με την υπέροχη αίσθηση αγαπημένων αρωμάτων.
5,50 
Carnaby Αποτριχωτική Κρέμα Μέντα 90ml
Αποτριχωτική κρέμα Carnaby Μέντα,   μια ανώδυνη και γρήγορη λύση για τις γυναίκες με προβλήματα στο κυκλοφορικό ή ευαισθησίες στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο νεαρές γυναίκες, χωρίς ιδιαίτερη πείρα στην αποτρίχωση. Συνιστάται εφαρμογή σε όλο το σώμα
4,50 
Carnaby Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης 20gr
Το θερμαινόμενο κερί 20gr της Carnaby , είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν που στηρίζεται στο κερί της μέλισσας αλλά και άλλα πλούσια θρεπτικά συστατικά από την φύση για να σας αποδώσει διαρκή απαλλαγή από τις τρίχες αλλά και λεία βελούδινη επιδερμίδα απαλή σαν μωρού. Η επιδερμίδα σας μένει λεία και απαλή για εβδομάδες χωρίς τρίχες και το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για πρόσωπο όσο και για το σώμα. Σταδιακά και με την τακτική χρήση του θερμαινόμενου κεριού CARNABY, οι τρίχες μειώνονται και οι τριχοθύλακες αποδυναμώνονται, καθιστώντας την αποτρίχωση κάθε φορά όλο και πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία με μόνιμα αποτελέσματα.
2,35 
Carnaby Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης 250gr
Το   θερμαινόμενο κερί 250gr της Carnaby , είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν που στηρίζεται στο κερί της μέλισσας αλλά και άλλα πλούσια θρεπτικά συστατικά από την φύση για να σας αποδώσει διαρκή απαλλαγή από τις τρίχες αλλά και λεία βελούδινη επιδερμίδα απαλή σαν μωρού. Η επιδερμίδα σας μένει λεία και απαλή για εβδομάδες χωρίς τρίχες και το προϊόν είναι   κατάλληλο τόσο για πρόσωπο όσο και για το σώμα. Σταδιακά και με την τακτική χρήση του θερμαινόμενου κεριού CARNABY, οι τρίχες μειώνονται και οι τριχοθύλακες αποδυναμώνονται, καθιστώντας την αποτρίχωση κάθε φορά όλο και πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία με μόνιμα αποτελέσματα.
15,31 
Carnaby Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης 60gr
Το   θερμαινόμενο κερί 60gr της Carnaby , είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν που στηρίζεται στο κερί της μέλισσας αλλά και άλλα πλούσια θρεπτικά συστατικά από την φύση για να σας αποδώσει διαρκή απαλλαγή από τις τρίχες αλλά και λεία βελούδινη επιδερμίδα απαλή σαν μωρού. Η επιδερμίδα σας μένει λεία και απαλή για εβδομάδες χωρίς τρίχες και το προϊόν είναι   κατάλληλο τόσο για πρόσωπο όσο και για το σώμα. Σταδιακά και με την τακτική χρήση του θερμαινόμενου κεριού CARNABY, οι τρίχες μειώνονται και οι τριχοθύλακες αποδυναμώνονται, καθιστώντας την αποτρίχωση κάθε φορά όλο και πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία με μόνιμα αποτελέσματα.
3,65 
Carnaby Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης σε Κόκκους 170gr
Ζεστό κερί αποτρίχωσης Carnaby  σε κόκκους, κατάλληλο για πρόσωπο, μασχάλες, μπικίνι, κοιλιά, χέρια, πόδια. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με το αποτριχωτικό κερί σε κόκκους των Εργαστηρίων Carnaby δεν είναι απαραίτητο να ζεστάνετε όλη την ποσότητα του κεριού, αλλά μόνο όση χρειάζεται, ανάλογα με την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε, στο πρόσωπο ή στο σώμα. Έτσι όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο οικονομικά. Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγο παραπάνω χρόνο, για ριζική αποτρίχωση με ζεστό κερί και θα ανταμοιφθείτε από την μεταξένια επιδερμίδα, ενώ θα είστε ξέγνοιαστη για πολλές εβδομάδες.
6,99